"Rada": Ελληνικός μοντερνισμός σε boho-chic ρυθμούς στην Πάρο

Έχοντας κερδίσει και το Βραβείο Ελληνικής Κουζίνας, το "Rada" παραμένει ένας από τους πιο ενδιαφέροντες πόλους έλξης των foodies στη γαστρονομική σκηνή της Πάρου.

rada

Μια φυσική συνέχεια της αμμουδιάς των Αγίων Αναργύρων στη Νάουσα της Πάρου, μια πανοραμική θέα στη θάλασσα και ο boho chic διαμορφωμένος χώρος του εστιατορίου "Rada" στο πολυτελές ξενοδοχείο "Cove Paros" συνθέτουν έναν εντυπωσιακό καμβά. Οι καθοριστικές πινελιές, ωστόσο, μπαίνουν από την ομάδα της κουζίνας, με τη σφραγίδα του consultant chef Γκίκα Ξενάκη.

Rada

Έχοντας κερδίσει και το Βραβείο Ελληνικής Κουζίνας, το "Rada" παραμένει ένας από τους πιο ενδιαφέροντες πόλους έλξης των foodies στη γαστρονομική σκηνή της Πάρου, βρίσκοντας κάθε χρόνο όλο και πιο ευφάνταστους τρόπους να συνδυάσει γεύσεις άκρως ελληνικές με τεχνικές αιχμής, σε ένα δημιουργικό μενού μονίμως ανατρεπτικό. Και μπορεί να ζει το απόγειο του τους καλοκαιρινούς μήνες, ωστόσο οι ανοιξιάτικες ημέρες συνδυαστικά με τις πασχαλινές παραδόσεις είναι ένας πολύ καλός λόγος να φτάσουμε σε αυτή την αγαπημένη κυκλαδίτικη τοποθεσία με το πολύ ενδιαφέρον γευστικό κράμα.

Rada Πάρος αφιέρωμα Διακοπές Πάσχα

Η έμπνευση προέρχεται από την τοπική γαστρονομική κουλτούρα ενώ σ’ αυτή προστίθεται η υψηλή τεχνική και η laid- back ατμόσφαιρα του χώρου με αποτέλεσμα ο καλεσμένος εδώ να βιώνει την απόλυτη θερινή εμπειρία απόλαυσης. Πράγματι, πιάτα το μοσχαράκι με κολοκυθάκια ταρτάρ με πέστο φιστικιού, το χταπόδι σχάρας, καπαροσαλάτα Σίφνου και αλιάδα με σαφράν, τα βλίτα στη σχάρα με σκορδαλιά αμυγδάλου και φρέσκο μάραθο και το λαβράκι φούρνου με μαρμελάδα ντομάτας, κρέμα από φινόκιο, ελιές και σάλτσα σαβόρε, το πραγματοποιούν. Η πολύ αξιόλογη –και διαρκώς ανανεούμενη–οινική λίστα, με έμφαση στον ελληνικό αμπελώνα δίνει ακόμη ένα στίγμα για την ανεπιτήδευτη προσωπικότητα του όλου concept.

rada

Πιστό στα beach vibes το "Rada" μας υποδέχεται και από νωρίς με διάφορες γευστικές επιλογές με beach bar ταπεραμέντο, ενώ το ηλιοβασίλεμα είναι ιδανική πρόταση για ένα κοκτέιλ από την λίστα με τις signature δημιουργίες.

Άγιοι Ανάργυροι, Νάουσα, 2284055096, radaparos.gr, IG: radaparos

Διαβάστε ακόμα

Τελευταία άρθρα Εστιατόρια

Η ιστορία της street food αυτοκρατορίας Taco Bell, που ανοίγει κατάστημα και στην Αθήνα

Η pop κουλτούρα των tacos καταφθάνει προσεχώς και στην ελληνική πρωτεύουσα. Και αυτά είναι όλα όσα χρειάζεται να γνωρίζεις για τα Taco Bell.

ΓΡΑΦΕΙ: ΜΠΑΜΠΗς ΔΟΥΚΑς
29/04/2025

Μια Τύπου Ταβέρνα μόλις άνοιξε στο Παγκράτι

Σε έναν μοντέρνας αισθητικής χώρο και σε ένα... κλασικό εστιατορικό σημείο, θα φας κατσικάκι κλέφτικο, παϊδάκια και κοκορέτσι.

Πώς και γιατί βρέθηκε στην Τήνο ένας από τους κορυφαίους σεφ του πλανήτη

Μία εμπειρία ζωής βίωσε στο κυκλαδίτικο νησί ο κορυφαίος Daniel Humm. Ο πολυβραβευμένος διεθνούς φήμης σεφ και ιδιοκτήτης του θρυλικού Eleven Madison Park της Νέας Υόρκης, βρέθηκε στην Ελλάδα επιθυμώντας να γνωρίσει σε βάθος και να εμπνευστεί από τον γαστρονομικό της πλούτο.

Ο Παύλος Κυριάκης μιλά ιταλικά στο Odori

Το δημοφιλές σποτ της πλατείας Αγίων Θεοδώρων περνά στην Τrattoria/ Vermuteria φάση του, με επικεφαλής της γεύσης του τον πολυβραβευμένο σεφ.

Τα Taco Bell έρχονται στην Αθήνα

Ελλάδα, είσαι έτοιμη για Crunchy Taco;

Δυο ενδιαφέρουσες αφίξεις στη Ζάκυνθο με υπογραφή Σταύρου Υφαντίδη

Ο βραβευμένος σεφ ετοιμάζει διπλό χτύπημα, αναβαθμίζοντας την κουζίνα του δημοφιλούς "Movida" και συστήνοντας στο νησί την έννοια του fine baking μέσα από τη boulangerie Venier, σε συνεργασία με τον έμπειρο chef pâtissier Αλέξανδρου Παπαγεωργίου.

Στα θέρετρα του Ομίλου Sani/Ikos η γαστρονομία είναι ομαδική υπόθεση

Eν όψει του Sani Gourmet 2025, του γαστρονομικού φεστιβάλ που, από τις 11 Ιουλίου έως τις 22 Αυγούστου, θα δώσει στους επισκέπτες του Sani Resort την ευκαιρία να γνωρίσουν και να γευτούν μερικούς από τους σημαντικότερους σεφ του κόσμου, μιλάμε με τους ανθρώπους πίσω από τις γεύσεις των πολυτελών Sani / Ikos Resorts και μαθαίνουμε περισσότερα για τη μοναδική στη χώρα καινοτομία της Γαστρονομικής Επιτροπής του Ομίλου.