Νίκος Λειβαδιάς και Bertrand Valegeas σε four hands dinner στο "Mandarin Oriental, Costa Navarino"

Οι δύο βραβευμένοι σεφ συνυπογράφουν το τελευταίο 'Starry Night' στο «The Private Kitchen», στις 11 Οκτωβρίου.

Νίκος Λειβαδιάς και Bertrand Valegeas, άχαστο four hands dinner στο 'Mandarin Oriental, Costa Navarino'

Η φετινή σεζόν των exclusive γαστρονομικών, οινικών και mixology events 'Stirring Stars' ολοκληρώνεται στο "Mandarin Oriental, Costa Navarino", με ένα ξεχωριστό 'Starry Nights' four hands dinner στις 11 Οκτωβρίου. Στον ατμοσφαιρικό χώρο του "The Private Kitchen", ο Executive Chef του resort, Bertrand Valegeas, υποδέχεται τον chef de cuisine του βραβευμένου με Χρυσό Σκούφο και αστέρι Michelin εστιατορίου "Tudor Hall", Νίκο Λειβαδιά, για να δημιουργήσουν ένα μενού που συνδυάζει τη σύγχρονη ελληνική κουζίνα με διεθνείς επιρροές, χρησιμοποιώντας τις καλύτερες τοπικές πρώτες ύλες. Οι επισκέπτες θα έχουν την ευκαιρία να ζήσουν μια ξεχωριστή γαστρονομική εμπειρία, απολαμβάνοντας τη φιλοξενία του "Mandarin Oriental, Costa Navarino".

Νίκος Λειβαδιάς και Bertrand Valegeas, άχαστο four hands dinner στο

Με μία διαρκώς εξελισσόμενη πορεία και καινοτόμο προσέγγιση στη σύγχρονη κουζίνα, ο ταλαντούχος γευσιπλάστης Νίκος Λειβαδιάς δημιουργεί πιάτα που συνδυάζουν μοναδικό χαρακτήρα και αρμονική ισορροπία γεύσεων. Σήμερα, ως Chef de Cuisine του εστιατορίου "Tudor Hall" του ξενοδοχείου "King George, a Luxury Collection Hotel", συνεχίζει να προσφέρει στους επισκέπτες του εστιατορίου ένα μωσαϊκό γεύσεων μέσα από μια ιδιαίτερη προσέγγιση. Σημαντικοί σταθμοί στην επαγγελματική του πορεία υπήρξαν εμβληματικά εστιατόρια, όπως το "Lycabettus" στην Οία, το "Electra Palace" και το "Andronikos" στη Μύκονο.

Νίκος Λειβαδιάς και Bertrand Valegeas, άχαστο four hands dinner στο

Οι δύο αναγνωρισμένοι σεφ θα ενώσουν τις δυνάμεις τους για να δημιουργήσουν ένα exclusive μενού που συνδυάζει την αυθεντικότητα της ελληνικής κουζίνας με τις διεθνείς γαστρονομικές τάσεις. Κάθε πιάτο είναι σχεδιασμένο με φρέσκα, τοπικά υλικά από τη Μεσσηνία. Έτσι, οι επισκέπτες θα απολαύσουν  γεύσεις που συνδυάζουν δημιουργικότητα και παράδοση, όπως το Tomato Fraicheur με καβούρι και καπνιστό χαβιάρι Osciètre Prestige, το Binchotan Long Bean, και για γλυκό επίλογο Minute Mandarin Oriental Chocolate με Kristal® Χαβιάρι και Monogram Special Cuvee.

Πιάτο Νίκου Λειβαδιά

Νίκος Λειβαδιάς και Bertrand Valegeas, άχαστο four hands dinner στο

Η σειρά των 'Stirring Stars' events του "Mandarin Oriental, Costa Navarino" ολοκληρώνεται για φέτος στις 11 Οκτωβρίου με αυτή την ξεχωριστή συνάντηση. Η σειρά των εν λόγω gatherings συγκέντρωσε φέτος το καλοκαίρι στο δημοφιλές resort βραβευμένους σεφ, διεθνώς αναγνωρισμένους sommeliers και ταλαντούχους mixologists, προσφέροντας αξέχαστες βραδιές αφιερωμένες στην ελληνική και διεθνή γαστρονομία. 

Ακολούθησε το Αθηνόραμα στο Facebook και το Instagram.

Διαβάστε ακόμα

Τελευταία άρθρα Εστιατόρια

Ένα burger με φουά γκρα και ένα με φρέσκια τρούφα σε περιμένουν στο Smash ‘n Bun

Από τις 18 Δεκεμβρίου έως και τις 3 Ιανουαρίου, οι λάτρεις του μπιφτεκόψωμου θα έχουν την ευκαιρία να δοκιμάσουν δυο ξεχωριστά limited burger στο δημοφιλές σποτ του Κολωνακίου.

ΓΡΑΦΕΙ: ΟΔΥΣΣΕΑς ΤΣΑΚΟς
12/12/2025

Τι γεύση μας αφήνουν οι 'old new recipes' του Nonnas, στην Πλάκα

Ο γνωστός και από την τηλεόραση σεφ Ηλίας Κιαζόλι κάνει το πρώτο επιχειρηματικό του βήμα σε κεντρικότατο σημείο της δημοφιλούς γειτονιάς.

"Σίλφιον" στα Γιάννενα: Με σεβασμό στην πρώτη ύλη και την ουσία

Στην καρδιά των Ιωαννίνων, το "Σίλφιον" φέρνει νέο αέρα στον σύγχρονο γαστρονομικό χάρτη της πόλης.

"Μεσογειακή Κουζίνα Αντωνιάδης"

Φρεσκομαγειρεμένα πιάτα που ισορροπούν ανάμεσα στο αυθεντικό και το comfort.

Η 'Ζιγκοάλα' μόλις ήρθε στην Ομόνοια και είναι υπέροχη

Το επόμενο εστιατορικό ντάρλινγκ της Αθήνας άνοιξε πριν λίγα 24ώρα και έχει άποψη, απλότητα και νοστιμιά.

Ένα κομψό εστιατόριο με γαλανόλευκο συνταγολόγιο στην Κηφισιά

Σε ένα ταξίδι στο γευστικό παρελθόν της χώρας, ο σεφ Γαβριήλ Κουβαράς φέρνει την ελληνική κουζίνα στο προσκήνιο, εμπλουτίζοντάς τη με δημιουργικές πινελιές.

"Διόνυσος": Τοπική κουζίνα με χαρακτήρα στην Αριδαία

Στην Όρμα της Αλμωπίας, λίγα μόλις χιλιόμετρα από τα ξακουστά ιαματικά λουτρά Πόζαρ, ο "Διόνυσος" στέκει εδώ και τρεις δεκαετίες ως αυθεντικός πρεσβευτής της τοπικής αλλά και ευρύτερα μακεδονίτικης γαστρονομίας.