
Το Canal υποδέχεται τη βραβευμένη σεφ Σταυριανή Ζερβακάκου για ένα μοναδικό culinary pop-up dinner στις 6 Μαρτίου 2025. Με τη χαρακτηριστική της προσέγγιση στις πρώτες ύλες και τη δημιουργικότητά της, η Μανιάτισσα γευσιπλάστρια θα συνθέσει ένα ξεχωριστό μενού που αναδεικνύει τη γεύση σε όλη της την έκφραση. Η βραδιά θα συμπληρωθεί με την επιλογή κρασιών από το Heteroclito bar a vin, τα οποία θα συνοδεύσουν ιδανικά κάθε πιάτο.
Έτσι, για τα ελαφρώς μαριναρισμένα εσπεριδοειδή στον χυμό τους, με χόρτα εποχής, ελιές, φρέσκες μυρωδιές θα παίξει μια Μαλαγουζιά BIO Μεσσηνία από το Οινοποιείο Παναγιωτόπουλος, τις βιολογικές πρασινάδες με καπνιστά μύδια και γαρίδες, λαδολέμονο με ανζτούγια, μελάτο αυγό, προζυμένια κρουτόν, φρέσκες μυρωδιές θα συνοδεύσει μία Ρετσίνα Κορινθία Σαββατιανό, Ροδίτης από το Κτήμα Νικολάου, ένα Πρόποδες Λάρισα Chardonnay του Κτήματος Ζαφειράκη θα σταθεί στο πλάι της βελουτέ σελινόριζας με καπνιστή πέστροφα Ταϋγέτου, σαλάμι Λευκάδος, φιστίκι, τσουχτό βούτυρο αρωματισμένο με δυόσμο και μπούκοβο και φρέσκες μυρωδιές, ενώ για τα ντολμαδάκια με καραμελωμένο κρεμμύδι και παστουρμά σε σάλτσα λιαστού πελτέ, γιαούρτι και φρέσκες μυρωδιές έχει επιλεγεί το Μιας πεταλούδας τίναγμα Κοζάνη (Ξινόμαυρο, Μοσχόμαυρο, Τσαπουρνάκος/ Κτήμα Βογιατζή). Φινάλε με ψητό κυδώνι, κατσικίσιο τυρί κρέμα από την Κρήτη και τριμμένο φουντούκι, μαζί με Samos Anthemis (Σάμος, Μοσχάτο Σάμου/ ΕΟΣ).
Info
Τιμή ανά άτομο: €45
Κρατήσεις έως 4 Μαρτίου στο 210 9430688 ή στο reservations@canalcafe.gr
Ακολούθησε το Αθηνόραμα στο Facebook και το Instagram.