Beefbar Mykonos: Παραθαλάσσια ανεμελιά και καρνιβορική τελειότητα

H premium πρώτη ύλη συναντά την ανέμελη καλοφαγία σε μία από τις πιο ιδιαίτερες διευθύνσεις της Μυκόνου, στην παραλία του Αγίου Ιωάννη.

Beefbar Mykonos: Παραθαλάσσια ανεμελιά και καρνιβορική τελειότητα

Αν το Μόντε Κάρλο -μέρος στο οποίο γεννήθηκε το brand- είναι το σπίτι του Beefbar, τότε η Μύκονος είναι δίχως αμφιβολία το αγαπημένου του εξοχικό. Κι αυτό γιατί στο περίφημο διεθνές concept υψηλής κρεατοφαγίας μοιάζει να ταιριάζει απόλυτα η μαγνητική ενέργεια, το φως και η περιρρέουσα ατμόσφαιρα της πιο διάσημης Κυκλάδας. Το Beefbar Mykonos επιστρέφει για ένα ακόμη θέρος στην ατμοσφαιρικά καλοκαιρινή αυλή του, που λούζεται από το φως της καλαμωτής, δροσίζεται από τα δέντρα καταμεσής της, αντλεί έμπνευση από την παραλία του Αγίου Ιωάννη και επικεντρώνει τη γευστική της δράση στα μαρμάρινα τραπέζια - με κομψότατη όψη που παραπέμπει στο 'μαρμάρωμα' των κρεατικών.

Κορυφαίο brand σε μυκονιάτικο ρυθμό

Beefbar Mykonos 2024 1

Σε αυτό το χαρούμενο, casual chic και εξόχως μεσογειακό τερέν λοιπόν, ο ταλαντούχος σεφ Γιάννης Μπάμπαλης κρατά τα ηνία μίας elegant και ταυτόχρονα ζουμερής κουζίνας, εκτελώντας με απίστευτη ακρίβεια τις best seller συνταγές του brand αλλά προσαρμόζοντας στα Beef, Reef, Leaf μενού και δικές του προτάσεις και πινελιές, σε ένα μπλεντάρισμα ιντριγκαδόρικα απολαυστικό.

Beefbar Mykonos 2024 8

Επιβεβαιώνουν του λόγους το ασφαλές επιλογές όπως ο φινετσάτος ταραμάς τόνου με yuzu, κάπαρη και αντζούγια, η κυκλαδίτικη σαλάτα με cherry tomatoes, αβοκάντο, γαλοτύρι, κρουτόν χαρουπιού και μάραθο ή το σεβίτσε rosado με λαβράκι, γλυκοπατάτα, σος raspberry, κινόα και τρούφα, πριν ακολουθήσουν κάποια από τα πιο βαριά χαρτιά της Beefbar γαστρονομικής φιλοσοφίας.

Beefbar Mykonos 2024 2

Ακριβώς εκεί παίζουν δηλαδή πιάτα σαν τον μοναδικό στο είδος του Kobe γύρο, τα τραγανά tacos με τόνο, το black beef (η ευφάνταστη προσαρμογή κορυφαίας ποιότητας μοσχαριού στο δημοφιλές black cod), η μπολονέζ με wagyu και ο άχαστος συνδυασμός filet-frites & Beefbar sauce. Προφανώς, δε θα μπορούσαν να απουσιάζουν κορυφαίες κοπές σε ευφάνταστες προτάσεις.

Beefbar Mykonos 2024 3

Beefbar Mykonos 2024 6

Beefbar Mykonos 2024 7

Beefbar Mykonos 2024 5

Κάθε γεύμα εδώ κορυφώνεται εξίσου εντυπωσιακά γλυκά - δοκιμάζεις δίχως φόβο και πάθος το Baklava Cheesecake με καραμελωμένο φύλλο Βηρυτού και φιστίκι.

Πολύ αξιόλογη και η δουλειά στο πεδίο των cocktails, εκεί όπου μεταξύ άλλων μεριμνά και η ομάδα της Etiquette, των βραβευμένων bartenders Γεωργία Γεωργακοπούλου, Λευτέρη Πετρογεωργάκη και Νίκου Σουρμπάτη.


Info

Beefbar Mykonos
Bill & Coo Hotel, Άγιος Ιωάννης, Μύκονος
Τηλ. 6956 600169
beefbar.com/mykonos

Ακολούθησε το Αθηνόραμα στο Facebook και το Instagram.

Διαβάστε ακόμα

Τελευταία άρθρα Εστιατόρια

Οι απαραίτητες στάσεις για φαγητό και ποτό στην Πλατεία Αγίας Ειρήνης

Σε περίπτωση που δεν είσαι παραλία ή διακοπές, η αγαπημένη πιάτσα του κέντρου είναι εδώ και σε περιμένει, σε νέα και κλασικά της στέκια.

Alemagou

Ο Θωμάς Μάτσας ζωγραφίζει ελληνικά πάνω στην άμμο της Φτελιάς, στο Νησί των Ανέμων.

S. Pellegrino: Μας υποδέχεται στο "Dada’s"

Ατμοσφαιρική και με cool vibes, η ολοήμερη gastropub στη Νέα Πεντέλη φροντίζει να κυλήσουν ευχάριστα οι μέρες του θέρους στο κλεινόν άστυ.

Λένε πως αυτό είναι το καλύτερο βολιώτικο τσιπουράδικο στην Αθήνα

Η κουλτούρα των "τσιπουροκατανύξεων" του Βόλου πιάνει πόστο και στην πρωτεύουσα. Μάλιστα, μετά τις 4 γύρες, σε κερνάνε την 5η.

Πρώτη γεύση από το Sumosan, το νέο ιαπωνικό της Αθηναϊκής Ριβιέρας

Η διεθνής αλυσίδα σύγχρονων high‑end εστιατορίων πιάνει Αθήνα και σε υποδέχεται σε ένα feelgood σημείο στην 'αυλή' του One&Only Aesthesis.