Βραδιά γευσιγνωσίας με Ηλία Σκουλά και Κώστα Μπουγιούρη στους 'Ψαράδες'

Την Παρασκευή 16 Φεβρουαρίου, ο Γιάννης Λιάκου υποδέχεται εκλεκτούς καλεσμένους στην κουζίνα του ψαροφαγικού φαβορί των νοτίων.

Βραδιά γευσιγνωσίας με Ηλία Σκουλά και Κώστα Μπουγιούρη στους 'Ψαράδες'

Στη φωτεινή σάλα, όπου το θαλασσινό στοιχείο δίνει ηχηρό "παρών" σε περιβάλλον με ευχάριστη casual αύρα, "μπαρκάρουν" καθημερινά συνταγές με μοντέρνο ύφος φτιαγμένες με φρέσκες πρώτες ύλες. Οι 'Ψαράδες" όμως δεν επαναπαύονται σε αυτά και προσφέρουν τακτικά διαφορετικές εμπειρίες στους επισκέπτες τους. 

Αυτό κάνουν και τώρα, καθώς την Παρασκευή 16 Φεβρουαρίου, ο σεφ Γιάννης Λιάκου υποδέχεται τους Ηλία Σκουλά και Κώστα Μπουγιούρη για μία ξεχωριστή βραδιά με ένα μενού γευσιγνωσίας ειδικά διαμορφωμένο για την περίσταση. 

Πιάτα όπως η σούπα του ψαρά με σαφράν, το καρπάτσιο μπαρμπούνι, η κρέμα καβουριού με μαύρη τρούφα ή το χουνκιάρ σφυρίδας θα προσγειωθούν στα τραπέζια και αναμένεται να  μαγνητίσουν το γευστικό ενδιαφέρον. 

Τα πιάτα της βραδιάς θα συνοδεύσουν σε ένα μοναδικό pairing τα κρασιά του κτήματος Χατζημιχάλη.

Βραδιά γευσιγνωσίας με Ηλία Σκουλά και Κώστα Μπουγιούρη στους 'Ψαράδες'

Ακολούθησε το Αθηνόραμα στο Facebook και το Instagram.

Περισσότερες πληροφορίες

Ψαράδες

Ζησιμοπούλου 52, Παλαιό Φάληρο
  • Εστιατόρια

Διαβάστε ακόμα

Τελευταία άρθρα Εστιατόρια

Γευστική απόδραση στα Δωδεκάνησα μέσω Γλυφάδας, με το εξαιρετικό 'Hellas'

Ο Κυριάκος Ιακωβίδης και η Ειρήνη Γεωργουδιού έφεραν γεύσεις και αρώματα από το βραβευμένο εστιατορίο τους "Hellas" της Ρόδου στη χριστουγεννιάτικη ατμόσφαιρα του Ark, δημιουργώντας μια γευστική απόδραση στα Δωδεκάνησα.

ΓΡΑΦΕΙ: ΠΩΛΙΝΑ ΠΑΡΑΣΚΕΥΟΠΟΥΛΟΥ
25/11/2025

Για φίνα μοσχίδα, φιλέτο προβατίνας και κόκορα παστιτσάδα στον Νέο Κόσμο

Μία από τις πιο ξεχωριστές γαστροταβέρνες της πόλης, τιμά με το δικό της τρόπο την ελληνική και μεσογειακή γευστική παράδοση.

Νέες "Anthes" γεύσεις από τον Ιπποκράτη Αναγνωστέλη

Το νέο μενού στο όμορφο εστιατόριο και μπαρ του κέντρου έχει μοντέρνες ελληνικές γεύσεις που τις θέλεις πολύ.

Symposion 2025: Το χειροποίητο σε άλλο λέβελ

Στη Μεγαλόπολη υπάρχει ένα παραδοσιακό ελληνικό μαγειρείο νέας γενιάς που ανεβάζει επίπεδο στο σπιτικό εποχικό φαγητό.

Video walkthrough: Η Ναταλία Δραγούμη δοκιμάζει το "Feedέλ", ένα γαστρονομικό μεζεδοπωλείο όχι σαν όλα τ' άλλα!

Το "Feedέλ" στη Γλυφάδα φέρνει το ρυθμό και τη ζωντάνια του παραδοσιακού ελληνικού οικογενειακού τραπεζιού στο σήμερα.

'Smoku': Η επιστροφή του Δημήτρη Κατριβέση στην Αθήνα

Ο χαρισματικός δημιουργός, μαζί με τον αστεράτο Ebbe Vollmer δίνουν ξανά ζωή σε μία από τις δημοφιλέστερες αθηναϊκές στοές, με ένα φιλόδοξο και ενδιαφέρον κόνσεπτ.

Το πιάτο της εβδομάδας: Τα nuggets κουνελιού στο 'Jerár'

Κάθε εβδομάδα, ένα μέλος της γευσιγνωστικής ομάδας του 'α', ξεχωρίζει ένα από τα πιάτα που δοκίμασε στα εστιατόρια της πόλης.