Και τι κρασί να πιω με το poke bowl μου;

Ένα ανοιξιάτικο wine pairing απόγευμα στο Κουκάκι θα σου λύσει τις απορίες.

Και τι κρασί να πιω με το poke bowl μου; AI generated image

Τα poke bowls εμφανίστηκαν ξαφνικά στις ζωές μας πριν κάποια χρόνια, έκαναν γκελ και εξακολουθούν να έχουν πιστό κοινό, όπως και τα μέρη που υπηρετούν την εν λόγω γευστική κουλτούρα με συνέπεια, σεβασμό και νοστιμιά. Ένα από τα αυτά τα μέρη είναι το Noa Poke, που όσο να πεις, έχει μια ιδιαίτερη εξειδίκευση στο σπορ. 

Στο εστιατόριο του Κουκακίου μάλιστα, διοργανώνονται τακτικά wine pairing events με poke bowls κι ακριβώς για ένα τέτοιο φτάνει η ώρα: Το ανοιξιάτικο wine pairing event θα λάβει χώρα την Κυριακή (09/03), με τον σομελιέ Χρήστο Θεοδωρόπουλο (που γνωρίζεις από το βραβευμένο με Χρυσό Σκούφο και αστέρι Michelin Herve) να είναι εκείνος που θα διαλέξει ταιριάσματα με φυσικά κρασιά από το Οινοποιείο Μίττας (Νάουσα).

Θα σερβιριστούν 4 κρασιά με 4 poke bowls, στην τιμή των €25/άτομο.


Info

Φαλήρου 84, Κουκάκι
Τηλ. 211 7508185
Κυριακή 9 Μαρτίου 2025 από τις 20.30

Ακολούθησε το Αθηνόραμα στο Facebook και το Instagram.

Διαβάστε ακόμα

Τελευταία άρθρα Εστιατόρια

Η ορδή των micro-bakeries …και το τέλος της μπαγκέτας;

Νεο-αρτοποιοί γεμίζουν τα ράφια με ζυμάρια μακράς ωρίμανσης και οργανικά αλεύρια, αφήνοντας τη μπαγκέτα εκτός παιχνιδιού, οι νέοι δεν αγοράζουν ψωμί καθημερινά, και το προκάτ sliced bread κερδίζει έδαφος.

ΓΡΑΦΕΙ: ΙΩΣΗΦ ΠΡΩΙΜΑΚΗς
22/12/2025

Το Πιάτο της Εβδομάδας: Χταπόδι alla Luciana στο Mercato

Κάθε εβδομάδα, ένα μέλος της γευσιγνωστικής ομάδας του 'α', ξεχωρίζει ένα από τα πιάτα που δοκίμασε στα εστιατόρια της πόλης.

Η Ιρλανδία του σεφ Angelo Vagiotis

Ο μεγαλωμένος στη Λιβαδειά αλλά ξενιτεμένος στην Ιρλανδία σεφ του "The Pullman Restaurant", που στεγάζεται σε δύο βαγόνια του Orient Express στο "Glenlo Abbey Hotel & Estate" του Galway, μας ξεναγεί στη θετή πατρίδα του.

La Pasteria & Make-A-Wish: Η ιταλική γεύση συναντά τη δύναμη της ευχής

Μια από τις πιο δημοφιλείς αλυσίδες ιταλικής κουζίνας στην Ελλάδα συνεχίζει τη συνεργασία της με το Make-A-Wish (Κάνε Μια Ευχή Ελλάδος) συνδυάζοντας την απόλαυση μιας απλής εξόδου για φαγητό με την προσφορά.

"Ydoron": τι γεύση έχει το μοναδικό steak house ψαριού της Αθήνας;

Μια διαφορετική πρόταση κάνει ο ταλαντούχος σεφ Νίκος Αποστολάκης, στεγάζοντας την κουλτούρα της ωρίμανσης των ψαριών σε ένα ατμοσφαιρικό οίκημα επί της Ερμού στο Μοναστηράκι.

Εορταστικά μενού, απογευματινό τσάι και βραδιές όπερας με την υπογραφή της Μεγάλης Βρεταννίας

Με μια παλέτα εμπειριών που συνδυάζουν υψηλή γαστρονομία, μουσική και διαχρονική πολυτέλεια, η Μεγάλη Βρεταννία μετατρέπει τις γιορτές σε μια εμπειρία που μένει αξέχαστη.

Λαμπερές γιορτές στο εστιατόριο "Colonial"

Ο πιο λαμπερός μήνας της χρονιάς μάς οδηγεί προς τα νότια, για να γιορτάσουμε μοναδικά τις φωτεινές μέρες των Χριστουγέννων και της Πρωτοχρονιάς στον στολισμένο χώρο του εστιατορίου στο Golf Γλυφάδας.