Τα Food & Wine Pairings επιστρέφουν στο "Jenny’s Rooftop"

Το γοητευτικό εστιατόριο του Sofitel Athens Airport υποδέχεται τον Άγγελο Ιατρίδη και το Κτήμα Άλφα στο 3ο Wine Days του, για μια συναρπαστική βραδιά γνωριμίας με τον μακεδονικό αμπελώνα και τις εμβληματικές του ετικέτες την Πέμπτη 8 Φεβρουαρίου.

Jenny's rooftop xmas

Γαστρονομικός φάρος στην άγονη ζώνη του Διεθνούς Αερολιμένα Αθηνών, το "Jenny’s Rooftop" στον τελευταίο όροφο του ξενοδοχείου "Sofitel Athens Airport" στρέφει τον προβολέα του στον ελληνικό αμπελώνα για τρίτη φορά, με τα Wine Days του αυτή τη φορά να υποδέχονται ένα από τα πιο εμβληματικά οινοποιεία της Βόρειας Ελλάδας: το Κτήμα Άλφα, που την Πέμπτη 8 Φεβρουαρίου και με παρόντα τον οινολόγο και συνιδρυτή του, Άγγελο Ιατρίδη, θα ξεδιπλώσει στον σικάτο χώρο του εστιατορίου τη γεύση μερικών από τις πιο χαρακτηριστικές ποικιλίες των μακεδονικών αμπελοτοπίων, συνοδεία ενός ειδικά σχεδιασμένου μενού 6 σταδίων.

Διαβάστε Επίσης

Έτσι, ετικέτες όπως το Ασύρτικο "Αγία Κυριακή", το fume sauvignon blanc "Καλύβα" και το singe vineyard Ξινόμαυρο "Σκαντζόχοιρος" θα ταιριαστούν με πιάτα όπως το καπνιστό χέλι με αφρό από φάβα και παγωτό κρεμμύδι, το χριστόψαρο φρικασέ με πουρέ σελινόριζας και το αρνάκι με τραχανά και μανιτάρια, ενώ το γευστικό φινάλε θα έχει τη γεύση του λαοφιλέστατου επιδόρπιου οίνου "Ωμέγα", με το blend από Gewurztraminer και Μαλαγουζιά, να συνοδεύεται από μπαμπάδες με ρούμι.

jenny's rooftop wine days

Η βραδιά ξεκινά στις 8μμ και οι κρατήσεις είναι απαραίτητες. Συμμετοχή 80 ευρώ.

Περισσότερες πληροφορίες

Jenny's rooftop

ξεν. «Sofitel Athens Airport», 9ος όροφος, Σπάτα
  • Εστιατόρια

Διαβάστε ακόμα

Τελευταία άρθρα Εστιατόρια

Τα καλύτερα εστιατόρια της Κρήτης

Τα σημαντικά γευστικά σημεία της μεγαλονήσου, όπως προέκυψαν από τις πρόσφατες βραβεύσεις στους Χρυσούς Σκούφους και τα Βραβεία Ελληνικής Κουζίνας.

ΓΡΑΦΕΙ: ΒΑΛΣΑΜΗς ΔΟΥΚΑΚΗς
06/05/2025

S.Pellegrino: Μας υποδέχεται στην "Αυλή" στη Ροδόπολη

Το μοντέρνο κρεατοφαγικό στέκι στη Ροδόπολη είναι μια όαση δροσιάς μακριά από τους έντονους ρυθμούς της πόλης.

Video walkthrough: Η Ναταλία Δραγούμη σε "Dolce Far Niente" φάση στο "Ma Que Vuoi"

Το ιταλικό spot της Καλαμιώτου συστήνει τη δική του εκδοχή του χαλαρού ιταλικού τρωγοπίνειν με στιβαρά φαβορί του early drinking και πιάτα καμωμένα από άριστες πρώτες ύλες.

Ο Μιχάλης Μάρθας πιάνει λιμάνι στη Λευκάδα

Και ειδικότερα στο λαοφιλές Νυδρί, όπου θα επιμεληθεί τη νέα γευστική πρόταση του "Minas", δίνοντας δημιουργικές στροφές στο ψαροφαγικό προφίλ του εστιατορίου στην προμενάδα, με τη θέα προς το Σκορπιό.

Ήξερες ότι ο Έκτορας Μποτρίνι φτιάχνει καταπληκτικό τζατζίκι;

Και το σερβίρει στο "Ora by Botrini", ως το πιο λεβέντικο δείγμα της δημιουργικής ελληνικής και μεσογειακής κουζίνας που υπογράφει εκεί, δικαιώνοντας τη θέση του κεντρικού εστιατορίου του "One & Only Aesthesis" στην πρώτη γραμμή της καλοφαγίας του παραλιακού μετώπου. Διαβάστε την κριτική μας!

Tα Stirring Stars events επιστρέφουν στο Mandarin Oriental, Costa Navarino

Βραβευμένοι σεφ και κορυφαία wine houses καταθέτουν τη δική τους οπτική στο fine dining, στο ατμοσφαιρικό εστιατόριο "The Private Kitchen".

S.Pellegrino: Μας καλωσορίζει στο "Psaraki" στην Κέρκυρα

Το ψαροφαγικό πόστο στο κέντρο της παλιάς πόλης του νησιού των Φαιάκων τιμά τους θησαυρούς της θάλασσας σε μια κουζίνα απόλυτα συγχρονισμένη με τις τάσεις της εποχής.