To Experience Menu επιστρέφει και το lunch αποκτά νέα διάσταση στο Beefbar Athens

Τα νέα του Beefbar Athens δίνουν αφορμές για ένα γευστικό ταξίδι γεμάτο αντιθέσεις και urban refinement.

To Experience Menu επιστρέφει και το lunch αποκτά νέα διάσταση στο Beefbar Athens

Το Beefbar Athens επανασυστήνει φέτος το Experience Menu. Από τις 22 Απριλίου έως και τις 31 Μαΐου, το κοινό καλείται να ανακαλύψει ξανά τα signature πιάτα του Beefbar μέσα από ένα tailor-made μενού, ιδανικό για να απολαύσετε comfort επιλογές με μια elevated αισθητική. 

Σε ένα σκηνικό που συνδυάζει τη διαχρονική κομψότητα της Βουλιαγμένης, το μαγευτικό πευκόδασος του Αστέρα και το αβίαστο coolness του Beefbar Athens, το Experience Menu γίνεται αφορμή για ένα γευστικό ταξίδι γεμάτο αντιθέσεις και urban refinement.

To Experience Menu επιστρέφει και το lunch αποκτά νέα διάσταση στο Beefbar Athens 4

To Experience Menu επιστρέφει και το lunch αποκτά νέα διάσταση στο Beefbar Athens 3

Ένα αυθεντικό experience, με τα πιο χαρακτηριστικά street food πιάτα του εστιατορίου, όπως τα εκρηκτικά Lobster Tacos και τα παιχνιδιάρικα mini Big K Burgers με Kobe beef και τραγανό μπέικον – αφετηρία μιας εμπειρίας που κορυφώνεται με τα comfort main dishes του μενού. Από την elegant Black Angus striploin και το stir-fried Pepper Beef, μέχρι τον σολομό Unagi με αρωματικά ασιατικά αρώματα, τα κυρίως πιάτα φλερτάρουν με την ουσία της ανεπιτήδευτης γαστρονομίας. 

Το Experience Menu θα είναι διαθέσιμο από Κυριακή έως Πέμπτη από τις 19:00, καθώς και κάθε Παρασκευή μεσημέρι από τις 13:00 έως τις 16:00. Η τιμή του μενού διαμορφώνεται στα €65/άτομο, ενώ με επιπλέον €10 μπορεί κανείς να το συνοδεύσει με ένα επιλεγμένο επιδόρπιο.

To Experience Menu επιστρέφει και το lunch αποκτά νέα διάσταση στο Beefbar Athens 1

Lunch, but make it sexy 

Με μότο το "Unwind. Indulge. Own your Friday." το Beefbar Athens συνεχίζει να εμπλουτίζει τη γευστική του πρόταση με το καθιερωμένο πλέον Friday lunch service. Μέχρι και τις 13 Ιουνίου 2025, τα μεσημέρια της Παρασκευής αποκτούν ξεχωριστή γεύση και ρυθμό.
 
Οι κρατήσεις συνιστώνται, ωστόσο το vibe παραμένει ανοιχτό και για όσους αναζητούν αυθόρμητα μια μοναδική εμπειρία. Με χαλαρή ατμόσφαιρα, πάντα chic, γεύσεις που σε ταξιδεύουν και ένα all-day attitude που σε βάζει σε #BeefbarStateOfMind.


Info

Beefbar Experience Menu: Διαθέσιμο από Κυριακή έως Πέμπτη από τις 19:00 και κάθε Παρασκευή από τις 13:00 έως τις 16:00 (τελευταία κράτηση). Τιμή: €65/άτομο. - Απαραίτητη η σχετική αναφορά για το Experience Menu κατά την τηλεφωνική κράτηση.

Beefbar Athens Lunch: Κάθε Παρασκευή από τις 13:00 έως τις 16:00 (τελευταία κράτηση), έως και τις 13 Ιουνίου 2025.

Ακολούθησε το Αθηνόραμα στο Facebook και το Instagram.

Περισσότερες πληροφορίες

Beefbar Athens

Απόλλωνος 40 (Four Seasons Astir Palace), Βουλιαγμένη
  • Εστιατόρια

Διαβάστε ακόμα

Τελευταία άρθρα Εστιατόρια

O "Κάβος 1964" στα Ίσθμια είναι η ψαροταβέρνα στα καλύτερά της

Κρυμμένη στις παρυφές της παλιάς Ε/Ο Κορίνθου - Επιδαύρου, η κλασική ψαροταβέρνα της οικογένειας Βλάσση παραμένει στον αφρό της ψαροφαγίας χάρη στην αγαπησιάρικη ατμόσφαιρα και την κορυφαία πρώτη ύλη, την οποία δε διστάζει να δει και με μοντέρνα ματιά.

ΓΡΑΦΕΙ: ΙΩΣΗΦ ΠΡΩΙΜΑΚΗς
14/09/2025

Ημέρες Βραβευμένης Γαστρονομίας 2025: Save the date για τη μεγάλη γαστρονομική γιορτή!

Το "α", οι Χρυσοί Σκούφοι, τα Βραβεία Ελληνικής Κουζίνας και η Τράπεζα Πειραιώς σάς προσκαλούν στον πιο δημοφιλή γαστρονομικό θεσμό της χρονιάς, για να γευτείτε προκλητικά μενού σε ειδικές τιμές στα βραβευμένα εστιατόρια της Ελλάδας!

O 'Armando' βγάζει την πίτσα του… out of the box

Μια σειρά από αναπάντεχα pop ups φιλοδοξούν να αλλάξουν τον τρόπο με τον οποίο βλέπουμε την πίτσα, στον πεζόδρομο της Σαλαμίνος.

Πώς το Μαμαλούκα εξελίχθηκε σε ένα από τα πιο δημοφιλή εστιατόρια της Θεσσαλονίκης

Όλη η Ελλάδα στο πιάτο, με θέα τον Θερμαϊκό, σε ένα sui generis γευστικό σποτ.

Agora Paths στο Σύνταγμα: Η αρχαία αθηναϊκή αγορά γίνεται πιο σύγχρονη από ποτέ

Πάγκοι με τοπικά προϊόντα, γευσιγνωσίες και κρασί στην καρδιά της Αθήνας, στις 13 και 14 Σεπτεμβρίου.

Σε αυτή την αυλή του Αιγάλεω ξέρουν τα πάντα για τον μεζέ

Ένα ανακαινισμένο παλιό προσφυγικό σπίτι σερβίρει προσιτές ελληνικές γεύσεις, σε ένα περιβάλλον απόλυτης χαλαρότητας.

Κάβος 1964

Κρυμμένη στις παρυφές της παλιάς Ε/Ο Κορίνθου - Επιδαύρου, η κλασική ψαροταβέρνα της οικογένειας Βλάσση παραμένει στον αφρό της ψαροφαγίας χάρη στην αγαπησιάρικη ατμόσφαιρα και την κορυφαία πρώτη ύλη, την οποία δε διστάζει να δει και με μοντέρνα ματιά.