
Το Hyatt Regency Thessaloniki υποδέχεται τον διακεκριμένο σεφ Μιχαήλ Χάσικου στο επόμενο Go Brunch σε συνεργασία με την Estrella, που θα πραγματοποιηθεί την Κυριακή 18 Μαΐου 2025, με θέμα το "Κρητικό Brunch".
Ο Μιχαήλ Χάσικος, ιδιοκτήτης του βραβευμένου εστιατορίου "Hasika - η Ελλάδα σε μπουκιές" και του μπαρ "H17 Bites and Spirits", καθώς και Executive Chef στο εστιατόριο "Μέδουσα" στο Ρέθυμνο, θα μεταφέρει τις αυθεντικές γεύσεις της Κρήτης στη Θεσσαλονίκη.
Με εικοσιπενταετή εμπειρία στον χώρο της γαστρονομίας, ο κ. Χάσικος έχει εργαστεί σε πολυάριθμα εστιατόρια στην Ελλάδα όσο και στο εξωτερικό. Η εξειδίκευσή του στην ελληνική-κρητική κουζίνα, σε συνδυασμό με τη φιλοσοφία του να στηρίζει αποκλειστικά Έλληνες μικρούς παραγωγούς και τα προϊόντα τους, τον έχει καταστήσει έναν από τους σημαντικότερους εκπροσώπους της σύγχρονης ελληνικής γαστρονομίας.

Ο σεφ Χάσικος έχει λάβει πολλαπλές διακρίσεις, με το εστιατόριό του "Hasika" να έχει διακριθεί με Βραβεία Ελληνικής Κουζίνας, αφήνοντας ανεξίτηλο το αποτύπωμά του στην ελληνική γαστρονομική σκηνή.
Πρόσφατα, ο κ. Χάσικος εξελέγη Πρόεδρος του Συλλόγου Εστίασης και Αναψυχής Ρεθύμνου, με όραμα να αναδείξει το Ρέθυμνο σε κορυφαίο γαστρονομικό προορισμό τόσο για ξένους όσο και για Έλληνες επισκέπτες.
Λάτρης της αυθεντικής κρητικής κουζίνας, ο σεφ Χάσικος έχει καταφέρει να προσφέρει τις ασύλληπτες γεύσεις της πατρίδας του με έναν σύγχρονο τρόπο. Η "μυστική συνταγή" του συνδυάζει γεύσεις με ελληνικό άρωμα, έμφαση στην ντόπια κρητική κουζίνα και πιάτα που, παρότι δημιουργικά, διατηρούν την αυθεντική τους "μητρική" γεύση.
Το Go Brunch με Κρητική θεματολογία υπόσχεται μια μοναδική γαστρονομική εμπειρία, όπου οι επισκέπτες θα έχουν την ευκαιρία να απολαύσουν την κρητική κουζίνα μέσα από το ταλέντο και την τεχνική του καταξιωμένου σεφ.
Info
Κυριακή 18 Μαΐου 2025
Hyatt Regency Thessaloniki - Ambrosia Restaurant
Πληροφορίες και κρατήσεις στο 2310-401411 αλλά και μέσω του more.com.
Ακολούθησε το Αθηνόραμα στο Facebook και το Instagram.