Τα Food & Wine Pairings επιστρέφουν στο "Jenny’s Rooftop"

Το γοητευτικό εστιατόριο του Sofitel Athens Airport υποδέχεται τον Άγγελο Ιατρίδη και το Κτήμα Άλφα στο 3ο Wine Days του, για μια συναρπαστική βραδιά γνωριμίας με τον μακεδονικό αμπελώνα και τις εμβληματικές του ετικέτες την Πέμπτη 8 Φεβρουαρίου.

Jenny's rooftop xmas

Γαστρονομικός φάρος στην άγονη ζώνη του Διεθνούς Αερολιμένα Αθηνών, το "Jenny’s Rooftop" στον τελευταίο όροφο του ξενοδοχείου "Sofitel Athens Airport" στρέφει τον προβολέα του στον ελληνικό αμπελώνα για τρίτη φορά, με τα Wine Days του αυτή τη φορά να υποδέχονται ένα από τα πιο εμβληματικά οινοποιεία της Βόρειας Ελλάδας: το Κτήμα Άλφα, που την Πέμπτη 8 Φεβρουαρίου και με παρόντα τον οινολόγο και συνιδρυτή του, Άγγελο Ιατρίδη, θα ξεδιπλώσει στον σικάτο χώρο του εστιατορίου τη γεύση μερικών από τις πιο χαρακτηριστικές ποικιλίες των μακεδονικών αμπελοτοπίων, συνοδεία ενός ειδικά σχεδιασμένου μενού 6 σταδίων.

Διαβάστε Επίσης

Έτσι, ετικέτες όπως το Ασύρτικο "Αγία Κυριακή", το fume sauvignon blanc "Καλύβα" και το singe vineyard Ξινόμαυρο "Σκαντζόχοιρος" θα ταιριαστούν με πιάτα όπως το καπνιστό χέλι με αφρό από φάβα και παγωτό κρεμμύδι, το χριστόψαρο φρικασέ με πουρέ σελινόριζας και το αρνάκι με τραχανά και μανιτάρια, ενώ το γευστικό φινάλε θα έχει τη γεύση του λαοφιλέστατου επιδόρπιου οίνου "Ωμέγα", με το blend από Gewurztraminer και Μαλαγουζιά, να συνοδεύεται από μπαμπάδες με ρούμι.

jenny's rooftop wine days

Η βραδιά ξεκινά στις 8μμ και οι κρατήσεις είναι απαραίτητες. Συμμετοχή 80 ευρώ.

Περισσότερες πληροφορίες

Jenny's rooftop

ξεν. «Sofitel Athens Airport», 9ος όροφος, Σπάτα
  • Εστιατόρια

Διαβάστε ακόμα

Τελευταία άρθρα Εστιατόρια

Για λίγες ακόμη ημέρες, μπορείς να δοκιμάσεις τα καλύτερα εστιατόρια σε σπέσιαλ τιμές

Το πιο δημοφιλές γαστρονομικό χάπενινγκ της χρονιάς ολοκληρώνεται στις 15/10. Προλαβαίνετε να δοκιμάσετε βραβευμένα εστιατόρια ανά την Ελλάδα να σχεδιάζουν ειδικά μενού σε εξαιρετικές τιμές.

ΓΡΑΦΕΙ: ATHINORAMA TEAM
13/10/2025

Όταν το κοντοσούβλι μπαρμπούνι συνάντησε το ocean negroni

Η cocktail list του Τραβόλτα με την υπογραφή του head bartender και mixologist Δημήτρη Παπαϊωάννου εισάγει νέα δεδομένα στην ποιοτική ψαροφαγία.

Το πιο value for money ρομαντικό δείπνο για βραβείο

Το πιο δημοφιλές γαστρονομικό χάπενινγκ της χρονιάς είναι εδώ, με βραβευμένα εστιατόρια ανά την Ελλάδα να σχεδιάζουν ειδικά μενού σε εξαιρετικές τιμές, μερικά απ’ αυτά όμως είναι ιδανικά για τετ α τετ όχι μόνο με τη γαστρονομία, αλλά και με το έτερο ήμισυ.

Ο Βεργιώτης που ξέρει από καλό κρέας

Δοκιμάσαμε τις γεύσεις του εστιατορίου που έχει χτίσει τη φήμη του γύρω από το σωστά ψημένο, εκλεκτό κρέας και ανακαλύψαμε γιατί αποτελεί σημείο αναφοράς για κάθε κρεατοφάγο που σέβεται τον εαυτό του.

Η Τρελή Ροδιά: Η νέα άφιξη στα Άνω Πετράλωνα όπου θα φας καλά και φθηνά

Η νέα γαστροταβέρνα των Πετραλώνων είναι ένας ιδανικός γευστικός προορισμός. Δοκιμάσαμε ορισμένα highlights του μενού και ιδού όλα όσα ξεχωρίσαμε.

12 με Τόνο

Ένα μικροσκοπικό στέκι με μεγάλα κότσια, στην εκτός ραντάρ πιάτσα της Νέας Ερυθραίας, μας προκαλεί να δούμε με άλλο μάτι την έννοια του ψαρομεζέ, μέσα από ένα μενού 12 πιάτων μοντέρνας ψαροφαγίας, που αλλάζουν κάθε 12 μέρες.

Matcha Latte: Tο trend της εποχής και πού θα το βρεις στην Αθήνα

Τι είναι το φιστικί ρόφημα που έχει κατακλύσει το feed σου και πού μπορείς να το δοκιμάσεις στην πόλη μας;