Πώς λένε, αλήθεια, το brunch στα κρητικά;

Απαντήσεις δίνει ο Μιχάλης Χάσικος στο Go Brunch του Hyatt Regency Thessaloniki και στο εστιατόριο Αμβροσία, στις 18 Μαΐου.

Πώς λένε, αλήθεια, το brunch στα κρητικά;

Το Hyatt Regency Thessaloniki υποδέχεται τον διακεκριμένο σεφ Μιχαήλ Χάσικου στο επόμενο Go Brunch σε συνεργασία με την Estrella, που θα πραγματοποιηθεί την Κυριακή 18 Μαΐου 2025, με θέμα το  "Κρητικό Brunch".

Ο Μιχαήλ Χάσικος, ιδιοκτήτης του βραβευμένου εστιατορίου "Hasika - η Ελλάδα σε μπουκιές" και του μπαρ "H17 Bites and Spirits", καθώς και Executive Chef στο εστιατόριο "Μέδουσα" στο Ρέθυμνο, θα μεταφέρει τις αυθεντικές γεύσεις της Κρήτης στη Θεσσαλονίκη.
Με εικοσιπενταετή εμπειρία στον χώρο της γαστρονομίας, ο κ. Χάσικος έχει εργαστεί σε πολυάριθμα εστιατόρια στην Ελλάδα όσο και στο εξωτερικό. Η εξειδίκευσή του στην ελληνική-κρητική κουζίνα, σε συνδυασμό με τη φιλοσοφία του να στηρίζει αποκλειστικά Έλληνες μικρούς παραγωγούς και τα προϊόντα τους, τον έχει καταστήσει έναν από τους σημαντικότερους εκπροσώπους της σύγχρονης ελληνικής γαστρονομίας.

Χάσικα

Ο σεφ Χάσικος έχει λάβει πολλαπλές διακρίσεις, με το εστιατόριό του "Hasika" να έχει διακριθεί με Βραβεία Ελληνικής Κουζίνας, αφήνοντας ανεξίτηλο το αποτύπωμά του στην ελληνική γαστρονομική σκηνή.

Πρόσφατα, ο κ. Χάσικος εξελέγη Πρόεδρος του Συλλόγου Εστίασης και Αναψυχής Ρεθύμνου, με όραμα να αναδείξει το Ρέθυμνο σε κορυφαίο γαστρονομικό προορισμό τόσο για ξένους όσο και για Έλληνες επισκέπτες.

Διαβάστε Επίσης

Λάτρης της αυθεντικής κρητικής κουζίνας, ο σεφ Χάσικος έχει καταφέρει να προσφέρει τις ασύλληπτες γεύσεις της πατρίδας του με έναν σύγχρονο τρόπο. Η "μυστική συνταγή" του συνδυάζει γεύσεις με ελληνικό άρωμα, έμφαση στην ντόπια κρητική κουζίνα και πιάτα που, παρότι δημιουργικά, διατηρούν την αυθεντική τους "μητρική" γεύση.

Το Go Brunch με Κρητική θεματολογία υπόσχεται μια μοναδική γαστρονομική εμπειρία, όπου οι επισκέπτες θα έχουν την ευκαιρία να απολαύσουν την κρητική κουζίνα μέσα από το ταλέντο και την τεχνική του καταξιωμένου σεφ.


Info

Κυριακή 18 Μαΐου 2025

Hyatt Regency Thessaloniki - Ambrosia Restaurant

Πληροφορίες και κρατήσεις στο 2310-401411 αλλά και μέσω του more.com.
 

Ακολούθησε το Αθηνόραμα στο Facebook και το Instagram.

Διαβάστε ακόμα

Τελευταία άρθρα Εστιατόρια

Τα μαγαζιά της Αθήνας που είναι viral στο TikTok (και γιατί συμβαίνει αυτό)

Αναφορές στην ποπ κουλτούρα, πρωτότυπη αισθητική ή πιάτα που σε προκαλούν να τα βγάλεις φωτογραφία. Ποια είναι τα μαγαζιά της Αθήνας που συγκεντρώνουν πολλά likes και γιατί.

ΓΡΑΦΕΙ: ΚΡΙΣΤΥ ΠΕΡΡΗ
14/10/2025

Το Ex Machina γίνεται 2 ετών και το γιορτάζει με έναν εκλεκτό καλεσμένο

Δύο κεράκια στην τούρτα για το sui generis εστιατόριο του Άνταμ Κοντοβά, με ένα ξεχωριστό dinner στις 25 Οκτωβρίου.

Στο 'Dopios Glyfada' για μεζεδοφαγία με φαντασία κι εντοπιότητα διά χειρός Χριστόφορου Πέσκια

Δεύτερη έδρα για το δημοφιλές new style μεζεδοπωλείο που συνεχίζει το ταξίδι του στα νότια προάστια της πόλης.

Ένα μικρό εστιατόριο με μεγάλα κότσια στη Νέα Ερυθραία

Δίπλα ακριβώς στο οικογενειακό ιχθυοπωλείο, ο σεφ Μιχάλης Κεχαγιόγλου μας προκαλεί να δούμε με άλλο μάτι την έννοια του ψαρομεζέ, μέσα από ένα μενού 12 πιάτων μοντέρνας ψαροφαγίας, που αλλάζουν κάθε 12 μέρες.

Για λίγες ακόμη ημέρες, μπορείς να δοκιμάσεις τα καλύτερα εστιατόρια σε σπέσιαλ τιμές

Το πιο δημοφιλές γαστρονομικό χάπενινγκ της χρονιάς ολοκληρώνεται στις 15/10. Προλαβαίνετε να δοκιμάσετε βραβευμένα εστιατόρια ανά την Ελλάδα να σχεδιάζουν ειδικά μενού σε εξαιρετικές τιμές.

Όταν το κοντοσούβλι μπαρμπούνι συνάντησε το ocean negroni

Η cocktail list του Τραβόλτα με την υπογραφή του head bartender και mixologist Δημήτρη Παπαϊωάννου εισάγει νέα δεδομένα στην ποιοτική ψαροφαγία.

Το πιο value for money ρομαντικό δείπνο για βραβείο

Το πιο δημοφιλές γαστρονομικό χάπενινγκ της χρονιάς είναι εδώ, με βραβευμένα εστιατόρια ανά την Ελλάδα να σχεδιάζουν ειδικά μενού σε εξαιρετικές τιμές, μερικά απ’ αυτά όμως είναι ιδανικά για τετ α τετ όχι μόνο με τη γαστρονομία, αλλά και με το έτερο ήμισυ.