
Με την ανεπιτήδευτη κομψότητα και τη minimal αισθητική του, το Chalet έχει εξελιχθεί σε σημείο αναφοράς για τα βόρεια προάστια. Σε έναν από τους πιο φροντισμένους χώρους της πόλης, προσφέρει μια all-day εμπειρία που συνδυάζει χαλάρωση και υπολογίσιμη γαστρονομία.
Οι μέρες εδώ ξεκινούν με αρωματικά χαρμάνια καφέ και λαχταριστό brunch. Από το μεσημέρι και μετά, τη σκυτάλη παίρνουν οι εμπνευσμένες σπεσιαλιτέ του σεφ Βασίλη Τζίμα, ο οποίος έχει επιμεληθεί ένα σύγχρονο μενού που ισορροπεί ανάμεσα στην παράδοση και τη δημιουργικότητα.
Είτε για μια χαλαρή απόδραση μέσα στην πόλη είτε για ένα γευστικό ταξίδι από το πρωί μέχρι το βράδυ, το Chalet είναι ένας έξοχος προορισμός για όσους εκτιμούν την κομψότητα με μια αίσθηση οικειότητας.
Κάθε πιάτο που βγαίνει από την κουζίνα του σεφ Τζίμα είναι μια ωδή στην καθημερινή ποιότητα, την οικεία με twist γεύση και την αβίαστη δημιουργικότητα. Με αφοσίωση στις εκλεκτές πρώτες ύλες και πάθος για τη γαστρονομική ισορροπία, εμπνέεται από τη γαλλική φινέτσα, την ιταλική αυθεντικότητα, την ιαπωνική ακρίβεια και τη μεσογειακή γενναιοδωρία. Το αποτέλεσμα; Ένα μενού που γεφυρώνει την παράδοση με τη σύγχρονη αντίληψη περί μαγειρικής τέχνης.


Οι premium κοπές κρέατος, όπως το Rib Eye, το Flap Steak και η αριστοκρατική Bistecca alla Fiorentina, αναδεικνύονται μέσα από το τέλειο ψήσιμο και εκλεπτυσμένα συνοδευτικά. Οι λάτρεις των γαλλικών κλασικών θα εκτιμήσουν το πληθωρικό Steak au Poivre και το διαχρονικό Steak Diane, ενώ όσοι αναζητούν ένα πιο παιχνιδιάρικο fusion θα ενθουσιαστούν με τον "Γύρο" από μοσχάρι Wagyu ή το φίνο Carpaccio, που αποτυπώνει ελληνικές και διεθνείς επιρροές σε κάθε μπουκιά.
Η αγάπη του σεφ για τις fusion γεύσεις είναι εμφανής σε τολμηρές δημιουργίες, όπως το Τατάκι Μοσχαριού με ponzu-sriracha, το ανατρεπτικό Ταρτάρ Μοσχαριού με τόνο και το βαθιά umami Ριζότο με μανιτάρια σιτάκε και miso. Συνδυασμοί που ξαφνιάζουν, αλλά πάντα καταλήγουν σε ένα γευστικό αποτέλεσμα γεμάτο ένταση και χαρακτήρα.