Beefbar Mykonos: Απο τη κυανή ακτή στη καρδιά των κυκλάδων

Στο σταυροδρόμι του κοσμοπολίτικου στυλ και της κυκλαδίτικης αύρας, το Beefbar Mykonos επανασυστήνεται ως ο απόλυτος καλοκαιρινός προορισμός γεύσης και απόλαυσης.

BEEFBAR MYKONOS

Γεννημένο στο Μόντε Κάρλο, απόλυτα εναρμονισμένο με τη μαγνητική ενέργεια των Κυκλάδων, το "Beefbar Mykonos" μετατρέπει τις ανέμελες μέρες σε σαγηνευτικές νύχτες κάτω από τ’ αστέρια. Ο σεφ Γιάννης Μπάμπαλης οδηγεί την ομάδα του αυτόνομα για ακόμη μία σεζόν, αποτυπώνοντας το πάθος του σε κάθε πιάτο.

BEEFBAR MYKONOS

Μενού Beef, Reef, Leaf, εκλεκτά κρέατα, street food υψηλής γαστρονομίας –όπως το διάσημο Kobe beef gyros– αλλά και ωμές παρασκευές σερβίρονται σε ένα περιβάλλον που συνδυάζει νησιώτικη ανεμελιά και παγκόσμιο χαρακτήρα, με την άμεση πρόσβαση στη δαντελένια παραλία να απογειώνει το summer feeling. Καθώς ο resident DJ "ντύνει" τις βραδιές με ρυθμό, το "Beefbar" γίνεται το απόλυτο καλοκαιρινό καταφύγιο, όπου το φαγητό, η μουσική και η αύρα της Μυκόνου συναντιούνται για να προσφέρουν μια ανεπανάληπτη εμπειρία.

BEEFBAR MYKONOS

Αγ. Ιωάννης, Μύκονος, 6956600169, billandcoo.com/beefbar-mykonosBeefbar Mykonos, @beefbar_mykonos

Διαβάστε ακόμα

Τελευταία άρθρα Εστιατόρια

Στου Ψυρρή παίζει ένα από τα πιο urban cool μέρη της Αθήνας

Νόστιμη κουζίνα, listening bar, ανοιχτόκαρδος χώρος, κοσμοπιλίτικη εσάνς, όμορφη αυλή, όλα σε ένα.

ΓΡΑΦΕΙ: ΟΔΥΣΣΕΑς ΤΣΑΚΟς
14/10/2025

Τα μαγαζιά της Αθήνας που είναι viral στο TikTok (και γιατί συμβαίνει αυτό)

Αναφορές στην ποπ κουλτούρα, πρωτότυπη αισθητική ή πιάτα που σε προκαλούν να τα βγάλεις φωτογραφία. Ποια είναι τα μαγαζιά της Αθήνας που συγκεντρώνουν πολλά likes και γιατί.

Το Ex Machina γίνεται 2 ετών και το γιορτάζει με έναν εκλεκτό καλεσμένο

Δύο κεράκια στην τούρτα για το sui generis εστιατόριο του Άνταμ Κοντοβά, με ένα ξεχωριστό dinner στις 25 Οκτωβρίου.

Στο 'Dopios Glyfada' για μεζεδοφαγία με φαντασία κι εντοπιότητα διά χειρός Χριστόφορου Πέσκια

Δεύτερη έδρα για το δημοφιλές new style μεζεδοπωλείο που συνεχίζει το ταξίδι του στα νότια προάστια της πόλης.

Ένα μικρό εστιατόριο με μεγάλα κότσια στη Νέα Ερυθραία

Δίπλα ακριβώς στο οικογενειακό ιχθυοπωλείο, ο σεφ Μιχάλης Κεχαγιόγλου μας προκαλεί να δούμε με άλλο μάτι την έννοια του ψαρομεζέ, μέσα από ένα μενού 12 πιάτων μοντέρνας ψαροφαγίας, που αλλάζουν κάθε 12 μέρες.

Για λίγες ακόμη ημέρες, μπορείς να δοκιμάσεις τα καλύτερα εστιατόρια σε σπέσιαλ τιμές

Το πιο δημοφιλές γαστρονομικό χάπενινγκ της χρονιάς ολοκληρώνεται στις 15/10. Προλαβαίνετε να δοκιμάσετε βραβευμένα εστιατόρια ανά την Ελλάδα να σχεδιάζουν ειδικά μενού σε εξαιρετικές τιμές.

Όταν το κοντοσούβλι μπαρμπούνι συνάντησε το ocean negroni

Η cocktail list του Τραβόλτα με την υπογραφή του head bartender και mixologist Δημήτρη Παπαϊωάννου εισάγει νέα δεδομένα στην ποιοτική ψαροφαγία.