Bloom project: Ο νέος all day καλοκαιρινός προορισμός στην Αθηναϊκή Ριβιέρα

Από το πρωί με καφέ, σνακ στην παραλία, healthy bowls, kids menu με όλες τις αγαπημένες γεύσεις, μέχρι αργά το βράδυ με επιλογές πιάτων και cocktails, το "Bloom" γίνεται το νέο hot spot της Αθηναϊκής Ριβιέρας.

Bloom

Το πλήρες all day project που συνδυάζει καλοκαιρινές βουτιές με μουσική, μεσογειακή πειραγμένη κουζίνα, ιαπωνικές γεύσεις, μοναδικά cocktails και στιγμέςαληθινής, old fashioned, ξεγνοιασιάς υπόσχεται να γίνει πολύ περισσότερα από ένας απλός καλοκαιρινός προορισμός. Το "Bloom" δημιουργήθηκε από τους επιχειρηματίες του "Μοοrings" στη Βουλιαγμένη και του all day café restaurant "Blends" στη Γλυφάδα.

Οι χρωματιστές ομπρέλες και το χαρούμενο dress code του προσωπικού δημιουργούν ένα ατμοσφαιρικό περιβάλλον με vintage πινελιές. Έχει σχεδιαστεί από τον Νικόλα Φραντζέσκο και την αρχιτεκτονική ομάδα του, Area Arch. & Arts. Πρόκειται για ανακατασκευή υφιστάμενου κτιρίου με επαναφορά και ανάδειξη των αρχιτεκτονικών στοιχείων της δεκαετίας του '60, με κύρια χαρακτηριστικά τις γραμμικές επιφάνειες, που δίνουν την αίσθηση της αιώρησης (floating planes), την ευρεία χρήση των claustra στις όψεις του κτιρίου και των έντονων χρωμάτων στην επίπλωση του.

Bloom

Από το πρωί με καφέ, σνακ στην παραλία, healthy bowls, kids menu με όλες τις αγαπημένες γεύσεις, μέχρι αργά το βράδυ με επιλογές πιάτων και cocktails, το "Bloom" γίνεται το νέο hot spot της Αθηναϊκής Ριβιέρας.

Bloom

Το μενού, υπογεγραμμένο από τον chef του "Moorings", Κώστα Λώλα και την ομάδα του, είναι η εγγύηση για γευστικές εμπειρίες που μυρίζουν Ελλάδα. Τοπικά υλικά απογειώνονται γαστρονομικά με έμφαση στο healthy but delicious. Η "πειραγμένη" ταραμοσαλάτα και το Mix Ceviche το μεσημέρι, οι γαρίδες ούζου ή το φαγκρί φρικασέ το βράδυ είναι λίγα μόνο ενδεικτικά παραδείγματα. Το sushi φτιάχνεται σε ειδικό χώρο, μπροστά στα μάτια του επισκέπτη και σερβίρεται όλη μέρα δίπλα στη θάλασσα. 

Bloom

Το "Bloom" φιλοξενεί dj sets, ενώ δημιουργήθηκε ένας χώρος μπροστά στο κύμα για να φιλοξενούνται δεξιώσεις, events και parties.

bloom-project.gr, Instagram: @bloom_projectgr

Διαβάστε ακόμα

Τελευταία άρθρα Εστιατόρια

Ο οδηγός Michelin πάει Θεσσαλονίκη και Σαντορίνη

Για το 2026, η Ελλάδα ενισχύει την παρουσία της στον Michelin Guide με την εκ νέου επιλογή εστιατορίων για την Αθήνα, την ένταξη για πρώτη φορά της συμπρωτεύουσας με πλήρη αξιολόγηση όλων των πιθανών διακρίσεων αλλά και της Σαντορίνης.

ΓΡΑΦΕΙ: ATHINORAMA TEAM
17/12/2025

Η κατευναστική νοστιμιά του ΄Καφενείου'

Το σημαντικό σποτ του Κολωνακίου επέστρεψε για τα καλά με καθημερινό, καλομαγειρεμένο ελληνικό φαγητό αλλά και τον ρόλο του σημείου συνάντησης στη δημοφιλή γειτονιά της πόλης.

Δύο μαέστροι της αθηναϊκής πίτσας δίνουν ραντεβού στη Βούλα

Η πίτσα, ως πράξη δημιουργίας και μοιράσματος, γίνεται αφορμή για μια ξεχωριστή συνεργασία στο Etien Pizza Bar.

Ένα All Day Resto Bar με κάτι από Νάξο στο Παγκράτι

Πιάτα εμπνευσμένα από την εγχώρια γαστρονομία με twist αλλά και μια, γενικότερη, πολύ αξιόλογη ολοήμερη πρόταση.

11+1 ιδέες για καλό brunch, αλλά και lunch στη χειμωνιάτικη Αθήνα

Πoύ θα φας ωραίο brunch αυτές τις γιορτές, και όχι μόνο. Σε ξενοδοχεία, μπαρ και δίπλα στο κύμα.

Ρεβεγιόν Χριστουγέννων 2025 και Πρωτοχρονιάς: Πού θα βγούμε και τι μενού θα δοκιμάσουμε στα εστιατόρια και τα ξενοδοχεία της Αθήνας

Για κάθε γούστο και budget, ετοιμάσαμε ένα αφιέρωμα στα προσεγμένα μενού που ετοιμάζουν τα εστιατόρια της Αθήνας για τα ρεβεγιόν Χριστουγέννων και Πρωτοχρονιάς.

"Villa Grigio 46": Brunch αλά ιταλικά

To aperitivo bar στο Παλαιό Φάληρο τιμά την κουλτούρα των aperitif αλλά και του brunch.