Αυτήν την Κυριακή παίζει smash burger party στο Περιστέρι

Για να είσαι στον αφρό, με μουσικές, μπιφτεκόψωμα, aperitivo και άλλες εκπλήξεις στο Foam.

burger

Έχουμε ήδη εκφράσει την άποψή μας για τα μεσημεριανά πάρτι του Σαββατοκύριακου και τον ενθουσιασμό μας φαίνεται να λαμβάνει υπόψη και το νέο bakery/lifestyle μαγαζί του Περιστεριού με το όνομα Foam (που σημαίνει αφρός).

Η φιλοσοφία του βασίζεται στην παραγωγή χειροποίητων ζυμαριών, ελαφριά όσο ο αφρός και πεντανόστιμα, τα οποία σερβίρονται σε ποικίλες μορφές, αλμυρές και γλυκιές. Κρουασάν, κέικ, μπριός, cinnamon rolls, σάντουιτς και μπέργκερ φτιάχνονται από την αρχή, in house και γίνονται ανάρπαστα.


Την Κυριακή 13 Απριλίου, το Foam Bakery and Lifestyle Project οργανώνει ένα γευστικό πάρτι με πρωταγωνιστή τα smash burgers και τα aperitivo, έτσι ώστε να υποδεχτούμε το Πάσχα με γεμάτα στομάχια και όμορφη διάθεση.

Εκεί λοιπόν θα ακούσεις house μουσική με live DJ set, θα απολαύσεις ένα περιποιημένο smash burger, θα το συνοδέψεις με το must για την εποχή Aperol Spritz και στην συνέχεια θα επιστρέψεις στον πάγκο για να ζητήσεις τα Dubai chocolate rolls πριν εξαντληθούν.

Διαβάστε Επίσης

Στον ίδιο χώρο θα μπορέσεις επίσης να χαζέψεις και να αγοράσεις ρούχα και merchandise του μαγαζιού και φυσικά να γνωριστείς με τους υπόλοιπους party goers.


Info

Σαρανταπόρου 15, Περιστέρι 121 34
Tηλ. 210 0106832
To πάρτι ξεκινάει στις 14:00 και θα κρατήσει μέχρι τις 21:00

Ακολούθησε το Αθηνόραμα στο Facebook και το Instagram.

Διαβάστε ακόμα

Τελευταία άρθρα Εστιατόρια

Η ορδή των micro-bakeries …και το τέλος της μπαγκέτας;

Νεο-αρτοποιοί γεμίζουν τα ράφια με ζυμάρια μακράς ωρίμανσης και οργανικά αλεύρια, αφήνοντας τη μπαγκέτα εκτός παιχνιδιού, οι νέοι δεν αγοράζουν ψωμί καθημερινά, και το προκάτ sliced bread κερδίζει έδαφος.

ΓΡΑΦΕΙ: ΙΩΣΗΦ ΠΡΩΙΜΑΚΗς
22/12/2025

Το Πιάτο της Εβδομάδας: Χταπόδι alla Luciana στο Mercato

Κάθε εβδομάδα, ένα μέλος της γευσιγνωστικής ομάδας του 'α', ξεχωρίζει ένα από τα πιάτα που δοκίμασε στα εστιατόρια της πόλης.

Η Ιρλανδία του σεφ Angelo Vagiotis

Ο μεγαλωμένος στη Λιβαδειά αλλά ξενιτεμένος στην Ιρλανδία σεφ του "The Pullman Restaurant", που στεγάζεται σε δύο βαγόνια του Orient Express στο "Glenlo Abbey Hotel & Estate" του Galway, μας ξεναγεί στη θετή πατρίδα του.

La Pasteria & Make-A-Wish: Η ιταλική γεύση συναντά τη δύναμη της ευχής

Μια από τις πιο δημοφιλείς αλυσίδες ιταλικής κουζίνας στην Ελλάδα συνεχίζει τη συνεργασία της με το Make-A-Wish (Κάνε Μια Ευχή Ελλάδος) συνδυάζοντας την απόλαυση μιας απλής εξόδου για φαγητό με την προσφορά.

"Ydoron": τι γεύση έχει το μοναδικό steak house ψαριού της Αθήνας;

Μια διαφορετική πρόταση κάνει ο ταλαντούχος σεφ Νίκος Αποστολάκης, στεγάζοντας την κουλτούρα της ωρίμανσης των ψαριών σε ένα ατμοσφαιρικό οίκημα επί της Ερμού στο Μοναστηράκι.

Εορταστικά μενού, απογευματινό τσάι και βραδιές όπερας με την υπογραφή της Μεγάλης Βρεταννίας

Με μια παλέτα εμπειριών που συνδυάζουν υψηλή γαστρονομία, μουσική και διαχρονική πολυτέλεια, η Μεγάλη Βρεταννία μετατρέπει τις γιορτές σε μια εμπειρία που μένει αξέχαστη.

Λαμπερές γιορτές στο εστιατόριο "Colonial"

Ο πιο λαμπερός μήνας της χρονιάς μάς οδηγεί προς τα νότια, για να γιορτάσουμε μοναδικά τις φωτεινές μέρες των Χριστουγέννων και της Πρωτοχρονιάς στον στολισμένο χώρο του εστιατορίου στο Golf Γλυφάδας.