Ο Bruno Verjus για δύο μοναδικά βράδια στο 'Elements'

Το βραβευμένο εστιατόριο του ξενοδοχείου 'Canaves Epitome' φιλοξενεί τον σημαντικό σεφ.

Ο Bruno Verjus για δύο μοναδικά βράδια στο 'Elements'

Στις 27 και 28 Ιουλίου, το βραβευμένο με Χρυσό Σκούφο 'Elements Restaurant' του ξενοδοχείου Canaves Epitome, στη Σαντορίνη, θα φιλοξενήσει ένα αποκλειστικό γαστρονομικό pop-up event με τον παγκοσμίου φήμης σεφ Bruno Verjus. Πρόκειται ασφαλώς για μία σημαντική εμπειρία υψηλής γαστρονομίας, εμπνευσμένη από τις σπάνιες πρώτες ύλες της δημοφιλούς Κυκλάδας.

Εκπαιδευμένος στις γαλλικές τεχνικές, ο Verjus, θα δημιουργήσει ένα μενού degustation που ενσωματώνει τη γαλλική γαστρονομία στην ελληνική γευστική κουλτούρα, χρησιμοποιώντας αποκλειστικά τοπικά προϊόντα. 

Τα πιάτα θα περιλαμβάνουν λαχανικά και βότανα από το μποστάνι του εστιατορίου, και φρέσκα ψάρια από το Αιγαίο Πέλαγος, συνοδευόμενα με κρασιά από τον ελληνικό και διεθνή αμπελώνα. Αντικατοπτρίζοντας τη φιλοσοφία του Verjus να δημιουργεί πιάτα αυθόρμητα, με βάση τα διαθέσιμα υλικά, το μενού της βραδιάς θα γνωστοποιηθεί μόλις μια μέρα πριν.

Ο Bruno Verjus, αυτοδίδακτος σεφ, βραβεύτηκε με το πρώτο του αστέρι Michelin το 2018 και το δεύτερο τέσσερα χρόνια αργότερα. Σήμερα το 'Table', το πολυβραβευμένο του εστιατόριο στο Παρίσι, έχει γίνει must visit προορισμός για τους λάτρεις της γαστρονομίας. 'Κουβαλά' 2 αστέρια Michelin ενώ τον περασμένο Ιούνιο σκαρφάλωσε στην τρίτη θέση της έγκριτης λίστας των The World's 50 Best Restaurants.

Ο Bruno Verjus για δύο μοναδικά βράδια στο 'Elements' 1

Tην υψηλή γαστρονομία του καταξιωμένου σεφ συμπληρώνει το μοναδικό σκηνικό του 'Elements', σε ένα ατμοσφαιρικό σκηνικό με τραπέζια πάνω σε πλωτές πλατφόρμες, την αρχιτεκτονική από ηφαιστειακό πέτρωμα, και τη μοναδική θέα του ηλιοβασιλέματος από το γραφικό ψαροχώρι του Αμμουδίου.

Ο Bruno Verjus για δύο μοναδικά βράδια στο 'Elements' 2

Στο διακεκριμένο 'Elements' -με πιο πρόσφατη τη βράβευση στα 2024 Wine Spectator Restaurant Awards- ο καταξιωμένος σεφ Τάσος Στεφάτος επιμελείται ένα εκλεπτυσμένο μενού μοντέρνας ευρωπαϊκής κουζίνας με ελληνικές πινελιές, και κρυμμένες εκπλήξεις σε κάθε στάδιο.

Διαβάστε Επίσης

Εμπνευσμένο από τα τέσσερα βασικά στοιχεία της φύσης (γη, νερό, αέρα και φωτιά) και το μαγευτικό τοπίο της Σαντορίνης, το εστιατόριο πλέκει τις αρετές του ιδιαίτερου φυσικού περιβάλλοντος με την υψηλή τέχνη της γαστρονομίας, σε μία μοναδική εξερεύνηση για όλες τις αισθήσεις.

Ακολούθησε το Αθηνόραμα στο Facebook και το Instagram.

Διαβάστε ακόμα

Τελευταία άρθρα Εστιατόρια

Deos Athens

Με γαστρονομική κατεύθυνση εστιασμένη στην ελληνική κουζίνα με μοντέρνες comfort πινελιές και επιλεγμένα τοπικά υλικά, το ατμοσφαιρικό εστιατόριο στα ψηλά του Πύργου Απόλλων κρατά στο προσκήνιο όχι μόνο την πανοραμική θέα, αλλά και τη γεύση.

ΓΡΑΦΕΙ: ΙΩΣΗΦ ΠΡΩΙΜΑΚΗς
23/10/2025

Το Sister τη βλέπει λαϊκά και πάλι, κάθε Κυριακή

Τα μεσημέρια της πιο ανέμελης ημέρας της εβδομάδας παίρνουν ξανά απροσδόκητα διασκεδαστική τροπή στο thai bar restaurant του Ψυχικού.

Το Hafu του Σωτήρη Κοντιζά ανοίγει πλέον και το μεσημέρι

Σε περίπτωση που αναζητούσες μια ακόμη επιλογή για lunch στο αθηναϊκό κέντρο, μόλις τη βρήκες.

Το τέλος του πράσινου αστεριού της Michelin ίσως να μην αφορά τελικά κανέναν

Ο περίφημος γαστρονομικός οδηγός αφαιρεί αθόρυβα τα Green Stars και δε δίνει λογαριασμό πουθενά. Ήταν όμως ποτέ το πράσινο αστέρι κάτι περισσότερο από ένα επικοινωνιακό πυροτέχνημα;

Flame: Η νέα εποχή ενός αγαπημένου εστιατορίου στη Βούλα

Με fine casual φιλοσοφία και μενού που ξεχωρίζει για τη γεύση και την ισορροπία του, το Flame επανασυστήνεται ως all-day προορισμός με χαρακτήρα.

Αυτοί οι λαχανοντολμάδες είναι από τους νοστιμότερους της Αθήνας

Έχουν λάχανο ντελικάτο κι ανάλαφρο σα φύλλο gyoza, κρύβουν μέσα τους μαυλιστική μπουκιά από κόκκινη γαρίδα, και σερβίρονται σε ένα όμορφο loft στο Μοναστηράκι, με τον Παρθενώνα σα καρτ-ποσταλ.

Το Cupola γιορτάζει την Παγκόσμια Ημέρα Ζυμαρικών

Αν πιστεύεις ότι η ευτυχία κρύβεται σε ένα πιάτο με φρεσκομαγειρεμένα ζυμαρικά, το Cupola στο Παγκράτι σε καταλαβαίνει απόλυτα.