The C - Beach Restaurant: Degustation dinner στην παραλία της Βούλας

Με άρωμα θάλασσας και εκλεκτά κρασιά, μία ιδιαίτερη νύχτα ετοιμάζεται στις 12 Σεπτεμβρίου στην Αθηναϊκή Ριβιέρα.

The C - Beach Restaurant: Degustation dinner στην παραλία της Βούλας

Στην καρδιά της Αθηναϊκής Ριβιέρας και τη Βούλα, το The C – Beach Restaurant παρουσιάζει ένα μοναδικό Degustation Dinner την Παρασκευή 12 Σεπτεμβρίου, σε μια βραδιά αφιερωμένη στη γαστρονομία και το κρασί, όπου η υψηλή κουζίνα θα συναντήσει την τέχνη του fine pairing.

Το ειδικά σχεδιασμένο μενού των Λάζαρου Σταμούλη και Ντορίνας Ντεμάη αντλεί έμπνευση από τη θάλασσα και τις μεσογειακές γεύσεις, με δημιουργικές πινελιές που αναδεικνύονται μέσα από ένα προσεκτικά επιλεγμένο wine pairing.

Διαβάστε Επίσης

Τη βραδιά θα πλαισιώσει ο Παναγιώτης Πασχαλίδης (WSET Dip), ο οποίος θα παρουσιάσει σε κάθε στάδιο το μενού και τα αντίστοιχα κρασιά, αναλύοντας τα γευστικά χαρακτηριστικά, τους λόγους επιλογής, αλλά και τις ιστορίες πίσω από τους παραγωγούς και τους εισαγωγείς τους. 

Μέσα από την αφήγησή του, οι καλεσμένοι θα ζήσουν μια ολοκληρωμένη εμπειρία γευσιγνωσίας.

Αναλυτικά το μενού: 

The C - Beach Restaurant: Degustation dinner στην παραλία της Βούλας 1


Info

Περισσότερες πληροφορίες και κρατήσεις στο www.thec.gr

Διαβάστε Επίσης

Διαβάστε ακόμα

Τελευταία άρθρα Εστιατόρια

"Villa Grigio 46": Brunch αλά ιταλικά

To aperitivo bar στο Παλαιό Φάληρο τιμά την κουλτούρα των aperitif αλλά και του brunch.

16/12/2025

Το brunch που έγινε iconic επιστρέφει στο NEW Hotel

To NEW Hotel επαναφέρει το brunch που καθόρισε μια αγαπημένη συνήθεια και σύστησε στους Αθηναίους τη χαρά του κυριακάτικου πρωινού με στυλ.

"Athens Capital Hotel": Κρέπες, γαλέτες και lifestyle αλά γαλλικά στην καρδιά της πόλης

Aνακαλύψτε στο Galerie Café, στο lobby του "Athens Capital Hotel", ένα γευστικό ταξίδι που παντρεύει τη γαλλική παράδοση με την αθηναϊκή κομψότητα.

11 + 1 ιδέες για καλό brunch, αλλά και lunch στη χειμωνιάτικη Αθήνα

Που θα φας ωραίο brunch αυτές τις γιορτές, και όχι μόνο. Σε ξενοδοχεία, bar αλλά και δίπλα στο κύμα.

Η Κέρκυρα κατέβηκε στη Γλυφάδα και παρουσίασε το πιο ιδιαίτερο γευστικό της πρόσωπο

Για ένα βράδυ, ο εξαίρετος γευσιπλάστης Αριστοτέλης Μέγκουλας άφησε το Pomo d’ Oro της Κέρκυρας και μας σύστησε, μέσα από ένα πλούσιο μενού, τη βραβευμένη κουζίνα του: βαθιά τοπική, δημιουργική και απόλυτα προσωπική.

Στο Matsuhisa Athens για γιορτινό omakase

Το πολυβραβευμένο εστιατόριο υποδέχεται τις γιορτές με δυο εξαιρετικά μενού αλλά και αρκετές ακόμη γευστικές προεκτάσεις.

Ο Βασίλαινας υποδέχεται το Κτήμα Σκούρα

Την Τετάρτη 17 Δεκεμβρίου, το εμβληματικό εστιατόριο υποδέχεται το επίσης εμβληματικό κτήμα, σε μια εορταστική βραδιά οινογευσίας.