Γευστική συνάντηση στο "Jenny’s Rooftop"

One-night-only γαστρονομικό ραντεβού δίνουν στο εστιατόριο του Διεθνούς Αερολιμένα Αθηνών ο πολυβραβευμένος Παναγιώτης Γιακαλής και ο σεφ Θοδωρής Υψηλός, για ένα four-hands μενού υψηλών στροφών.

Γιακαλής Υψηλός Jennys Rooftop

Μια γευστική συνάντηση υψηλών πτήσεων ετοιμάζει και πάλι το "Jenny’s Rooftop", το εστιατόριο στον επάνω όροφο του ξενοδοχείου "Sofitel Athens Airport" στον Διεθνή Αερολιμένα Αθηνών, με την κουζίνα του να υποδέχεται τον βραβευμένο με Χρυσό Σκούφο σεφ Παναγιώτη Γιακαλή, αλλά και τον εξαιρετικό συνάδελφό του, Δημήτρη Υψηλό, σε μια one-night-only γαστρονομική εξτραβαγκάντσα.

Jenny’s Rooftop

Οι δυο τους θα συναντηθούν για ένα γαστρονομικό four hands dinner αυτό το Σάββατο 9 Μαρτίου, υπογράφοντας πιάτα χαρακτηριστικά της μαγειρικής τους φινέτσας, σε ένα set menu δημιουργικής ελληνικότητας. Έτσι, το καπνιστό χέλι με αφρό φάβας και παγωτό κρεμμύδι, ένα signature πιάτο του εστιατορίου, θα ανοίξει τη μοναδική αυτή βραδιά, με προτάσεις όπως το φιλέτο μπαρμπούνι με πουρέ αγκινάρας Ιερουσαλήμ και ζωμό οστρακοειδών, ή το αρνάκι γάλακτος με μελιτζάνα μαγειρεμένη σε ζωμό πιπερόριζας να παίρνουν σκυτάλη, υπογράφοντας ένα ξεχωριστό γευστικό ταξίδι.

Το δείπνο ξεκινά στις 8μμ, με τις κρατήσεις να είναι απαραίτητες.

Jennys Rooftop 4 hands Dinner menu

Περισσότερες πληροφορίες

Jenny's rooftop

ξεν. «Sofitel Athens Airport», 9ος όροφος, Σπάτα
  • Εστιατόρια

Διαβάστε ακόμα

Τελευταία άρθρα Εστιατόρια

My Cookie Dough: Γλυκιά άφιξη με αέρα Λονδίνου στο αθηναϊκό κέντρο

Η ζύμη μπισκότου γίνεται το νέο viral γλύκισμα της πόλης και να πού πρέπει να πας για να την γευτείς.

ΓΡΑΦΕΙ: ΚΡΙΣΤΥ ΠΕΡΡΗ
05/09/2025

Σε αυτό το μεζεδοπωλείο των Άνω Πετραλώνων, το κλασικό είναι το καλύτερο

Παίρνει το όνομά του από ποίημα του Ελύτη, βγάζει τραπεζάκια έξω και σερβίρει γεύση μερακλίδικη.

Μια κατακόκκινη βραδιά γαστρονομίας και οίνου στη Μεγάλη Βρεταννία

Τι συμβαίνει όταν η ελληνική τομάτα συναντά το εκλεκτό Ξινόμαυρο σε ένα γευστικό δείπνο;

Στο 'Neropistolo' κάνουν πάρτι με pastries για να μπει σωστά η νέα σεζόν

Το new age bakery του κέντρου επιστρέφει με ένα ολοήμερο πάρτι, γεμάτο ζύμες και μουσικές.

Γιατί τα vegan εστιατόρια κλείνουν ή πλέον βάζουν και κρέας στο μενού τους

Μερικές σκέψεις πάνω στο φαινόμενο, με αφορμή την πρόσφατη στροφή του φημισμένου 'Eleven Madison Park' στη Νέα Υόρκη.

To 'Emiliano Zapata' είναι μια μεξικάνικη έκπληξη στον Κορυδαλλό

Γεύσεις γεμάτες ένταση και ένας πανέμορφος χώρος συνθέτουν ένα ενδιαφέρον δίπτυχο.

Λένε πως στη Νέα Ερυθραία υπάρχει μία από τις ομορφότερες αυλές των ΒΠ

Το all-day στέκι με κοσμοπολίτικο αέρα και ανεμελιά έχει καταφέρει να ξεχωρίσει και συνεχίζει να το κάνει και το φθινόπωρο.