Νίκος Λιόκας και Άγγελος Τόγιας σε ένα νόστιμο βράδυ στο Krokodilos

Το εστιατόριο του Λονδίνου φιλοξενεί τον Head Chef του GB Roof Garden, σε ένα ξεχωριστό Four Hands dinner.

Νίκος Λιόκας και Άγγελος Τόγιας σε ένα νόστιμο βράδυ στο Krokodilos

Τη Δευτέρα 9 Ιουνίου, το εστιατόριο Krokodilos στο High Street Kensington του Λονδίνου παρουσιάζει μια ειδική βραδιά γαστρονομίας, σε συνεργασία με το GB Roof Garden της Αθήνας. Η εκδήλωση περιλαμβάνει ένα "Four Hands" δείπνο, κατά το οποίο οι σεφ Νίκος Λιόκας και  Άγγελος Τόγιας θα παρουσιάσουν από κοινού τις δημιουργίες τους.

Ο Νίκος Λιόκας, επικεφαλής σεφ του GB Roof Garden στο ξενοδοχείο Grande Bretagne στην Αθήνα, και ο Άγγελος Τόγιας, σεφ του Krokodilos με προηγούμενη εμπειρία στα Jean Georges στο The Connaught και στο KOKS Faroe Islands στην Κοπεγχάγη, θα ετοιμάσουν και θα σερβίρουν ένα μενού γευσιγνωσίας 10 σταδίων (πέντε πιάτα ο καθένας).

Το μενού θα βασίζεται σε εποχικά υλικά και θα συνδυάζει παραδοσιακές ελληνικές επιρροές με σύγχρονες τεχνικές και γεύσεις. Η βραδιά επικεντρώνεται στη συνεργασία των δύο σεφ και στην κοινή τους ματιά για τη σύγχρονη ελληνική κουζίνα.

Την εμπειρία θα συμπληρώσει η επιλογή κρασιών της Head Sommelier Jessica Bourne, η οποία έχει επιμεληθεί μια ειδική λίστα αποκλειστικά για τη βραδιά. Κάθε κρασί έχει επιλεγεί ώστε να αναδεικνύει τα χαρακτηριστικά του κάθε πιάτου.

Ακολούθησε το Αθηνόραμα στο Facebook και το Instagram.

Διαβάστε ακόμα

Τελευταία άρθρα Εστιατόρια

Κάτι πολύ νόστιμο συνέβη το περασμένο Σάββατο στο Παγκράτι

Το Ex Machina του Άνταμ Κοντοβά όχι μόνο βρίσκεται σε γαστρονομική φόρμα αλλά θα μας απασχολήσει σοβαρά και με τα 4 hands event του.

ΓΡΑΦΕΙ: ΔΕΣΠΟΙΝΑ ΖΕΥΚΙΛΗ
05/12/2025

Μία από τις πιο φίνες κερκυραϊκές κουζίνες για ένα βράδυ στην Αθήνα

Η υπέροχη γευστική πρόταση του Αριστοτέλη Μέγκουλα και του "Pomo d’ Oro" σερβίρεται για μία και μόνο νύχτα στο "Ark".

Temps Perdu: Το καινοτόμο dough lab ξεφουρνίζει και στο κέντρο της Αθήνας

Ένα σημείο που συνδυάζει τη γαλλική γαστρονομική παράδοση με τη μοντέρνα, βιομηχανική αισθητική, με απώτερο σκοπό να αναδείξει την αίσθηση του 'χαμένου' χρόνου, ο οποίος μέσα από τις εμπειρίες των γεύσεων αναβιώνεται και, τελικά, 'ξανακερδίζεται'.

"Kykloi by Priceless": Ένας νέος κύκλος γαστρονομίας ανοίγει στον Κεραμικό

Με τον βραβευμένο με Michelin Παύλο Κυριάκη στο τιμόνι της κουζίνας, το "Kykloi by Priceless" προσφέρει μια γαστρονομική εμπειρία που αξίζει να ζήσεις.

Το πιο designάτο μπαλκόνι της Αθήνας σερβίρει και έξοχη ελληνική κουζίνα

Θέα από την Ακρόπολη έως τον Λυκαβηττό, έργα του Jeff Koons και πεντανόστιμο γιουβέτσι αστακού.

Το πιο δημοφιλές μεζεδοπωλείο της Αθήνας κλείνει έναν χρόνο λειτουργίας και το γιορτάζει

Σημερα, Τετάρτη 3 Δεκεμβρίου, στο Θησείο και από τις 18.30, σε περιμένει μια γιορτή με μουσική, κεράσματα, τσίπουρο και, φυσικά, αυθεντική ελληνική κουζίνα.

Τέχνη και γαστρονομία στο Οινοποιείο Ντουράκη

Τρεις "συλλεκτικές" βραδιές στις 7, 8 και 9 Δεκεμβρίου, φέρνουν στο χανιώτικο οινοποιείο γαστρονομία διεθνών διακρίσεων για περιορισμένες θέσεις, με αφορμή την εικαστική έκθεση του σεφ Ιωσήφ Πετρόφ.