25η Μαρτίου και Μεγάλη Εβδομάδα σε Μπεμπέκα και Marika Trattoria

Για μπακαλιάρο σκορδαλιά και νηστίσιμες προτάσεις στα δημοφιλή σποτ του Χαλανδρίου.

25η Μαρτίου και Μεγάλη Εβδομάδα σε Μπεμπέκα και Marika Trattoria

Η Μπεμπέκα θα σερβίρει λόγω της ημέρας μπακαλιάρο σκορδαλιά ενώ όλη την Μεγάλη Εβδομάδα θα προσφέρει στον επισκέπτη και νηστίσιμα: Χειροποίητη ταραμοσαλάτα με λευκό ταραμά και λαχανοντολμάδες μπακαλιάρου αυγολέμονο. Επίσης, χταπόδι γιουβέτσι, μύδια αχνιστά και καλαμάρι σχάρας.

Η Marika Trattoria από την πλευρά της θα έχει ανοιχτό τον κήπο της με πολλές νηστίσιμες επιλογές και vegan πιάτα όπως είναι η μακαρονάδα με το πέστο παντζαριού, αλλά κι αυτή με το αυγοτάραχο και σoς από φρέσκα λεμόνια. Επίσης, θα σερβίρει και γαριδομακαρονάδα με κόκκινη σάλτσα ή με ανάλαφρη λευκή σάλτσα δυόσμου.

25η Μαρτίου και Μεγάλη Εβδομάδα σε Μπεμπέκα και Marika Trattoria

Περισσότερες πληροφορίες

Μπεμπέκα

Διονύσου 16, Χαλάνδρι
  • Ταβέρνες / Μεζεδοπωλεία

Marika Trattoria.

Αγίας Παρασκευής 109, Χαλάνδρι
  • Ethnic κουζίνες

Διαβάστε ακόμα

Τελευταία άρθρα Εστιατόρια

Μία από τις πιο φίνες κερκυραϊκές κουζίνες για ένα βράδυ στην Αθήνα

Η υπέροχη γευστική πρόταση του Αριστοτέλη Μέγκουλα και του "Pomo d’ Oro" σερβίρεται για μία και μόνο νύχτα στο "Ark".

ΓΡΑΦΕΙ: ATHINORAMA TEAM
05/12/2025

Temps Perdu: Το καινοτόμο dough lab ξεφουρνίζει και στο κέντρο της Αθήνας

Ένα σημείο που συνδυάζει τη γαλλική γαστρονομική παράδοση με τη μοντέρνα, βιομηχανική αισθητική, με απώτερο σκοπό να αναδείξει την αίσθηση του 'χαμένου' χρόνου, ο οποίος μέσα από τις εμπειρίες των γεύσεων αναβιώνεται και, τελικά, 'ξανακερδίζεται'.

"Kykloi by Priceless": Ένας νέος κύκλος γαστρονομίας ανοίγει στον Κεραμικό

Με τον βραβευμένο με Michelin Παύλο Κυριάκη στο τιμόνι της κουζίνας, το "Kykloi by Priceless" προσφέρει μια γαστρονομική εμπειρία που αξίζει να ζήσεις.

Το πιο designάτο μπαλκόνι της Αθήνας σερβίρει και έξοχη ελληνική κουζίνα

Θέα από την Ακρόπολη έως τον Λυκαβηττό, έργα του Jeff Koons και πεντανόστιμο γιουβέτσι αστακού.

Το πιο δημοφιλές μεζεδοπωλείο της Αθήνας κλείνει έναν χρόνο λειτουργίας και το γιορτάζει

Σημερα, Τετάρτη 3 Δεκεμβρίου, στο Θησείο και από τις 18.30, σε περιμένει μια γιορτή με μουσική, κεράσματα, τσίπουρο και, φυσικά, αυθεντική ελληνική κουζίνα.

Τέχνη και γαστρονομία στο Οινοποιείο Ντουράκη

Τρεις "συλλεκτικές" βραδιές στις 7, 8 και 9 Δεκεμβρίου, φέρνουν στο χανιώτικο οινοποιείο γαστρονομία διεθνών διακρίσεων για περιορισμένες θέσεις, με αφορμή την εικαστική έκθεση του σεφ Ιωσήφ Πετρόφ.