Πώς λένε, αλήθεια, το brunch στα κρητικά;

Απαντήσεις δίνει ο Μιχάλης Χάσικος στο Go Brunch του Hyatt Regency Thessaloniki και στο εστιατόριο Αμβροσία, στις 18 Μαΐου.

Πώς λένε, αλήθεια, το brunch στα κρητικά;

Το Hyatt Regency Thessaloniki υποδέχεται τον διακεκριμένο σεφ Μιχαήλ Χάσικου στο επόμενο Go Brunch σε συνεργασία με την Estrella, που θα πραγματοποιηθεί την Κυριακή 18 Μαΐου 2025, με θέμα το  "Κρητικό Brunch".

Ο Μιχαήλ Χάσικος, ιδιοκτήτης του βραβευμένου εστιατορίου "Hasika - η Ελλάδα σε μπουκιές" και του μπαρ "H17 Bites and Spirits", καθώς και Executive Chef στο εστιατόριο "Μέδουσα" στο Ρέθυμνο, θα μεταφέρει τις αυθεντικές γεύσεις της Κρήτης στη Θεσσαλονίκη.
Με εικοσιπενταετή εμπειρία στον χώρο της γαστρονομίας, ο κ. Χάσικος έχει εργαστεί σε πολυάριθμα εστιατόρια στην Ελλάδα όσο και στο εξωτερικό. Η εξειδίκευσή του στην ελληνική-κρητική κουζίνα, σε συνδυασμό με τη φιλοσοφία του να στηρίζει αποκλειστικά Έλληνες μικρούς παραγωγούς και τα προϊόντα τους, τον έχει καταστήσει έναν από τους σημαντικότερους εκπροσώπους της σύγχρονης ελληνικής γαστρονομίας.

Χάσικα

Ο σεφ Χάσικος έχει λάβει πολλαπλές διακρίσεις, με το εστιατόριό του "Hasika" να έχει διακριθεί με Βραβεία Ελληνικής Κουζίνας, αφήνοντας ανεξίτηλο το αποτύπωμά του στην ελληνική γαστρονομική σκηνή.

Πρόσφατα, ο κ. Χάσικος εξελέγη Πρόεδρος του Συλλόγου Εστίασης και Αναψυχής Ρεθύμνου, με όραμα να αναδείξει το Ρέθυμνο σε κορυφαίο γαστρονομικό προορισμό τόσο για ξένους όσο και για Έλληνες επισκέπτες.

Διαβάστε Επίσης

Λάτρης της αυθεντικής κρητικής κουζίνας, ο σεφ Χάσικος έχει καταφέρει να προσφέρει τις ασύλληπτες γεύσεις της πατρίδας του με έναν σύγχρονο τρόπο. Η "μυστική συνταγή" του συνδυάζει γεύσεις με ελληνικό άρωμα, έμφαση στην ντόπια κρητική κουζίνα και πιάτα που, παρότι δημιουργικά, διατηρούν την αυθεντική τους "μητρική" γεύση.

Το Go Brunch με Κρητική θεματολογία υπόσχεται μια μοναδική γαστρονομική εμπειρία, όπου οι επισκέπτες θα έχουν την ευκαιρία να απολαύσουν την κρητική κουζίνα μέσα από το ταλέντο και την τεχνική του καταξιωμένου σεφ.


Info

Κυριακή 18 Μαΐου 2025

Hyatt Regency Thessaloniki - Ambrosia Restaurant

Πληροφορίες και κρατήσεις στο 2310-401411 αλλά και μέσω του more.com.
 

Ακολούθησε το Αθηνόραμα στο Facebook και το Instagram.

Διαβάστε ακόμα

Τελευταία άρθρα Εστιατόρια

Η Ιρλανδία του σεφ Angelo Vagiotis

Ο μεγαλωμένος στη Λιβαδειά αλλά ξενιτεμένος στην Ιρλανδία σεφ του "The Pullman Restaurant", που στεγάζεται σε δύο βαγόνια του Orient Express στο "Glenlo Abbey Hotel & Estate" του Galway, μας ξεναγεί στη θετή πατρίδα του.

ΓΡΑΦΕΙ: ΙΩΣΗΦ ΠΡΩΙΜΑΚΗς
22/12/2025

La Pasteria & Make-A-Wish: Η ιταλική γεύση συναντά τη δύναμη της ευχής

Μια από τις πιο δημοφιλείς αλυσίδες ιταλικής κουζίνας στην Ελλάδα συνεχίζει τη συνεργασία της με το Make-A-Wish (Κάνε Μια Ευχή Ελλάδος) συνδυάζοντας την απόλαυση μιας απλής εξόδου για φαγητό με την προσφορά.

"Ydoron": τι γεύση έχει το μοναδικό steak house ψαριού της Αθήνας;

Μια διαφορετική πρόταση κάνει ο ταλαντούχος σεφ Νίκος Αποστολάκης, στεγάζοντας την κουλτούρα της ωρίμανσης των ψαριών σε ένα ατμοσφαιρικό οίκημα επί της Ερμού στο Μοναστηράκι.

Εορταστικά μενού, απογευματινό τσάι και opera nights με την μεγαλοπρεπή υπογραφή της Μεγάλης Βρεταννίας

Με μια παλέτα εμπειριών που συνδυάζουν υψηλή γαστρονομία, μουσική και διαχρονική πολυτέλεια, η Μεγάλη Βρεταννία μετατρέπει τις γιορτές σε μια εμπειρία που μένει αξέχαστη.

Λαμπερές γιορτές στο εστιατόριο "Colonial"

Ο πιο λαμπερός μήνας της χρονιάς μάς οδηγεί προς τα νότια, για να γιορτάσουμε μοναδικά τις φωτεινές μέρες των Χριστουγέννων και της Πρωτοχρονιάς στον στολισμένο χώρο του εστιατορίου στο Golf Γλυφάδας.

Ξενοδοχείο "King George": Γιορτάζουμε σαν βασιλιάδες

Το πολυβραβευμένο εστιατόριο στο rooftop του King George ενισχύει τον γιορτινό του χαρακτήρα με εορταστικά μενού και ένα λαμπερό σκηνικό στο νέο George, The Lobby Bar.

Το Zappa γιορτάζει την άφιξή του με ένα εκρηκτικό εορταστικό πρόγραμμα

Το Zappa συστήνεται στο κοινό τις ημέρες των γιορτών με ενέργεια, σύγχρονη αισθητική και μια εμπειρία που ενώνει γεύση, ρυθμό και ατμόσφαιρα.