Ο Bruno Verjus για δύο μοναδικά βράδια στο 'Elements'

Το βραβευμένο εστιατόριο του ξενοδοχείου 'Canaves Epitome' φιλοξενεί τον σημαντικό σεφ.

Ο Bruno Verjus για δύο μοναδικά βράδια στο 'Elements'

Στις 27 και 28 Ιουλίου, το βραβευμένο με Χρυσό Σκούφο 'Elements Restaurant' του ξενοδοχείου Canaves Epitome, στη Σαντορίνη, θα φιλοξενήσει ένα αποκλειστικό γαστρονομικό pop-up event με τον παγκοσμίου φήμης σεφ Bruno Verjus. Πρόκειται ασφαλώς για μία σημαντική εμπειρία υψηλής γαστρονομίας, εμπνευσμένη από τις σπάνιες πρώτες ύλες της δημοφιλούς Κυκλάδας.

Εκπαιδευμένος στις γαλλικές τεχνικές, ο Verjus, θα δημιουργήσει ένα μενού degustation που ενσωματώνει τη γαλλική γαστρονομία στην ελληνική γευστική κουλτούρα, χρησιμοποιώντας αποκλειστικά τοπικά προϊόντα. 

Τα πιάτα θα περιλαμβάνουν λαχανικά και βότανα από το μποστάνι του εστιατορίου, και φρέσκα ψάρια από το Αιγαίο Πέλαγος, συνοδευόμενα με κρασιά από τον ελληνικό και διεθνή αμπελώνα. Αντικατοπτρίζοντας τη φιλοσοφία του Verjus να δημιουργεί πιάτα αυθόρμητα, με βάση τα διαθέσιμα υλικά, το μενού της βραδιάς θα γνωστοποιηθεί μόλις μια μέρα πριν.

Ο Bruno Verjus, αυτοδίδακτος σεφ, βραβεύτηκε με το πρώτο του αστέρι Michelin το 2018 και το δεύτερο τέσσερα χρόνια αργότερα. Σήμερα το 'Table', το πολυβραβευμένο του εστιατόριο στο Παρίσι, έχει γίνει must visit προορισμός για τους λάτρεις της γαστρονομίας. 'Κουβαλά' 2 αστέρια Michelin ενώ τον περασμένο Ιούνιο σκαρφάλωσε στην τρίτη θέση της έγκριτης λίστας των The World's 50 Best Restaurants.

Ο Bruno Verjus για δύο μοναδικά βράδια στο 'Elements' 1

Tην υψηλή γαστρονομία του καταξιωμένου σεφ συμπληρώνει το μοναδικό σκηνικό του 'Elements', σε ένα ατμοσφαιρικό σκηνικό με τραπέζια πάνω σε πλωτές πλατφόρμες, την αρχιτεκτονική από ηφαιστειακό πέτρωμα, και τη μοναδική θέα του ηλιοβασιλέματος από το γραφικό ψαροχώρι του Αμμουδίου.

Ο Bruno Verjus για δύο μοναδικά βράδια στο 'Elements' 2

Στο διακεκριμένο 'Elements' -με πιο πρόσφατη τη βράβευση στα 2024 Wine Spectator Restaurant Awards- ο καταξιωμένος σεφ Τάσος Στεφάτος επιμελείται ένα εκλεπτυσμένο μενού μοντέρνας ευρωπαϊκής κουζίνας με ελληνικές πινελιές, και κρυμμένες εκπλήξεις σε κάθε στάδιο.

Διαβάστε Επίσης

Εμπνευσμένο από τα τέσσερα βασικά στοιχεία της φύσης (γη, νερό, αέρα και φωτιά) και το μαγευτικό τοπίο της Σαντορίνης, το εστιατόριο πλέκει τις αρετές του ιδιαίτερου φυσικού περιβάλλοντος με την υψηλή τέχνη της γαστρονομίας, σε μία μοναδική εξερεύνηση για όλες τις αισθήσεις.

Ακολούθησε το Αθηνόραμα στο Facebook και το Instagram.

Διαβάστε ακόμα

Τελευταία άρθρα Εστιατόρια

"Άργ(η)ισσα": Στην αγκαλιά της Θεσσαλικής φύσης με άρωμα γιορτής

Σε ένα καταπράσινο τοπίο που ημερεύει την ψυχή, το ομώνυμο εστιατόριο και οι ιδιοκτήτες του Νάνσυ Τζάρτζα και Αστέριος Καρατζολίτης προσφέρουν μια εμπειρία αυθεντικής γεύσης και φιλοξενίας.

ΓΡΑΦΕΙ: ATHINORAMA TEAM
09/12/2025

Το νέο 'Artisanal' του Γιάννη Παρίκου είναι εδώ

Ανοίγει ξανά αυτή την Παρασκευή το σημαντικό κηφισιώτικο σποτ, με ανανεωμένο χώρο, κάρτα και αίσθηση.

Video walkthrough: Η Ναταλία Δραγούμη απολαμβάνει εκλεκτές γεύσεις και κοκτέιλ στο "Azimouthio"

Η ηθοποιός και δεινή foodie στρέφει το γαστρονομικό της ραντάρ σε μια από τις πιο ζεστές γωνιές της Αμφιάλης με εκλεκτές γευστικές προτάσεις και ενδιαφέρουσα μπάρα.

Symposio at Ark: Το Kaliya έφερε τον αέρα της Καλντέρας στη Γλυφάδα

Ο Δήμος Μπαλόπουλος και ο Στέφανος Παλιόπουλος έφεραν μαζί τους για μια βραδιά στο Ark τον αέρα της Σαντορίνης, τις τεχνικές τους και το σύμπαν των γεύσεών τους.

Δημήτρη Μουδιέ, πώς είναι να σερβίρεις το ακριβότερο tasting menu της Μπανγκόκ;

Συναντήσαμε τον σεφ του "Ore" στην πρωτεύουσα της Ταϊλάνδης, νικητή του βραβείου ΑΡΓΩ για τη γαστρονομία το 2025 αλλά και βραβευμένο με 1 Μαχαίρι στα Best Chef Awards, και μιλήσαμε μαζί του για το εστιατόριο με το ελληνικό όνομα, τα δεινά των γαστρονομικών trends, τη δημιουργικότητα στην ακραία αφαίρεση, και την αξία των διακρίσεων.

Κωνσταντίνος Φιλιππόπουλος: H γεύση πρέπει να σέβεται τον οργανισμό

Ο αναγνωρισμένος σεφ χαρτογραφεί μια πορεία που συνδυάζει τεχνική ακρίβεια, διεθνείς εμπειρίες και την αδιαπραγμάτευτη ανάγκη για πιάτα υψηλής θρεπτικής αξίας.

"Το Μαγαζάκι Που Λέγαμε": Ταξίδι γεύσεων με φόντο την Παλιά Πόλη των Ιωαννίνων

Στην καρδιά του ιστορικού κέντρου της πόλης των Ιωαννίνων, πυροδοτώτησε το ρεύμα των μικρών προσωπικών εστιατορίων στην πόλη.