Το Ovio σβήνει 5 κεράκια και το γιορτάζει με ένα μεγάλο party

Το Ovio γιορτάζει 5 χρόνια γεμάτα γεύση, φιλοξενία και ιταλικό ταμπεραμέντο, με ένα μοναδικό anniversary party, την Πέμπτη 3 Απριλίου.

Το Ovio σβήνει 5 κεράκια και το γιορτάζει με ένα μεγάλο party

Την Πέμπτη 3 Απριλίου, από τις 18:00 και μετά, η καρδιά του κέντρου θα χτυπά δυνατά στο Ovio, σε ένα ανοιχτό πάρτι γεμάτο γεύση, μουσική και Aperol Spritz.

Το Ovio σβήνει 5 κεράκια και το γιορτάζει με ένα μεγάλο party 1

Το μενού θα προσαρμοστεί σε λαχταριστά bites, που θα σερβίρονται στους καλεσμένους, φέρνοντας στο προσκήνιο την αυθεντική φιλοσοφία του Ovio: casual fine dining σε χαλαρό και φιλόξενο κλίμα.

Στα decks, ο DJ και ραδιοφωνικός παραγωγός του Pepper 96.6 Λευτέρης Κεφαλάς, θα αναλάβει να κρατήσει τα vibes ψηλά, με τις μουσικές του επιλογές.

Το Ovio σβήνει 5 κεράκια και το γιορτάζει με ένα μεγάλο party 2

Ακολούθησε το Αθηνόραμα στο Facebook και το Instagram.

Διαβάστε ακόμα

Τελευταία άρθρα Εστιατόρια

Σπύρο Πεδιαδιτάκη, τι τρώμε στο ολοκαίνουριο "Orbital";

Η ομάδα πίσω από τα "Άκρα", δηλαδή το δίδυμο Γιάννης Λουκάκης – Σπύρος Πεδιαδιτάκης, παρέα με τον Βασίλη Κότσικα έχουν ήδη βάλει μπρος έναν μοντέρνο γαστρονομικό πολυχώρο, που θα ξεδιπλώσει όλα του τα πρόσωπα τις επόμενες εβδομάδες και θα συζητηθεί πολύ.

ΓΡΑΦΕΙ: ΙΩΣΗΦ ΠΡΩΙΜΑΚΗς
16/09/2025

Kedros Athens

Λίγο καλοκαίρι ακόμα με ελληνικούς μεζέδες διά χειρός Γιάννη Παρίκου στη Λυκόβρυση.

Luca Piscazzi, τι τρώμε στο καινούριο σου "Pino" στη Γλυφάδα;

Ο ιταλός σεφ του βραβευμένου με Χρυσό Σκούφο "Pelagos" έκανε το πρώτο, ολόδικό του επιχειρηματικό βήμα με το "Pino" στη Γλυφάδα: μια μοντέρνα τρατορία αφιερωμένη στις γεύσεις της Ρώμης, και μας μιλά για όλα τα νόστιμα που δοκιμάζουμε εκεί.

Κρασί με υπογραφή Κτήματος Μπαϊρακτάρη στα Vibo Bistrot

Τα Vibo Bistrot σε Γλυφάδα και Πειραιά προτείνουν µια ιδιαίτερη οινική εµπειρία.

Όλα τα νέα εστιατόρια και τα φρέσκα σενάρια της σεζόν στην Αθήνα

Νέα εστιατόρια και μπόλικα microbakeries, φρεσκαρισμένα κόνσεπτ και ταβέρνες, street food αφίξεις και καινούριες λιχουδιές για το κοινό της πρωτεύουσας, προσεχώς.

Για απογευματινό τσάι στον Πύργο Βασιλίσσης

Μία αριστοκρατική παρουσίαση με θέμα την παράδοση του απογευματινού τσαγιού κατά το Βρετανικό έθιμο.

O "Κάβος 1964" στα Ίσθμια είναι η ψαροταβέρνα στα καλύτερά της

Κρυμμένη στις παρυφές της παλιάς Ε/Ο Κορίνθου - Επιδαύρου, η κλασική ψαροταβέρνα της οικογένειας Βλάσση παραμένει στον αφρό της ψαροφαγίας χάρη στην αγαπησιάρικη ατμόσφαιρα και την κορυφαία πρώτη ύλη, την οποία δε διστάζει να δει και με μοντέρνα ματιά.