Γιάννη Μπάμπαλη, τι θα τρώμε στο "WooWoo";

Μία μίνι κουβέντα με τον ταλαντούχο σεφ, λίγο πριν το αθηναϊκό του ντεμπούτο στο Κολωνάκι και το πάντοτε ιντριγκαδόρικο spot.

Ο σεφ Γιάννης Μπάμπαλης

Κάπου ανάμεσα στο party place, το εστιατόριο και το after, το "WooWoo" δεν είναι ακριβώς από εκείνα τα μέρη που περνούν αδιάφορα. Και πώς να το κάνει άλλωστε; Πλέον, εκτός από το μαξιμαλιστικά εξωτίκ περιβάλλον του, την πάντοτε κεφάτη ατμόσφαιρα και τον flirty χαρακτήρα του, επενδύει σημαντικά και στο φαγητό. Για το τελευταίο, εμπιστεύεται τον ταλαντούχο σεφ Γιάννη Μπάμπαλη.

Ο σεφ Μπάμπαλης έχει κατά το παρελθόν αναλάβει εστιατόρια ως  head chef στο Χονγκ Κονγκ και στις Κάννες (στο πλευρό μάλιστα του Γιάννη Κιόρογλου), αλλά και στην Αυστρία και τη Σαουδική Αραβία. Από το καλοκαίρι που μας πέρασε είναι επικεφαλής στην κουζίνα του εξαιρετικού (και) φέτος "Beefbar Mykonos".

Γιάννης Μπάμπαλης x "WooWoo"

> Θα ξεκινήσουμε από τα μέσα Οκτωβρίου, στο γνωστό ύφος του "WooWoo". Ακριβώς πάνω σε αυτό έχουμε προσαρμόσει και όλες τις πτυχές της κουζίνας. 

> Προσωπικά, θα ακολουθήσω πολλές από τις αρχές μου σαν μάγειρας, όσον αφορά το στυλ της κουζίνας. Θα σερβίρουμε φαγητό σε παν-ασιατικό ύφος. Θέλω να πιστεύω πως θα προκύψει ένα ενδιαφέρον fusion.

> Θα υπάρχουν πιάτα για το τραπέζι, θα υπάρχουν και αρκετές προτάσεις που μπορούν να φαγωθούν με το χέρι και να συνοδεύσουν το ποτό. 

> Μεταξύ άλλων θα μπορεί να δοκιμάσει κανείς πιάτα όπως γαρίδες piri-piri με γάλα καρύδας, Black Angus beef yakitori με τζίντζερ, τσίλι και χόιζιν σος, short ribs με γλάσο τρούφας και crispy nigiri με σολομό, σουσάμι και shichimi togarashi.

Ακολούθησε το Αθηνόραμα στο Facebook και το Instagram.

Διαβάστε ακόμα

Τελευταία άρθρα Εστιατόρια

Κάτι πολύ νόστιμο συνέβη το περασμένο Σάββατο στο Παγκράτι

Το Ex Machina του Άνταμ Κοντοβά όχι μόνο βρίσκεται σε γαστρονομική φόρμα αλλά θα μας απασχολήσει σοβαρά και με τα 4 hands event του.

ΓΡΑΦΕΙ: ΔΕΣΠΟΙΝΑ ΖΕΥΚΙΛΗ
05/12/2025

Μία από τις πιο φίνες κερκυραϊκές κουζίνες για ένα βράδυ στην Αθήνα

Η υπέροχη γευστική πρόταση του Αριστοτέλη Μέγκουλα και του "Pomo d’ Oro" σερβίρεται για μία και μόνο νύχτα στο "Ark".

Temps Perdu: Το καινοτόμο dough lab ξεφουρνίζει και στο κέντρο της Αθήνας

Ένα σημείο που συνδυάζει τη γαλλική γαστρονομική παράδοση με τη μοντέρνα, βιομηχανική αισθητική, με απώτερο σκοπό να αναδείξει την αίσθηση του 'χαμένου' χρόνου, ο οποίος μέσα από τις εμπειρίες των γεύσεων αναβιώνεται και, τελικά, 'ξανακερδίζεται'.

"Kykloi by Priceless": Ένας νέος κύκλος γαστρονομίας ανοίγει στον Κεραμικό

Με τον βραβευμένο με Michelin Παύλο Κυριάκη στο τιμόνι της κουζίνας, το "Kykloi by Priceless" προσφέρει μια γαστρονομική εμπειρία που αξίζει να ζήσεις.

Το πιο designάτο μπαλκόνι της Αθήνας σερβίρει και έξοχη ελληνική κουζίνα

Θέα από την Ακρόπολη έως τον Λυκαβηττό, έργα του Jeff Koons και πεντανόστιμο γιουβέτσι αστακού.

Το πιο δημοφιλές μεζεδοπωλείο της Αθήνας κλείνει έναν χρόνο λειτουργίας και το γιορτάζει

Σημερα, Τετάρτη 3 Δεκεμβρίου, στο Θησείο και από τις 18.30, σε περιμένει μια γιορτή με μουσική, κεράσματα, τσίπουρο και, φυσικά, αυθεντική ελληνική κουζίνα.

Τέχνη και γαστρονομία στο Οινοποιείο Ντουράκη

Τρεις "συλλεκτικές" βραδιές στις 7, 8 και 9 Δεκεμβρίου, φέρνουν στο χανιώτικο οινοποιείο γαστρονομία διεθνών διακρίσεων για περιορισμένες θέσεις, με αφορμή την εικαστική έκθεση του σεφ Ιωσήφ Πετρόφ.