
Η Ναταλία Δραγούμη επισκέπτεται το "BurntBone", ένα από τα πιο νέα hot σημεία καρνιβορικών απολαύσεων στην Αθήνα. Τοποθετημένο στην Αγίου Κωνσταντίνου, στο Μαρούσι, το BurntBone είναι ένα ασφαλές καταφύγιο για κάθε λάτρη της upscale κρεατοφαγίας, σε ένα θαυμάσιο και φιλόξενο περιβάλλον με κομψή ατμόσφαιρα και σε έναν χώρο προσεγμένο μέχρι την παραμικρή λεπτομέρεια, που φέρει την υπογραφή του έμπειρου επιχειρηματία Χάρη Χασταζέρη και του συνεργάτη του, Κωνσταντίνου Κυριακού.
Στο "BurntBone" πιστεύουν ακράδαντα σε μία βασική αρχή: Στην τέχνη του κρέατος. Η φιλοσοφία εδώ έχει τις ρίζες της στο βαθύ σεβασμό για την απόλυτη ποιότητα αλλά και στην εξειδικευμένη δεξιοτεχνία που γεννά απόλαυση και χαρά σε κάθε, μα κάθε, μπουκιά.

Από νόστιμες μπριζόλες και εκλεκτές κοπές μέχρι άψογα ψητά παϊδάκια και άλλα αριστουργήματα της σχάρας, κάθε γεύμα εδώ θα μπορούσε εύκολα να χαρακτηριστεί σαν ένα έργο τέχνης που δημιουργείται με σπιτική φροντίδα και απόλυτη αφοσίωση.



Το τελευταίο ισχύει και για όσα προηγούνται, με μία πολύ ενδιαφέρουσα γκάμα όπως η τραγανή πάπια, το καψαλισμένο μεδούλι με πάστα ταμάρινδου, τη gyoza με μοσχάρι Black Angus και τα κεφτεδάκια με αντίστοιχο κιμά - μεταξύ αρκετών άλλων θα βρεις και έξοχα ορεκτικά σε κρύες και ζεστές παρασκευές, δροσερές σαλάτες, ιδιαίτερα ζυμαρικά και εκλεκτές κοπές από όλο τον κόσμο ψημένες στο josper. Για όλα, η γευστική επιμέλεια ανήκει στον σεφ Πρόδρομο Κωσταρά, την κινητήρια δύναμη πίσω από τη γαστρονομική υπεροχή του BurntBone.



Ο σεφ Κωσταράς ενορχηστρώνει μία συμφωνία γεύσης, μπλεντάροντας το πάθος του για την κουζίνα με την εμπειρία σε σημαντικά ελληνικά γευστικά σποτ, επενδύοντας σε κάθε πιάτο με μαγειρική ικανότητα και πρωτοποριακή καινοτομία.
Ένα έξτρα πλεονέκτημα του BurntBone είναι πως αποτελεί μία τέλεια επιλογή για επαγγελματικές συναντήσεις και business γεύματα, στο πάντοτε άνετο σύμπαν του.

Info
Αγίου Κωνσταντίνου 50, Μαρούσι
Tηλ: 210 6180801
burntbone.gr
FB: BurntBone Athens
IG: @burntbone_athens