Τέλος εποχής για τον Σωτήρη Κοντιζά σε 'Nolan' και 'Proveleggios'

Χωρίς τον δημοφιλή παρουσιαστή, σεφ και ρεστορατέρ πια το Nolanverse.

Ο Σωτήρης Κοντιζάς @yiamouris

Ο Σωτήρης Κοντιζάς αποτελεί ένα από τα πιο αναγνωρίσιμα πρόσωπα στα εντός των τειχών γευστικά δεδομένα, τόσο μέσω του MasterChef όσο και λόγω των εστιατορίων 'Nolan' (κυρίως) και 'Proveleggios'. Ο δημοφιλής παρουσιαστής, σεφ και ρεστορατέρ ανακοίνωσε με μία λιτή τοποθέτηση στον προσωπικό του λογαριασμό στο Instagram πως σταματά από τα προαναφερθέντα γευστικά ινστιτούτα της πόλης. 

"Δύσκολο. Ευχαριστώ 3 υπέροχες ομάδες και όλους όσους μας έκαναν την τιμή. Nolan. Proveleggios. Sweet Nolan. I'm out." ανέφερε στο σχετικό του caption, συνοδεύοντάς το με έναν στίχο από το κομμάτι Once, του Liam Gallagher.

Με τη σειρά τους, τα accounts των δύο εστιατορίων, όπως επίσης και του 'Sweet Nolan' αποχαιρέτησαν τον Σωτήρη Κοντιζά μέσω stories.  

Διαβάστε Επίσης

Ακολούθησε το Αθηνόραμα στο Facebook και το Instagram.

Διαβάστε ακόμα

Τελευταία άρθρα Εστιατόρια

Κάτι πολύ νόστιμο συνέβη το περασμένο Σάββατο στο Παγκράτι

Το Ex Machina του Άνταμ Κοντοβά όχι μόνο βρίσκεται σε γαστρονομική φόρμα αλλά θα μας απασχολήσει σοβαρά και με τα 4 hands event του.

Μία από τις πιο φίνες κερκυραϊκές κουζίνες για ένα βράδυ στην Αθήνα

Η υπέροχη γευστική πρόταση του Αριστοτέλη Μέγκουλα και του "Pomo d’ Oro" σερβίρεται για μία και μόνο νύχτα στο "Ark".

Temps Perdu: Το καινοτόμο dough lab ξεφουρνίζει και στο κέντρο της Αθήνας

Ένα σημείο που συνδυάζει τη γαλλική γαστρονομική παράδοση με τη μοντέρνα, βιομηχανική αισθητική, με απώτερο σκοπό να αναδείξει την αίσθηση του 'χαμένου' χρόνου, ο οποίος μέσα από τις εμπειρίες των γεύσεων αναβιώνεται και, τελικά, 'ξανακερδίζεται'.

"Kykloi by Priceless": Ένας νέος κύκλος γαστρονομίας ανοίγει στον Κεραμικό

Με τον βραβευμένο με Michelin Παύλο Κυριάκη στο τιμόνι της κουζίνας, το "Kykloi by Priceless" προσφέρει μια γαστρονομική εμπειρία που αξίζει να ζήσεις.

Το πιο designάτο μπαλκόνι της Αθήνας σερβίρει και έξοχη ελληνική κουζίνα

Θέα από την Ακρόπολη έως τον Λυκαβηττό, έργα του Jeff Koons και πεντανόστιμο γιουβέτσι αστακού.

Το πιο δημοφιλές μεζεδοπωλείο της Αθήνας κλείνει έναν χρόνο λειτουργίας και το γιορτάζει

Σημερα, Τετάρτη 3 Δεκεμβρίου, στο Θησείο και από τις 18.30, σε περιμένει μια γιορτή με μουσική, κεράσματα, τσίπουρο και, φυσικά, αυθεντική ελληνική κουζίνα.