Agora Paths στο Σύνταγμα: Η αρχαία αθηναϊκή αγορά γίνεται πιο σύγχρονη από ποτέ

Πάγκοι με τοπικά προϊόντα, γευσιγνωσίες και κρασί στην καρδιά της Αθήνας, στις 13 και 14 Σεπτεμβρίου.

Agora Paths στο Σύνταγμα: Η αρχαία αθηναϊκή αγορά γίνεται πιο σύγχρονη από ποτέ

Στις 13 και 14 Σεπτεμβρίου, η γαστρονομία συναντά την ιστορία σε ένα μοναδικό street event. Έλληνες παραγωγοί κρασιού και τοπικών εδεσμάτων θα ενώσουν τις δυνάμεις τους, για να προσφέρουν σε περισσότερους από 200.000 επισκέπτες αγνές ελληνικές γεύσεις και εμπειρίες, άλλων εποχών.

agora

Η γιορτή των προηγούμενων χρόνων με τίτλο "Ο Δρόμος του Κρασιού" μετονομάζεται σε Agora Paths και εξαπλώνεται για μία δωρεάν γευσιγνωστική εμπειρία με άρωμα Αρχαίας Ελλάδας. 

Το Agora Paths προσδοκά να τιμήσει τη μακρά παράδοση της Αγοράς ως χώρου συνάντησης, διαλόγου, πολιτισμού και παρουσίασης τοπικών γαστρονομικών προτάσεων, καλώντας εκατοντάδες ελληνικές επιχειρήσεις για να συμμετέχουν στο εγχείρημα.

Θα παρευρεθούν δεκάδες παραγωγοί οίνων, αποσταγμάτων, μπίρας, μαζί με παραγωγούς τοπικών και παραδοσιακών προϊόντων καθώς και επαγγελματίες που προσφέρουν γαστρονομικές δραστηριότητες και γευσιγνωσίες.

Ο επισκέπτης θα έχει την ευκαιρία περιπλανηθεί ανάμεσα σε πάγκους με αγνά τοπικά προϊόντα (όπως μέλια, τουρσί, αποστάγματα, παστέλια) και να απολαύσει τη γενικότερη εμπειρία.

Agora Paths στο Σύνταγμα: Η αρχαία αθηναϊκή αγορά γίνεται πιο σύγχρονη από ποτέ - εικόνα 2


Info:

agora-paths.gr

Υπό την αιγίδα του Δήμου Αθηναίων

Ακολούθησε το Αθηνόραμα στο Facebook και το Instagram.

Διαβάστε ακόμα

Τελευταία άρθρα Εστιατόρια

Agrios: Μια χασαποταβέρνα εισβάλλει στα σικ Ιλίσια πεδία

Η άφιξη του Agrios The Dirty Butcher έφερε την τσίκνα της χασαποταβέρνας και μαζί μια εναλλακτική πρόταση στην πιο κυριλέ γαστρογειτονιά των Ιλισίων.

ΓΡΑΦΕΙ: ΝΤΙΝΑ ΓΚΡΟΥΜΟΥΤΗ
20/01/2026

Το #2016 στα εστιατόρια και τα μπαρ της Αθήνας: Πού πίναμε και τρώγαμε, 10 χρόνια πριν

Με αφορμή το viral trend στα social media γυρίζουμε πίσω τον χρόνο και θυμόμαστε τις αφίξεις του 2016 - αλλά και τι υπόσχόταν κάθε μία από αυτές. Ποια μαγαζιά υπάρχουν ακόμη;

Τα νέα εστιατόρια που πολύ σύντομα έρχονται στην Αθήνα

Καινούρια χρονιά με ολόφρεσκες αφίξεις: Τα μέρη που καταφθάνουν πολύ σύντομα στην πόλη.

Το Πιάτο της Εβδομάδας: Σούσι α λα ελληνικά στο 'Φίτα'

Κάθε εβδομάδα, ένα μέλος της γευσιγνωστικής ομάδας του 'α', ξεχωρίζει ένα από τα πιάτα που δοκίμασε στα εστιατόρια της πόλης.

Μία από τις ομορφότερες ταράτσες της Αθήνας μας συστήνεται ξανά

Ποιος δεν έχει να μοιραστεί μια υπέροχη ιστορία με θέα την Ακρόπολη και το ζωντανό αθηναϊκό κέντρο από τα τραπέζια και τη μπάρα του;

Λονδίνο à la grecque: Η Premier League της ελληνικής γεύσης

Το Λονδίνο δεν σταμάτησε στιγμή να τρώει ελληνικά τα τελευταία χρόνια. Εσχάτως το κάνει καλύτερα από ποτέ. Φροντίζουν γι’ αυτό εστιατόρια και σεφ σαν αυτούς που ακολουθούν στις παρακάτω γραμμές.

Botrini’s: Τι παίζει φέτος σε ένα από τα καλύτερα εστιατόρια της Ελλάδας

Ο Έκτορας Μποτρίνι γυρίζει σελίδα στο αθηναϊκό του εστιατόριο έχοντας πλέον δίπλα του τον ταλαντούχο σεφ Ηλία Ντούκα. Αναθεωρημένες εμβληματικές σπεσιαλιτέ και ολοκαίνουργιες που συναρπάζουν.