Χρυσοί Σκούφοι 2025: Εσύ ψήφισες το δικό σου αγαπημένο εστιατόριο;

Το 'α' και ο θεσμός των Χρυσών Σκούφων σου δίνει την ευκαιρία να ψηφίσεις το δικό σου καλύτερο εστιατόριο της Ελλάδας.

Χρυσοί Σκούφοι 2025: Εσύ ψήφισες το δικό σου αγαπημένο εστιατόριο;

Ποιο εστιατόριο ξεχώρισες στις διακοπές σου ή στις εξόδους σου στην πόλη; Η γνώμη σου μετράει! Για λίγες μέρες ακόμη μπορείς να πάρεις μέρος στην πάντα δημοφιλή ψηφοφορία για το Βραβείο Κοινού των Χρυσών Σκούφων 2025 που θα αναδείξει το καλύτερο εστιατόριο της Ελλάδας για το 2025, βάσει των δικών σας προτιμήσεων και αξιολογήσεων.

Αξιολόγησε, βαθμολόγησε και βράβευσε τα καλύτερα εστιατόρια που είναι υποψήφια για Χρυσό Σκούφο ή Βραβείο Ελληνικής Κουζίνας συμμετέχοντας ενεργά και με την ψήφο σου στο Βραβείο Κοινού που απονέμεται κάθε χρόνο στο πλαίσιο του θεσμού των Χρυσών Σκούφων. 

> Δες τα υποψήφια για Χρυσό Σκούφο 2025 εστιατόρια εδώ

Συμμετέχοντας μπαίνεις σε κλήρωση για μοναδικά γαστρονομικά δώρα: πρόσκληση στην τελετή απονομής των Χρυσών Σκούφων 2025 για ένα ζευγάρι, δείπνο σε ένα βραβευμένο εστιατόριο για ένα ζευγάρι, και συμμετοχή σε γευσιγνωσία με τους κριτικούς του Αθηνοράματος για ένα ζευγάρι, όπου θα παρακολουθήσουν πως αξιολογείται και βαθμολογείται ένα εστιατόριο.

Περισσότερες πληροφορίες αλλά και πώς θα ψηφίσεις στο επίσημο σάιτ των Χρυσών Σκούφων

Ακολούθησε το Αθηνόραμα στο Facebook και το Instagram.

Διαβάστε ακόμα

Τελευταία άρθρα Εστιατόρια

Λένε πως αυτά τα κεμπαπάκια στην Κυψέλη είναι από τα πιο ζουμερά της πόλης

Με φόντο την πλατεία του Άγιου Γεώργιου, τα απολαμβάνεις μαζί με άλλες λιχουδιές σε έναν χώρο γεμάτο ζεστασιά.

ΓΡΑΦΕΙ: ΓΕΩΡΓΙΑ ΑΝΔΡΩΝΗ
06/12/2025

Κάτι πολύ νόστιμο συνέβη το περασμένο Σάββατο στο Παγκράτι

Το Ex Machina του Άνταμ Κοντοβά όχι μόνο βρίσκεται σε γαστρονομική φόρμα αλλά θα μας απασχολήσει σοβαρά και με τα 4 hands event του.

Μία από τις πιο φίνες κερκυραϊκές κουζίνες για ένα βράδυ στην Αθήνα

Η υπέροχη γευστική πρόταση του Αριστοτέλη Μέγκουλα και του "Pomo d’ Oro" σερβίρεται για μία και μόνο νύχτα στο "Ark".

Temps Perdu: Το καινοτόμο dough lab ξεφουρνίζει και στο κέντρο της Αθήνας

Ένα σημείο που συνδυάζει τη γαλλική γαστρονομική παράδοση με τη μοντέρνα, βιομηχανική αισθητική, με απώτερο σκοπό να αναδείξει την αίσθηση του 'χαμένου' χρόνου, ο οποίος μέσα από τις εμπειρίες των γεύσεων αναβιώνεται και, τελικά, 'ξανακερδίζεται'.

"Kykloi by Priceless": Ένας νέος κύκλος γαστρονομίας ανοίγει στον Κεραμικό

Με τον βραβευμένο με Michelin Παύλο Κυριάκη στο τιμόνι της κουζίνας, το "Kykloi by Priceless" προσφέρει μια γαστρονομική εμπειρία που αξίζει να ζήσεις.

Το πιο designάτο μπαλκόνι της Αθήνας σερβίρει και έξοχη ελληνική κουζίνα

Θέα από την Ακρόπολη έως τον Λυκαβηττό, έργα του Jeff Koons και πεντανόστιμο γιουβέτσι αστακού.