Ο Bruno Verjus για δύο μοναδικά βράδια στο 'Elements'

Το βραβευμένο εστιατόριο του ξενοδοχείου 'Canaves Epitome' φιλοξενεί τον σημαντικό σεφ.

Ο Bruno Verjus για δύο μοναδικά βράδια στο 'Elements'

Στις 27 και 28 Ιουλίου, το βραβευμένο με Χρυσό Σκούφο 'Elements Restaurant' του ξενοδοχείου Canaves Epitome, στη Σαντορίνη, θα φιλοξενήσει ένα αποκλειστικό γαστρονομικό pop-up event με τον παγκοσμίου φήμης σεφ Bruno Verjus. Πρόκειται ασφαλώς για μία σημαντική εμπειρία υψηλής γαστρονομίας, εμπνευσμένη από τις σπάνιες πρώτες ύλες της δημοφιλούς Κυκλάδας.

Εκπαιδευμένος στις γαλλικές τεχνικές, ο Verjus, θα δημιουργήσει ένα μενού degustation που ενσωματώνει τη γαλλική γαστρονομία στην ελληνική γευστική κουλτούρα, χρησιμοποιώντας αποκλειστικά τοπικά προϊόντα. 

Τα πιάτα θα περιλαμβάνουν λαχανικά και βότανα από το μποστάνι του εστιατορίου, και φρέσκα ψάρια από το Αιγαίο Πέλαγος, συνοδευόμενα με κρασιά από τον ελληνικό και διεθνή αμπελώνα. Αντικατοπτρίζοντας τη φιλοσοφία του Verjus να δημιουργεί πιάτα αυθόρμητα, με βάση τα διαθέσιμα υλικά, το μενού της βραδιάς θα γνωστοποιηθεί μόλις μια μέρα πριν.

Ο Bruno Verjus, αυτοδίδακτος σεφ, βραβεύτηκε με το πρώτο του αστέρι Michelin το 2018 και το δεύτερο τέσσερα χρόνια αργότερα. Σήμερα το 'Table', το πολυβραβευμένο του εστιατόριο στο Παρίσι, έχει γίνει must visit προορισμός για τους λάτρεις της γαστρονομίας. 'Κουβαλά' 2 αστέρια Michelin ενώ τον περασμένο Ιούνιο σκαρφάλωσε στην τρίτη θέση της έγκριτης λίστας των The World's 50 Best Restaurants.

Ο Bruno Verjus για δύο μοναδικά βράδια στο 'Elements' 1

Tην υψηλή γαστρονομία του καταξιωμένου σεφ συμπληρώνει το μοναδικό σκηνικό του 'Elements', σε ένα ατμοσφαιρικό σκηνικό με τραπέζια πάνω σε πλωτές πλατφόρμες, την αρχιτεκτονική από ηφαιστειακό πέτρωμα, και τη μοναδική θέα του ηλιοβασιλέματος από το γραφικό ψαροχώρι του Αμμουδίου.

Ο Bruno Verjus για δύο μοναδικά βράδια στο 'Elements' 2

Στο διακεκριμένο 'Elements' -με πιο πρόσφατη τη βράβευση στα 2024 Wine Spectator Restaurant Awards- ο καταξιωμένος σεφ Τάσος Στεφάτος επιμελείται ένα εκλεπτυσμένο μενού μοντέρνας ευρωπαϊκής κουζίνας με ελληνικές πινελιές, και κρυμμένες εκπλήξεις σε κάθε στάδιο.

Διαβάστε Επίσης

Εμπνευσμένο από τα τέσσερα βασικά στοιχεία της φύσης (γη, νερό, αέρα και φωτιά) και το μαγευτικό τοπίο της Σαντορίνης, το εστιατόριο πλέκει τις αρετές του ιδιαίτερου φυσικού περιβάλλοντος με την υψηλή τέχνη της γαστρονομίας, σε μία μοναδική εξερεύνηση για όλες τις αισθήσεις.

Ακολούθησε το Αθηνόραμα στο Facebook και το Instagram.

Διαβάστε ακόμα

Τελευταία άρθρα Εστιατόρια

My Cookie Dough: Γλυκιά άφιξη με αέρα Λονδίνου στο αθηναϊκό κέντρο

Η ζύμη μπισκότου γίνεται το νέο viral γλύκισμα της πόλης και να πού πρέπει να πας για να την γευτείς.

ΓΡΑΦΕΙ: ΚΡΙΣΤΥ ΠΕΡΡΗ
05/09/2025

Σε αυτό το μεζεδοπωλείο των Άνω Πετραλώνων, το κλασικό είναι το καλύτερο

Παίρνει το όνομά του από ποίημα του Ελύτη, βγάζει τραπεζάκια έξω και σερβίρει γεύση μερακλίδικη.

Μια κατακόκκινη βραδιά γαστρονομίας και οίνου στη Μεγάλη Βρεταννία

Τι συμβαίνει όταν η ελληνική τομάτα συναντά το εκλεκτό Ξινόμαυρο σε ένα γευστικό δείπνο;

Στο 'Neropistolo' κάνουν πάρτι με pastries για να μπει σωστά η νέα σεζόν

Το new age bakery του κέντρου επιστρέφει με ένα ολοήμερο πάρτι, γεμάτο ζύμες και μουσικές.

Γιατί τα vegan εστιατόρια κλείνουν ή πλέον βάζουν και κρέας στο μενού τους

Μερικές σκέψεις πάνω στο φαινόμενο, με αφορμή την πρόσφατη στροφή του φημισμένου 'Eleven Madison Park' στη Νέα Υόρκη.

To 'Emiliano Zapata' είναι μια μεξικάνικη έκπληξη στον Κορυδαλλό

Γεύσεις γεμάτες ένταση και ένας πανέμορφος χώρος συνθέτουν ένα ενδιαφέρον δίπτυχο.

Λένε πως στη Νέα Ερυθραία υπάρχει μία από τις ομορφότερες αυλές των ΒΠ

Το all-day στέκι με κοσμοπολίτικο αέρα και ανεμελιά έχει καταφέρει να ξεχωρίσει και συνεχίζει να το κάνει και το φθινόπωρο.