Κάτι ετοιμάζουν Σταυριανή Ζερβακάκου και Heteroclito στο Canal

Ένα μοναδικό culinary pop-up dinner στις 6 Μαρτίου, στο ΚΠΙΣΝ.

Κάτι ετοιμάζουν Σταυριανή Ζερβακάκου και Heteroclito στο Canal

Το Canal υποδέχεται τη βραβευμένη σεφ Σταυριανή Ζερβακάκου για ένα μοναδικό culinary pop-up dinner στις 6 Μαρτίου 2025. Με τη χαρακτηριστική της προσέγγιση στις πρώτες ύλες και τη δημιουργικότητά της, η Μανιάτισσα γευσιπλάστρια θα συνθέσει ένα ξεχωριστό μενού που αναδεικνύει τη γεύση σε όλη της την έκφραση. Η βραδιά θα συμπληρωθεί με την επιλογή κρασιών από το Heteroclito bar a vin, τα οποία θα συνοδεύσουν ιδανικά κάθε πιάτο.

Έτσι, για τα ελαφρώς μαριναρισμένα εσπεριδοειδή στον χυμό τους, με χόρτα εποχής, ελιές, φρέσκες μυρωδιές θα παίξει μια Μαλαγουζιά BIO Μεσσηνία από το Οινοποιείο Παναγιωτόπουλος, τις βιολογικές πρασινάδες με καπνιστά μύδια και γαρίδες, λαδολέμονο με ανζτούγια, μελάτο αυγό, προζυμένια κρουτόν, φρέσκες μυρωδιές θα συνοδεύσει μία Ρετσίνα Κορινθία Σαββατιανό, Ροδίτης από το Κτήμα Νικολάου, ένα Πρόποδες Λάρισα Chardonnay του Κτήματος Ζαφειράκη θα σταθεί στο πλάι της βελουτέ σελινόριζας με καπνιστή πέστροφα Ταϋγέτου, σαλάμι Λευκάδος, φιστίκι, τσουχτό βούτυρο αρωματισμένο με δυόσμο και μπούκοβο και φρέσκες μυρωδιές, ενώ για τα ντολμαδάκια με καραμελωμένο κρεμμύδι και παστουρμά σε σάλτσα λιαστού πελτέ, γιαούρτι και φρέσκες μυρωδιές έχει επιλεγεί το Μιας πεταλούδας τίναγμα Κοζάνη (Ξινόμαυρο, Μοσχόμαυρο, Τσαπουρνάκος/ Κτήμα Βογιατζή). Φινάλε με ψητό κυδώνι, κατσικίσιο τυρί κρέμα από την Κρήτη και τριμμένο φουντούκι, μαζί με Samos Anthemis (Σάμος, Μοσχάτο Σάμου/ ΕΟΣ).


Info

Τιμή ανά άτομο: €45

Κρατήσεις έως 4 Μαρτίου στο 210 9430688 ή στο reservations@canalcafe.gr

Ακολούθησε το Αθηνόραμα στο Facebook και το Instagram.

Περισσότερες πληροφορίες

Canal Cafe

Κέντρο Πολιτισμού - Ίδρυμα «Σταύρος Νιάρχος», Λεωφ. Συγγρού 364, Καλλιθέα
  • Εστιατόρια

Διαβάστε ακόμα

Τελευταία άρθρα Εστιατόρια

Το πιάτο της εβδομάδας: Αρνίσιος σβέρκος Βόνιτσας με χόρτα φρικασέ στο 'Vezené'

Κάθε εβδομάδα, ένα μέλος της γευσιγνωστικής ομάδας του 'α', ξεχωρίζει ένα από τα πιάτα που δοκίμασε στα εστιατόρια της πόλης.

ΓΡΑΦΕΙ: ΝΤΙΝΑ ΓΚΡΟΥΜΟΥΤΗ
17/11/2025

Ο Δημήτρης Δημητριάδης ανανεώνει το ενδιαφέρον μας για το "Φίτα"

Η sui generis ταβέρνα του Νέου Κόσμου δείχνει να διανύει περίοδο φόρμας στη δεύτερη ζωή της, με γεύσεις που μιλούν ελληνικά με τη δύναμη της παράδοσης και της κατσαρόλας.

Sunday Table: Στο The Dolli's Rooftop Restaurant στρώνουν κυριακάτικο τραπέζι

Οι Κυριακές γίνονται νόστιμα εκλεπτυσμένες, σε μια από τις ομορφότερες ταράτσες της Αθήνας.

Πού τρώμε νόστιμη ελληνική κουζίνα τώρα

Από μοντέρνα γαστρονομικά εστιατόρια μέχρι new age ταβέρνες, μεζεδοπωλεία και καφενεία, ξεχωρίζουμε 39 σημεία της Αθήνας, που έχουν κάτι να πουν.

Κάποια από τα πιο δυνατά κυριακάτικα τραπέζια της Αθήνας

Και brunch και lunch, σε τραπέζια που αξίζουν την προσοχή σου για την πιο ανέμελη ημέρα της εβδομάδας.

Moo Casa: Κυριακές με αστακό και μπριζόλα στο Νέο Ηράκλειο

Το brunch του ιδιαίτερου εστιατορίου συγκινεί με το δημοφιλές Egg Experience, τα comfort πιάτα και φυσικά το άχαστο δίπολο του Steak & Lobster.

Video walkthrough: Η Ναταλία Δραγούμη δοκιμάζει φαγητό με παριανή ψυχή στο "Kedros Athens"

Ο Γιάννης Παρίκος άνοιξε στη γειτονιά της Λυκόβρυσης το εστιατόριο που έχει ακριβώς ό,τι χρειάζεται μια παρέα για να περάσει καλά: ωραία ατμόσφαιρα και νόστιμους μεζέδες.