To Nobu Food Festival είναι και πάλι εδώ

Το πολυαναμενόμενο φεστιβάλ γεύσης επιστρέφει και φέτος με μία ξεχωριστή διαδρομή που ενώνει τρεις κοσμοπολίτικους ελληνικούς προορισμούς: την Αθήνα, την Πάρο και τη Μύκονο.

To Nobu Food Festival είναι και πάλι εδώ

Οι λάτρεις της υψηλής γαστρονομίας θα έχουν την ευκαιρία να ζήσουν από κοντά την εμπειρία του θρυλικού σεφ Nobu Matsuhisa, ο οποίος θα υποδέχεται τους επισκέπτες στα εστιατόρια Matsuhisa Athens, Matsuhisa Paros και Matsuhisa Mykonos για μία σειρά από βραδιές υψηλής γαστρονομίας.

Η εμπειρία του Nobu Food Festival ξεκινά από την Αθηναϊκή Ριβιέρα και το Matsuhisa Athens, στις 22 και στις 23 Ιουνίου, στο μαγευτικό περιβάλλον του Four Seasons Astir Palace Hotel Athens, στη Βουλιαγμένη. Στο αγαπημένο restaurant destination, ο σεφ Nobu παρουσιάζει εκλεπτυσμένα πιάτα και signature Nobu style δημιουργίες. Η εμπειρία ολοκληρώνεται ιδανικά με premium cocktails από διαλεχτά spirits στο ατμοσφαιρικό Umi Bar, τα εμβληματικά ροζέ κρασιά του Château d’Esclans και την ιστορική σαμπάνια Taittinger, με φόντο την ακαταμάχητη θέα στη θάλασσα.

Nobu Matsuhisha Nobu Food Festival

Το Nobu Food Festival έρχεται στην Μύκονο

Στις 24, 25 και 26 Ιουνίου, το Matsuhisa Paros στο Avant Mar Hotel, αναμένεται να φιλοξενήσει για δεύτερη χρονιά το Nobu Food Festival, οδηγώντας τους επισκέπτες ένα βήμα πιο κοντά στη φιλοσοφία του σεφ Nobu, ενός από τους πιο επιδραστικούς και δραστήριους σεφ-φαινόμενα παγκοσμίως.

Το φεστιβάλ κορυφώνεται στις 27, 28 και 29 Ιουνίου στο Matsuhisa Mykonos που βρίσκεται μέσα στο εμβληματικό Belvedere Hotel. Τρεις βραδιές γεμάτες καθηλωτικές γεύσεις σε συνδυασμό με την υπέροχη ατμόσφαιρα του ξενοδοχείου δημιουργούν μια εμπειρία ζωής. Από αυτές, ξεχωρίζει η βραδιά της 28ης Ιουνίου, όπου οι καλεσμένοι θα έχουν την ευκαιρία να απολαύσουν ένα μοναδικό και ειδικά διαμορφωμένο pairing menu, με εμπνευσμένες δημιουργίες υψηλής γαστρονομίας εναρμονισμένες με τις κλασικές και διαχρονικές σαμπάνιες του Οίκου Taittinger, παρουσία του σεφ Nobu και της Eglė Simutytė, Area Manager Central & Eastern Europe του Οίκου Taittinger.

Διαβάστε Επίσης

Το Matsuhisa brand, τα εστιατόρια που φέρουν την υπογραφή του Nobu Matsuhisa, αποτελούν πλέον ορόσημο της παγκόσμιας υψηλής γαστρονομικής σκηνής, μετρώντας ήδη 10 κορυφαίους προορισμούς στην Ευρώπη: Matsuhisa Mykonos (Belvedere Hotel), Matsuhisa St. Moritz (Badrutt's Palace Hotel), Matsuhisa Athens (Four Seasons Astir Palace Hotel Athens), Matsuhisa Munich (Mandarin Oriental), Matsuhisa Paris (Le Royal Monceau Raffles), Matsuhisa Limassol (Amara Hotel), Matsuhisa Cala di Volpe (Costa Smeralda), Matsuhisa St. Tropez (Château de la Messardière), Matsuhisa Val d'Isère (Airelles Val d'Isère) και Matsuhisa Paros (Avant Mar Hotel).


Info

Matsuhisa Athens: Απόλλωνος 40 (Four Seasons Astir Palace Hotel), Βουλιαγμένη 16171,
τηλ. 210 8960510. Matsuhisa Paros: Παραλία Πιπέρι Νάουσα Πάρου (Avant Mar Hotel), Πάρος 84401, τηλ. 22844 40300. Matsuhisa Mykonos: Σχολή Καλών Τεχνών Μύκονος (Belvedere Hotel), Μύκονος 84600, τηλ. 22890 25122.

Ακολούθησε το Αθηνόραμα στο Facebook και το Instagram.

Περισσότερες πληροφορίες

Matsuhisa Athens

Απόλλωνος 40, Βουλιαγμένη
  • Ethnic κουζίνες

Διαβάστε ακόμα

Τελευταία άρθρα Εστιατόρια

"Βεργιώτικο"

Μυσταγωγική κρεατοφαγία στη σπηλιά

ΓΡΑΦΕΙ: ATHINORAMA TEAM
08/12/2025

Το πιάτο της εβδομάδας: Σολομός με στρατσιατέλα στο Matsuhisa Athens

Κάθε εβδομάδα, ένα μέλος της γευσιγνωστικής ομάδας του 'α', ξεχωρίζει ένα από τα πιάτα που δοκίμασε στα εστιατόρια της πόλης.

Νέος σεφ στα εστιατόρια 'Barbarossa' ο Αθανάσιος Κακαράς

Αλλαγή καπετάνιου στο πηδάλιο της γευστικής διεργασίας για τα δημοφιλή εστιατόρια Πάρου και Αθήνας.

Στον Χολαργό, για ένα εστιατόριο που τιμά την πεμπτουσία του ελληνικού τραπεζιού

Στο επίκεντρο της γευστικής διεργασίας εδώ ο μεζές, με εκλεκτές πρώτες ύλες του, που προέρχονται από μικρούς παραγωγούς από κάθε γωνιά της χώρας.

Το κομψό brunch του InterContinental Athens επαναναπροσδιορίζει το στυλ

Πρόσφατα ανανεωμένο, το "Artlounge" στο λόμπι του ξενοδοχείου υποδέχεται τους επισκέπτες σε έναν χώρο όπου η σύγχρονη αισθητική συναντά την υψηλή φιλοξενία, δημιουργώντας το απόλυτο περιβάλλον για να ξεκινήσει η μέρα με γεύση και στιλ.

Nonnas Athens

Ο γνωστός και από την τηλεόραση σεφ Ηλίας Κιαζόλι κάνει το πρώτο επιχειρηματικό του βήμα σε κεντρικότατο σημείο της Πλάκας, όμως οι "Nonnas" του χρειάζονται σαφέστερη ταυτότητα και λίγη παραπάνω χάρη, για να εξασφαλίσουν το στίγμα τους στην περιοχή.