Και τι κρασί να πιω με το poke bowl μου;

Ένα ανοιξιάτικο wine pairing απόγευμα στο Κουκάκι θα σου λύσει τις απορίες.

Και τι κρασί να πιω με το poke bowl μου; AI generated image

Τα poke bowls εμφανίστηκαν ξαφνικά στις ζωές μας πριν κάποια χρόνια, έκαναν γκελ και εξακολουθούν να έχουν πιστό κοινό, όπως και τα μέρη που υπηρετούν την εν λόγω γευστική κουλτούρα με συνέπεια, σεβασμό και νοστιμιά. Ένα από τα αυτά τα μέρη είναι το Noa Poke, που όσο να πεις, έχει μια ιδιαίτερη εξειδίκευση στο σπορ. 

Στο εστιατόριο του Κουκακίου μάλιστα, διοργανώνονται τακτικά wine pairing events με poke bowls κι ακριβώς για ένα τέτοιο φτάνει η ώρα: Το ανοιξιάτικο wine pairing event θα λάβει χώρα την Κυριακή (09/03), με τον σομελιέ Χρήστο Θεοδωρόπουλο (που γνωρίζεις από το βραβευμένο με Χρυσό Σκούφο και αστέρι Michelin Herve) να είναι εκείνος που θα διαλέξει ταιριάσματα με φυσικά κρασιά από το Οινοποιείο Μίττας (Νάουσα).

Θα σερβιριστούν 4 κρασιά με 4 poke bowls, στην τιμή των €25/άτομο.


Info

Φαλήρου 84, Κουκάκι
Τηλ. 211 7508185
Κυριακή 9 Μαρτίου 2025 από τις 20.30

Ακολούθησε το Αθηνόραμα στο Facebook και το Instagram.

Διαβάστε ακόμα

Τελευταία άρθρα Εστιατόρια

Πότε επιστρέφει σε κανονική λειτουργία το Ovio του Πάνου Ιωαννίδη

Η πυρκαγιά μικρής έκτασης και η αποκατάσταση του γνωστού εστιατορίου στο κέντρο της Αθήνας.

ΓΡΑΦΕΙ: ΚΡΙΣΤΥ ΠΕΡΡΗ
17/09/2025

Ένα από τα κορυφαία εστιατόρια της Θεσσαλονίκης σερβίρει για ένα βράδυ στην Αθηναϊκή Ριβιέρα

Μια οινογαστρονομική νύχτα με άρωμα συμπρωτεύουσας σε ένα από τα δημοφιλέστερα σημεία της αθηναϊκής παραλίας.

Το Abra Ovata υποδέχεται τους Yucatan για μια αξέχαστη βραδιά στη Λίμνη Βουλιαγμένης

Μουσική, διακριτικό ambient φωτισμό και ποτό με finger food, για μια ολοκληρωμένη αισθητηριακή εμπειρία στη φύση.

Γιατί όλοι μιλούν για το 'Batard' στο Παγκράτι

Το μάλλον πιο πολυσυζητημένο microbakery της πόλης τελευταία, πιάνει πόστο στο Παγκράτι και φέρει την υπογραφή των σεφ Δήμου Μπαλόπουλου και Γιώργου Κηρύκου.

Κωνσταντίνε Δαγριτζίκο, τι ετοιμάζεις στην Ομόνοια;

Ο πολυπράγμων hit maker του αθηναϊκού Κέντρου ετοιμάζει τη δική του εκδοχή της σύγχρονης ελληνικής ταβέρνας εκεί που κάποτε βρίσκαμε το "Αθήναιον", και μας λέει τι θα περιμένουμε στα πιάτα, τα ποτήρια και τις μουσικές του, όταν ανοίξει αργότερα στη σεζόν.

Ένα από τα κορυφαία burgers της Αθήνας ανοίγει (και) στο Κολωνάκι

Αλήθεια, πόσοι Χρυσοί Σκούφοι χωρούν ανάμεσα σε ένα ψωμάκι;

Σπύρο Πεδιαδιτάκη, τι τρώμε στο ολοκαίνουριο "Orbital";

Η ομάδα πίσω από τα "Άκρα", δηλαδή το δίδυμο Γιάννης Λουκάκης – Σπύρος Πεδιαδιτάκης, παρέα με τον Βασίλη Κότσικα έχουν ήδη βάλει μπρος έναν μοντέρνο γαστρονομικό πολυχώρο, που θα ξεδιπλώσει όλα του τα πρόσωπα τις επόμενες εβδομάδες και θα συζητηθεί πολύ.