Το Ovio σβήνει 5 κεράκια και το γιορτάζει με ένα μεγάλο party

Το Ovio γιορτάζει 5 χρόνια γεμάτα γεύση, φιλοξενία και ιταλικό ταμπεραμέντο, με ένα μοναδικό anniversary party, την Πέμπτη 3 Απριλίου.

Το Ovio σβήνει 5 κεράκια και το γιορτάζει με ένα μεγάλο party

Την Πέμπτη 3 Απριλίου, από τις 18:00 και μετά, η καρδιά του κέντρου θα χτυπά δυνατά στο Ovio, σε ένα ανοιχτό πάρτι γεμάτο γεύση, μουσική και Aperol Spritz.

Το Ovio σβήνει 5 κεράκια και το γιορτάζει με ένα μεγάλο party 1

Το μενού θα προσαρμοστεί σε λαχταριστά bites, που θα σερβίρονται στους καλεσμένους, φέρνοντας στο προσκήνιο την αυθεντική φιλοσοφία του Ovio: casual fine dining σε χαλαρό και φιλόξενο κλίμα.

Στα decks, ο DJ και ραδιοφωνικός παραγωγός του Pepper 96.6 Λευτέρης Κεφαλάς, θα αναλάβει να κρατήσει τα vibes ψηλά, με τις μουσικές του επιλογές.

Το Ovio σβήνει 5 κεράκια και το γιορτάζει με ένα μεγάλο party 2

Ακολούθησε το Αθηνόραμα στο Facebook και το Instagram.

Διαβάστε ακόμα

Τελευταία άρθρα Εστιατόρια

Στο Ελ. Βενιζέλος, για ένα εστιατόριο-έκπληξη

Γνώριζες πώς μπορείς να απολαύσεις πιάτα που αντλούν έμπνευση από την ελληνική παράδοση, μέσα από μια σύγχρονη, εκλεπτυσμένη ματιά, παρατηρώντας αεροπλάνα να πηγαινοέρχονται;

ΓΡΑΦΕΙ: ΓΕΩΡΓΙΑ ΑΝΔΡΩΝΗ
19/11/2025

Ένα κεράκι στην τούρτα για το Bagatelle Athens

Το διάσημο global spot γιορτάζει 1 χρόνο παρουσίας στην Αθηναϊκή Ριβιέρα, τo Σάββατο 22 Νοεμβρίου.

Ολόφρεσκο μενού στο πιο προνομιούχο "Balcony" με θέα την Ακρόπολη

Κομψό μπαλκόνι στο Κουκάκι "μαγειρεύει" καινούργιες προτάσεις μοντέρνας ελληνικής κουζίνας.

Η νοσταλγία της παλιάς Αθήνας μαγειρεύεται στην πλατεία Αγίας Ειρήνης

Φλοράλ ταπετσαρίες, βίντατζ έπιπλα, παλιά πορσελάνινα πιάτα και εκείνη η θαλπωρή που θυμίζει σπιτική κουζίνα.

Ο Λευτέρης Τσούγκας "καταλαμβάνει" το "Brera" για brunch

Ο σεφ με τη βραβευμένη με δυο αστέρια Michelin ομάδα του κάνει ένα pop-up takeover και υπογράφει ένα brunch menu, για τρεις ακόμα Κυριακές.

Στο Μαρούσι, για μια αστική νότα ελληνικής κουζίνας

Ο ιδιόκτητος λαχανόκηπος στην Παιανία προσφέρει εκλεκτή πρώτη ύλη, που συναντά κι άλλα εξαίρετα υλικά, τα οποία μεταμορφώνεται σε πιάτα με οικειότητα και νοστιμιά.

Το πιάτο της εβδομάδας: Αρνίσιος σβέρκος Βόνιτσας με χόρτα φρικασέ στο 'Vezené'

Κάθε εβδομάδα, ένα μέλος της γευσιγνωστικής ομάδας του 'α', ξεχωρίζει ένα από τα πιάτα που δοκίμασε στα εστιατόρια της πόλης.