"Rada": Ελληνικός μοντερνισμός σε boho-chic ρυθμούς στην Πάρο

Έχοντας κερδίσει και το Βραβείο Ελληνικής Κουζίνας, το "Rada" παραμένει ένας από τους πιο ενδιαφέροντες πόλους έλξης των foodies στη γαστρονομική σκηνή της Πάρου.

rada

Μια φυσική συνέχεια της αμμουδιάς των Αγίων Αναργύρων στη Νάουσα της Πάρου, μια πανοραμική θέα στη θάλασσα και ο boho chic διαμορφωμένος χώρος του εστιατορίου "Rada" στο πολυτελές ξενοδοχείο "Cove Paros" συνθέτουν έναν εντυπωσιακό καμβά. Οι καθοριστικές πινελιές, ωστόσο, μπαίνουν από την ομάδα της κουζίνας, με τη σφραγίδα του consultant chef Γκίκα Ξενάκη.

Rada

Έχοντας κερδίσει και το Βραβείο Ελληνικής Κουζίνας, το "Rada" παραμένει ένας από τους πιο ενδιαφέροντες πόλους έλξης των foodies στη γαστρονομική σκηνή της Πάρου, βρίσκοντας κάθε χρόνο όλο και πιο ευφάνταστους τρόπους να συνδυάσει γεύσεις άκρως ελληνικές με τεχνικές αιχμής, σε ένα δημιουργικό μενού μονίμως ανατρεπτικό. Και μπορεί να ζει το απόγειο του τους καλοκαιρινούς μήνες, ωστόσο οι ανοιξιάτικες ημέρες συνδυαστικά με τις πασχαλινές παραδόσεις είναι ένας πολύ καλός λόγος να φτάσουμε σε αυτή την αγαπημένη κυκλαδίτικη τοποθεσία με το πολύ ενδιαφέρον γευστικό κράμα.

Rada Πάρος αφιέρωμα Διακοπές Πάσχα

Η έμπνευση προέρχεται από την τοπική γαστρονομική κουλτούρα ενώ σ’ αυτή προστίθεται η υψηλή τεχνική και η laid- back ατμόσφαιρα του χώρου με αποτέλεσμα ο καλεσμένος εδώ να βιώνει την απόλυτη θερινή εμπειρία απόλαυσης. Πράγματι, πιάτα το μοσχαράκι με κολοκυθάκια ταρτάρ με πέστο φιστικιού, το χταπόδι σχάρας, καπαροσαλάτα Σίφνου και αλιάδα με σαφράν, τα βλίτα στη σχάρα με σκορδαλιά αμυγδάλου και φρέσκο μάραθο και το λαβράκι φούρνου με μαρμελάδα ντομάτας, κρέμα από φινόκιο, ελιές και σάλτσα σαβόρε, το πραγματοποιούν. Η πολύ αξιόλογη –και διαρκώς ανανεούμενη–οινική λίστα, με έμφαση στον ελληνικό αμπελώνα δίνει ακόμη ένα στίγμα για την ανεπιτήδευτη προσωπικότητα του όλου concept.

rada

Πιστό στα beach vibes το "Rada" μας υποδέχεται και από νωρίς με διάφορες γευστικές επιλογές με beach bar ταπεραμέντο, ενώ το ηλιοβασίλεμα είναι ιδανική πρόταση για ένα κοκτέιλ από την λίστα με τις signature δημιουργίες.

Άγιοι Ανάργυροι, Νάουσα, 2284055096, radaparos.gr, IG: radaparos

Διαβάστε ακόμα

Τελευταία άρθρα Εστιατόρια

"Πασατέμπος": Τοπική γεύση με ζεστό χαμόγελο στην Καστοριά

Στην πιο όμορφη γειτονιά της Καστοριάς, το "Πασατέμπος" είναι το στέκι που έχει αγαπηθεί για τη ζεστασιά του, τη φιλική του ατμόσφαιρα και τη μαγειρική του ταυτότητα, που τιμά την τοπική γη.

ΓΡΑΦΕΙ: ATHINORAMA TEAM
11/12/2025

Ένα κομψό εστιατόριο με γαλανόλευκο συνταγολόγιο στην Κηφισιά

Σε ένα ταξίδι στο γευστικό παρελθόν της χώρας, ο σεφ Γαβριήλ Κουβαράς φέρνει την ελληνική κουζίνα στο προσκήνιο, εμπλουτίζοντάς τη με δημιουργικές πινελιές.

Το "Χάραμα" σερβίρει παράδοση και γεύση με θέα το Βέρμιο

Στο Αρκοχώρι, στους πρόποδες του Βερμίου, το "Χάραμα" του Στέφανου Λαφάρα έχει αναδειχθεί σε αγαπημένο προορισμό για τους λάτρεις της αυθεντικής μακεδονίτικης κουζίνας.

"Strada": Comfort νοστιμιά στην καρδιά της πόλης της Κοζάνης

Σε προνομιακό σημείο πάνω στον πεζόδρομο, το "Strada" στην Κοζάνη αποτελεί σταθερό σημείο αναφοράς από το 2007.

'FAOS Project': Ο Νίκος Λυμπερόπουλος μόλις άνοιξε all day στον Γέρακα

Το ολόφρεσκο all-day bakery & deli φιλοδοξεί να εξελιχθεί σε ένα στέκι για κάθε στιγμή και περίσταση.

"Πεσκέσι": Η οικειότητα του τσίπουρου και των μεζέδων στην Κοζάνη

Ζεστό, τίμιο και αθεράπευτα μερακλίδικο, το "Πεσκέσι", στο κέντρο της Κοζάνης, είναι από εκείνα τα μεζεδοπωλεία που μυρίζουν τσίπουρο πριν καν σερβιριστεί.

Somm’s Table | La Cave: Ένα νέο, νόστιμο project στο Jerár

Το off-Broadway εστιατόριο της Δάφνης και ο Χάρης Νικολούζος φιλοξενούν εκλεκτά κελάρια και φιάλες που έχουν "κάτι να πουν".