Το Sunday Roast σερβίρεται ξανά στο Vezené

Στο τραπέζι μπαίνουν κλασικά κυριακάτικα, κάποια νέα entries, νόστιμες παρασπονδίες και ωραίες υπερβολές που αξίζουν.

Το Sunday Roast επιστρέφει στο Vezené 2025

Tο Sunday Roast επιστρέφει κάθε Κυριακή στο 'Vezené' από τις 30 Νοεμβρίου ως παράδοση πλέον των χειμερινών μηνών. Μια παράδοση με νότες νοσταλγίας - εκείνες του κυριακάτικου οικογενειακού τραπεζιού, εκεί όπου το φαγητό, τα χαμόγελα, οι συζητήσεις και οι ιστορίες ενώνονταν σε μία στιγμή κοινής χαράς. 

Στο τραπέζι, κλασσικά κυριακάτικα, κάποια νέα entries, νόστιμες παρασπονδίες και ωραίες υπερβολές που αξίζουν. Το άρωμα του φαγητού που μόλις βγήκε από τον φούρνο, κρασάτος κόκορας με χοντρό μακαρόνι όπως το θυμόμαστε από τα τραπέζια μας, οσομπούκο με τραχανά, τηγανητό κοτόπουλο που αγαπούν μικροί και μεγάλοι, λίγη φρέσκια λευκή τρούφα κάπου, χτένια κάπου αλλού…

Το Sunday Roast επιστρέφει στο Vezené 2025 1

Το Sunday Roast επιστρέφει στο Vezené 2

Το Sunday Roast επιστρέφει στο Vezené 1

Ξυλόφουρνος, κατσαρόλα, τηγάνι και κάρβουνο – ό, τι ετοιμάζεται σερβίρεται στη μέση του τραπεζιού για να δοκιμάσει όλη η παρέα. Όπως σε κάθε άλλη μέρα και επίσκεψη στο Vezené, το κρασί κατέχει πολύ ξεχωριστή θέση στη συνολική εμπειρία και του Sunday Roast. Όλες οι ετικέτες έχουν επιλεγεί για να συμπληρώσουν την κυριακάτικη έξοδο, από το αφρώδες καλωσόρισμα έως τα στιβαρά ερυθρά που θα σταθούν δίπλα στα πιάτα με κρέας.  

Το Sunday Roast επιστρέφει στο Vezené 4

Το Sunday Roast επιστρέφει στο Vezené 3

Πίσω από το σκεπτικό του Sunday Roast βρίσκονται όλες αυτές οι αναμνήσεις, ιστορίες και εμπειρίες που συναντιούνται στο τραπέζι, συνδέοντας τους ανθρώπους γύρω του.  

Ακολούθησε το Αθηνόραμα στο Facebook και το Instagram.

Διαβάστε ακόμα

Τελευταία άρθρα Εστιατόρια

Για φίνα μοσχίδα, φιλέτο προβατίνας και κόκορα παστιτσάδα στον Νέο Κόσμο

Μία από τις πιο ξεχωριστές γαστροταβέρνες της πόλης, τιμά με το δικό της τρόπο την ελληνική και μεσογειακή γευστική παράδοση.

ΓΡΑΦΕΙ: ΟΔΥΣΣΕΑς ΤΣΑΚΟς
25/11/2025

Νέες "Anthes" γεύσεις από τον Ιπποκράτη Αναγνωστέλη

Το νέο μενού στο όμορφο εστιατόριο και μπαρ του κέντρου έχει μοντέρνες ελληνικές γεύσεις που τις θέλεις πολύ.

Symposion 2025: Το χειροποίητο σε άλλο λέβελ

Στη Μεγαλόπολη υπάρχει ένα παραδοσιακό ελληνικό μαγειρείο νέας γενιάς που ανεβάζει επίπεδο στο σπιτικό εποχικό φαγητό.

Video walkthrough: Η Ναταλία Δραγούμη δοκιμάζει το "Feedέλ", ένα γαστρονομικό μεζεδοπωλείο όχι σαν όλα τ' άλλα!

Το "Feedέλ" στη Γλυφάδα φέρνει το ρυθμό και τη ζωντάνια του παραδοσιακού ελληνικού οικογενειακού τραπεζιού στο σήμερα.

'Smoku': Η επιστροφή του Δημήτρη Κατριβέση στην Αθήνα

Ο χαρισματικός δημιουργός, μαζί με τον αστεράτο Ebbe Vollmer δίνουν ξανά ζωή σε μία από τις δημοφιλέστερες αθηναϊκές στοές, με ένα φιλόδοξο και ενδιαφέρον κόνσεπτ.

Το πιάτο της εβδομάδας: Τα nuggets κουνελιού στο 'Jerár'

Κάθε εβδομάδα, ένα μέλος της γευσιγνωστικής ομάδας του 'α', ξεχωρίζει ένα από τα πιάτα που δοκίμασε στα εστιατόρια της πόλης.

Στο Κουκάκι, για την ελληνική κουζίνα μιας άλλης εποχής

Με νοσταλγική διάθεση και σε ένα θεατρικό σκηνικό, δοκιμάζεις πιάτα με μνήμη και οικειότητα.