Δύο σημαντικοί σεφ, μία νόστιμη εμπειρία στο "Pomo d’Oro"

Το βραβευμένο εστιατόριο της Κέρκυρας και ο σεφ-πατρόν Αριστοτέλης Μέγκουλας υποδέχονται τον Κώστα Κούφαλη, το Σάββατο 2 Νοεμβρίου.

Δύο σημαντικοί σεφ, μία νόστιμη εμπειρία στο 'Pomo d’Oro'

Το δίπολο της ατμοσφαιρικής πλατείας στην παλιά πόλη της Κέρκυρας και της περιποιημένης σάλας με τα σπιρτόζικα έργα τέχνης συνθέτουν το χωροταξικό σύμπαν για το εστιατόριο-κατάθεση ψυχής του σεφ πατρόν Αριστοτέλη Μέγκουλα. Πέρα από την προσήλωσή του στη λεπτομέρεια, τη δημιουργικότητα και τη σύνδεση των πιάτων του με την τοπική γαστρονομική αντίληψη, ο σεφ Μέγκουλας μεριμνά για την όσο το δυνατόν ποιοτικότερη ντόπια πρώτη ύλη από παραγωγούς του νησιού, που αποτελεί άλλωστε και το μεγαλύτερο ποσοστό της βάσης των πιάτων του. 

Ακριβώς σε αυτό το πλαίσιο, ο Αριστοτέλης Μέγκουλας δίνει σάρκα και οστά στην πρωτοβουλία "Two Chefs, One Experience", ενώνοντας τις δυνάμεις του και την αγάπη του για τη μαγειρική με καταξιωμένους συναδέλφους, σε ένα κοινό γαστρονομικό ταξίδι από το γευστικό τερέν του "Pomo d'Oro". Μέσα από μια σειρά εκπλήξεων, εμπνευσμένων από τη σύγχρονη κερκυραϊκή γαστρονομία, τα τοπικά προϊόντα, τις εποχές και τους ανθρώπους, φιλοξενεί καταξιωμένους επαγγελματίες και μαζί θα δημιουργούν πιάτα που παντρεύουν την παράδοση με την καινοτομία. Κάθε συνεργασία θα προσφέρει στους επισκέπτες την ευκαιρία να ανακαλύψουν νέες γεύσεις και να βιώσουν ένα εξαιρετικό ταξίδι στην τέχνη της μαγειρικής, μέσα από ποικιλία προσεγγίσεων και δημιουργιών που σέβονται και προβάλλουν το ταλέντο και τα τοπικά προϊόντα της Κέρκυρας.

Το γαστρονομικό αυτό ταξίδι ξεκινά το Σάββατο, 2 Νοεμβρίου, με καλεσμένο τον καταξιωμένο και ταλαντούχο Kερκυραίο σεφ Κώστα Κούφαλη (head chef της πολυβραβευμένης "Σπονδής"). Οι δύο σεφ προσκαλούν το κοινό σε ένα μοναδικό μαγειρικό κονσέρτο, όπου θα παρουσιάσουν ένα μενού έξι σταδίων.


Info

Ημερομηνία: Σάββατο, 2 Νοεμβρίου
Ώρα: από 18.30 
Τοποθεσία: Pomo d'Oro, Κέρκυρα - Σκαραμαγκά 13
Κόστος συμμετοχής: 65 ευρώ/άτομο
Κρατήσεις στο 26610 28680 ή ηλεκτρονικά εδώ

Ακολούθησε το Αθηνόραμα στο Facebook και το Instagram.

Διαβάστε ακόμα

Τελευταία άρθρα Εστιατόρια

Γιορτάζουμε την αλλαγή του χρόνου στο Zappa με Special Guest DJ τον Αλέξανδρο Χριστόπουλο

Παραμονή Πρωτοχρονιάς διασκεδάζουμε και υποδεχόμαστε το 2026 στον νέο χώρο της Αίγλης Ζαππείου, το Zappa, με Special Guest DJ τον Αλέξανδρο Χριστόπουλο.

ΓΡΑΦΕΙ: ATHINORAMA TEAM
23/12/2025

Τι μας σερβίρουν αυτές τις γιορτές τα εστιατόρια και τα ξενοδοχεία της Αθήνας

Για κάθε γούστο και budget, μία λίστα με τα προσεγμένα μενού που ετοιμάζουν τα εστιατόρια της Αθήνας για τα ρεβεγιόν Χριστουγέννων και Πρωτοχρονιάς.

Αυτό το αρχοντικό εστιατόριο της Κηφισιάς άνοιξε πριν δυο χρόνια αλλά μοιάζει να ήταν πάντα εδώ

Στο γοητευτικό bistro - steakhouse, ο σεφ Δημήτρης Σταμούδης αντλεί από classics της μπιστρό παράδοσης για να συνθέσει καλοφαγική πρόταση με κύρια συστατικά την απλότητα και την απλόχερη νοστιμιά – εκείνη που δεν τσιγκουνεύεται την πληθωρικότητα ούτε σε γεύσεις, ούτε σε υλικά, ούτε και σε θερμίδες.

Το 'Αναψυκτήριο' φέρνει διαφορετική γεύση στη Γλυφάδα

Το νέο εστιατόριο των ΝΠ έχει νοσταλγική εσάνς, πανέμορφο χώρο και πιάτα γεμάτα οικεία νοστιμιά.

Rick's

Το ατμοσφαιρικό εστιατόριο της Κηφισιάς αντλεί έμπνευση από τα νεοϋορκέζικα steakhouses και τα μπολιάζει με πληθωρικές εκδοχές κλασικών της γαλλικής μπιστρό παράδοσης, σε ένα καλοφαγικό μιξ που γοητεύει με την θέρμη και την ατμόσφαιρά του.

Η ορδή των micro-bakeries …και το τέλος της μπαγκέτας;

Νεο-αρτοποιοί γεμίζουν τα ράφια με ζυμάρια μακράς ωρίμανσης και οργανικά αλεύρια, αφήνοντας τη μπαγκέτα εκτός παιχνιδιού, οι νέοι δεν αγοράζουν ψωμί καθημερινά, και το προκάτ sliced bread κερδίζει έδαφος.

Το Πιάτο της Εβδομάδας: Χταπόδι alla Luciana στο Mercato

Κάθε εβδομάδα, ένα μέλος της γευσιγνωστικής ομάδας του 'α', ξεχωρίζει ένα από τα πιάτα που δοκίμασε στα εστιατόρια της πόλης.