Νίκος Λιόκας και Άγγελος Τόγιας σε ένα νόστιμο βράδυ στο Krokodilos

Το εστιατόριο του Λονδίνου φιλοξενεί τον Head Chef του GB Roof Garden, σε ένα ξεχωριστό Four Hands dinner.

Νίκος Λιόκας και Άγγελος Τόγιας σε ένα νόστιμο βράδυ στο Krokodilos

Τη Δευτέρα 9 Ιουνίου, το εστιατόριο Krokodilos στο High Street Kensington του Λονδίνου παρουσιάζει μια ειδική βραδιά γαστρονομίας, σε συνεργασία με το GB Roof Garden της Αθήνας. Η εκδήλωση περιλαμβάνει ένα "Four Hands" δείπνο, κατά το οποίο οι σεφ Νίκος Λιόκας και  Άγγελος Τόγιας θα παρουσιάσουν από κοινού τις δημιουργίες τους.

Ο Νίκος Λιόκας, επικεφαλής σεφ του GB Roof Garden στο ξενοδοχείο Grande Bretagne στην Αθήνα, και ο Άγγελος Τόγιας, σεφ του Krokodilos με προηγούμενη εμπειρία στα Jean Georges στο The Connaught και στο KOKS Faroe Islands στην Κοπεγχάγη, θα ετοιμάσουν και θα σερβίρουν ένα μενού γευσιγνωσίας 10 σταδίων (πέντε πιάτα ο καθένας).

Το μενού θα βασίζεται σε εποχικά υλικά και θα συνδυάζει παραδοσιακές ελληνικές επιρροές με σύγχρονες τεχνικές και γεύσεις. Η βραδιά επικεντρώνεται στη συνεργασία των δύο σεφ και στην κοινή τους ματιά για τη σύγχρονη ελληνική κουζίνα.

Την εμπειρία θα συμπληρώσει η επιλογή κρασιών της Head Sommelier Jessica Bourne, η οποία έχει επιμεληθεί μια ειδική λίστα αποκλειστικά για τη βραδιά. Κάθε κρασί έχει επιλεγεί ώστε να αναδεικνύει τα χαρακτηριστικά του κάθε πιάτου.

Ακολούθησε το Αθηνόραμα στο Facebook και το Instagram.

Διαβάστε ακόμα

Τελευταία άρθρα Εστιατόρια

Τα μαγαζιά της Αθήνας που είναι viral στο TikTok (και γιατί συμβαίνει αυτό)

Αναφορές στην ποπ κουλτούρα, πρωτότυπη αισθητική ή πιάτα που σε προκαλούν να τα βγάλεις φωτογραφία. Ποια είναι τα μαγαζιά της Αθήνας που συγκεντρώνουν πολλά likes και γιατί.

ΓΡΑΦΕΙ: ΚΡΙΣΤΥ ΠΕΡΡΗ
14/10/2025

Το Ex Machina γίνεται 2 ετών και το γιορτάζει με έναν εκλεκτό καλεσμένο

Δύο κεράκια στην τούρτα για το sui generis εστιατόριο του Άνταμ Κοντοβά, με ένα ξεχωριστό dinner στις 25 Οκτωβρίου.

Στο 'Dopios Glyfada' για μεζεδοφαγία με φαντασία κι εντοπιότητα διά χειρός Χριστόφορου Πέσκια

Δεύτερη έδρα για το δημοφιλές new style μεζεδοπωλείο που συνεχίζει το ταξίδι του στα νότια προάστια της πόλης.

Ένα μικρό εστιατόριο με μεγάλα κότσια στη Νέα Ερυθραία

Δίπλα ακριβώς στο οικογενειακό ιχθυοπωλείο, ο σεφ Μιχάλης Κεχαγιόγλου μας προκαλεί να δούμε με άλλο μάτι την έννοια του ψαρομεζέ, μέσα από ένα μενού 12 πιάτων μοντέρνας ψαροφαγίας, που αλλάζουν κάθε 12 μέρες.

Για λίγες ακόμη ημέρες, μπορείς να δοκιμάσεις τα καλύτερα εστιατόρια σε σπέσιαλ τιμές

Το πιο δημοφιλές γαστρονομικό χάπενινγκ της χρονιάς ολοκληρώνεται στις 15/10. Προλαβαίνετε να δοκιμάσετε βραβευμένα εστιατόρια ανά την Ελλάδα να σχεδιάζουν ειδικά μενού σε εξαιρετικές τιμές.

Όταν το κοντοσούβλι μπαρμπούνι συνάντησε το ocean negroni

Η cocktail list του Τραβόλτα με την υπογραφή του head bartender και mixologist Δημήτρη Παπαϊωάννου εισάγει νέα δεδομένα στην ποιοτική ψαροφαγία.

Το πιο value for money ρομαντικό δείπνο για βραβείο

Το πιο δημοφιλές γαστρονομικό χάπενινγκ της χρονιάς είναι εδώ, με βραβευμένα εστιατόρια ανά την Ελλάδα να σχεδιάζουν ειδικά μενού σε εξαιρετικές τιμές, μερικά απ’ αυτά όμως είναι ιδανικά για τετ α τετ όχι μόνο με τη γαστρονομία, αλλά και με το έτερο ήμισυ.