25η Μαρτίου στην Αθηναϊκή Ταράτσα

Αυθεντικές γεύσεις και μοναδική θέα στην Ακρόπολη για την ιδιαίτερη περίσταση.

25η Μαρτίου στην Αθηναϊκή Ταράτσα

Η Αθηναϊκή Ταράτσα τιμά την εθνική επέτειο, προσκαλώντας τον επισκέπτη σε ένα γαστρονομικό ταξίδι γεμάτο παράδοση, γεύσεις και αρώματα που συνδέουν τον καθένα με την ελληνική κουζίνα. 

Στο εορταστικό μενού πρωταγωνιστούν λαχταριστά ορεκτικά, όπως μους ταραμά με ψητό ψωμί, πιπεροσαλάτα και πατατοσαλάτα στον ξυλόφουρνο, ενώ οι λάτρεις των θαλασσινών θα απολαύσουν μύδια αχνιστά με σαφράν και οσπριοσαλάτα με καπνιστά μύδια. 

25η Μαρτίου στην Αθηναϊκή Ταράτσα 1

Φυσικά, ο παραδοσιακός μπακαλιάρος με σκορδαλιά συνοδευόμενος από τραγανές τηγανητές πατάτες έχει την τιμητική του, ενώ το γεύμα ολοκληρώνεται με έναν αρωματικό σιμιγδαλένιο χαλβά με σορμπέ κλημεντίνης.

Σε έναν από τους πιο όμορφους χώρους της πόλης, με πανοραμική θέα στην Ακρόπολη και τον αττικό ουρανό, η δράση ξεκινά από τη μία το μεσημέρι.

25η Μαρτίου στην Αθηναϊκή Ταράτσα 3

25η Μαρτίου στην Αθηναϊκή Ταράτσα 2


Info

Προτείνεται κράτηση - Τηλέφωνο κρατήσεων: 211 008 0660

Ακολούθησε το Αθηνόραμα στο Facebook και το Instagram.

Περισσότερες πληροφορίες

Ταράτσα Athens

Regal Hotel, Μητροπόλεως 60, κέντρο
  • Εστιατόρια

Διαβάστε ακόμα

Τελευταία άρθρα Εστιατόρια

Μία από τις πιο φίνες κερκυραϊκές κουζίνες για ένα βράδυ στην Αθήνα

Η υπέροχη γευστική πρόταση του Αριστοτέλη Μέγκουλα και του "Pomo d’ Oro" σερβίρεται για μία και μόνο νύχτα στο "Ark".

ΓΡΑΦΕΙ: ATHINORAMA TEAM
05/12/2025

Temps Perdu: Το καινοτόμο dough lab ξεφουρνίζει και στο κέντρο της Αθήνας

Ένα σημείο που συνδυάζει τη γαλλική γαστρονομική παράδοση με τη μοντέρνα, βιομηχανική αισθητική, με απώτερο σκοπό να αναδείξει την αίσθηση του 'χαμένου' χρόνου, ο οποίος μέσα από τις εμπειρίες των γεύσεων αναβιώνεται και, τελικά, 'ξανακερδίζεται'.

"Kykloi by Priceless": Ένας νέος κύκλος γαστρονομίας ανοίγει στον Κεραμικό

Με τον βραβευμένο με Michelin Παύλο Κυριάκη στο τιμόνι της κουζίνας, το "Kykloi by Priceless" προσφέρει μια γαστρονομική εμπειρία που αξίζει να ζήσεις.

Το πιο designάτο μπαλκόνι της Αθήνας σερβίρει και έξοχη ελληνική κουζίνα

Θέα από την Ακρόπολη έως τον Λυκαβηττό, έργα του Jeff Koons και πεντανόστιμο γιουβέτσι αστακού.

Το πιο δημοφιλές μεζεδοπωλείο της Αθήνας κλείνει έναν χρόνο λειτουργίας και το γιορτάζει

Σημερα, Τετάρτη 3 Δεκεμβρίου, στο Θησείο και από τις 18.30, σε περιμένει μια γιορτή με μουσική, κεράσματα, τσίπουρο και, φυσικά, αυθεντική ελληνική κουζίνα.

Τέχνη και γαστρονομία στο Οινοποιείο Ντουράκη

Τρεις "συλλεκτικές" βραδιές στις 7, 8 και 9 Δεκεμβρίου, φέρνουν στο χανιώτικο οινοποιείο γαστρονομία διεθνών διακρίσεων για περιορισμένες θέσεις, με αφορμή την εικαστική έκθεση του σεφ Ιωσήφ Πετρόφ.