Διόλου τυχαία, αυτή η αυλή του Θησείου έχει εξελιχθεί σε ένα αθηναϊκό χιτ

Μάλλον γνωρίζεις ήδη για ποιο μεζεδοπωλείο-σουξέ μιλάμε.

Διόλου τυχαία, αυτή η αυλή του Θησείου έχει εξελιχθεί σε ένα αθηναϊκό χιτ

Ένα χιτ μεζεδοπωλείο έχει εγκατασταθεί εδώ και λίγους μήνες στο Θησείο, σε ένα υπέροχο νεοκλασικό του 1845, με πέτρινους τοίχους, ξύλινα δοκάρια και μια εντυπωσιακή ελιά στο κέντρο.

Cinapos 1

Ο φροντισμένος ντιζαϊνάτος χώρος γίνεται το ιδανικό σκηνικό για τις θερινές γευστικές εξορμήσεις μας, εξασφαλίζοντας χαλάρωση και ηρεμία σε ένα περιβάλλον που παράλληλα σφύζει από ζωή. Σημαντικός εκπρόσωπος της τάσης της νεο-ταβέρνας που αγαπήθηκε πολύ φέτος, το "Cinapos" μας υποδέχεται με ένα μενού εμπνευσμένο από την ελληνική και μικρασιατική κουζίνα, που φέρει την υπογραφή του Πάνου Ιωαννίδη.

Cinapos 4

Ο Πάνος Ιωαννίδης στο Cinapos

Αυθεντικές γεύσεις και προσεγμένες εκτελέσεις είναι οι δύο άξονες γύρω από τους οποίους κινείται εδώ η κουζίνα. Μεταξύ άλλων, πρασόπιτα με φίνο φύλλο, πιπεροσαλάτα με καρύδι και ρόδι, μύδια με σουτζούκι και λαχταριστά αρνίσια παϊδάκια συναγωνίζονται για την προσοχή μας και αποτελούν ιδανικά πιάτα για τη μοιρασιά της παρέας.

Cinapos 10

Cinapos 17

Το γεύμα ολοκληρώνεται με γλυκά όπως πορτοκαλόπιτα και παγωμένο γιαούρτι, ταμάμ για τις ζεστές ημέρες, σε ένα χώρο που συνδυάζει το χθες με το σήμερα.


Info

Ηρακλειδών 10, Θησείο, 2107103030, cinapos.com, FB: Cinapos, IG: Cinapos Athens

Ακολούθησε το Αθηνόραμα στο Facebook και το Instagram.

Διαβάστε Επίσης

Περισσότερες πληροφορίες

Cinapos

Ηρακλειδών 10, Θησείο
  • Ταβέρνες / Μεζεδοπωλεία

Διαβάστε ακόμα

Τελευταία άρθρα Εστιατόρια

Ένα κομψό εστιατόριο με γαλανόλευκο συνταγολόγιο στην Κηφισιά

Σε ένα ταξίδι στο γευστικό παρελθόν της χώρας, ο σεφ Γαβριήλ Κουβαράς φέρνει την ελληνική κουζίνα στο προσκήνιο, εμπλουτίζοντάς τη με δημιουργικές πινελιές.

ΓΡΑΦΕΙ: ΓΕΩΡΓΙΑ ΑΝΔΡΩΝΗ
11/12/2025

"Διόνυσος": Τοπική κουζίνα με χαρακτήρα στην Αριδαία

Στην Όρμα της Αλμωπίας, λίγα μόλις χιλιόμετρα από τα ξακουστά ιαματικά λουτρά Πόζαρ, ο "Διόνυσος" στέκει εδώ και τρεις δεκαετίες ως αυθεντικός πρεσβευτής της τοπικής αλλά και ευρύτερα μακεδονίτικης γαστρονομίας.

"Πασατέμπος": Τοπική γεύση με ζεστό χαμόγελο στην Καστοριά

Στην πιο όμορφη γειτονιά της Καστοριάς, το "Πασατέμπος" είναι το στέκι που έχει αγαπηθεί για τη ζεστασιά του, τη φιλική του ατμόσφαιρα και τη μαγειρική του ταυτότητα, που τιμά την τοπική γη.

Το "Χάραμα" σερβίρει παράδοση και γεύση με θέα το Βέρμιο

Στο Αρκοχώρι, στους πρόποδες του Βερμίου, το "Χάραμα" του Στέφανου Λαφάρα έχει αναδειχθεί σε αγαπημένο προορισμό για τους λάτρεις της αυθεντικής μακεδονίτικης κουζίνας.

"Strada": Comfort νοστιμιά στην καρδιά της πόλης της Κοζάνης

Σε προνομιακό σημείο πάνω στον πεζόδρομο, το "Strada" στην Κοζάνη αποτελεί σταθερό σημείο αναφοράς από το 2007.

'FAOS Project': Ο Νίκος Λυμπερόπουλος μόλις άνοιξε all day στον Γέρακα

Το ολόφρεσκο all-day bakery & deli φιλοδοξεί να εξελιχθεί σε ένα στέκι για κάθε στιγμή και περίσταση.

"Πεσκέσι": Η οικειότητα του τσίπουρου και των μεζέδων στην Κοζάνη

Ζεστό, τίμιο και αθεράπευτα μερακλίδικο, το "Πεσκέσι", στο κέντρο της Κοζάνης, είναι από εκείνα τα μεζεδοπωλεία που μυρίζουν τσίπουρο πριν καν σερβιριστεί.