Δυνατό γαστρονομικό χάπενινγκ στο "Olea" στη Ζάκυνθο

Ο Μιχάλης Νουρλόγλου, από τους πιο δημιουργικούς σεφ της γεννιάς του, προσκαλεί στο νησί τον 2άστερο Pieter Riedijk που διαπρέπει στην "Courchevel", να μαγειρέψουν μαζί ένα σπέσιαλ μενού.

Olea

Αυτή την Κυριακή 30 Ιουλίου, στην ανερχόμενη γαστρονομικά Ζάκυνθο θα γίνει ένα δυνατό 4hands γαστρονομικό χάπενινγκ. Ο Μιχάλης Νουρλόγλου, από τους πιο δημιουργικούς σεφ της γεννιάς του, που επιμελείται την κουζίνα του πολύ καλού εστιατορίου "Flow" στο boho boutique hotel "Olea", προσκαλεί στο νησί τον 2άστερο Pieter Riedijk που διαπρέπει στην "Courchevel", να μαγειρέψουν μαζί ένα σπέσιαλ μενού.

Olea

Ο ταλαντούχος Riedijk, μανιώδης τροφοσυλλέκτης στη φύση, μαγειρεύει με υψηλή τεχνική στο "Le Montgomerie" μια ραφινάτη κουζίνα με πολύ πρωτότυπους γευστικούς συνδιασμούς. Το πολύ ξεχωριστό μενού των δύο σεφ θα περιλαμβάνει μετά τα amuse - bouche: καραβίδα με σαφράν και κατιφέ ∙ καλαμάρι με άγριο σκόρδο, μαρούλι και σάλτσα Χ.Ο. ελιάς ∙ αστακό με καρότο, γκρέιπφρουτ και μελισσόχορτο ∙ φραγκόκοτα με αγκινάρα, λουίζα και μύρτιλο ∙ αμύγδαλα με ανθους πορτοκαλιάς και πεπόνι ∙ σοκολάτα guanaja με ελαιόλαδο, και για το τέλος μικρές γλυκές λιχουδιές.

Olea

Το μενού των 8 σταδίων κοστίζει 160 ευρώ, και αν είσαστε ή σκοπέυετε να πάτε Ζάκυνθο μην το χάσετε.

Διαβάστε ακόμα

Τελευταία άρθρα Εστιατόρια

Ο "Βασίλαινας Blue" της Αντιπάρου μετακομίζει

Ανταλλάσσει τη φελινική αυλή του στη Χώρα με τη βεράντα του "Kouros Village Hotel" κι αποκτά τη θαλασσινή θέα που του αξίζει, ενώ ενδιαφέροντα σχέδια υπάρχουν και για το χώρο που αφήνει πίσω του.

Μεγάλη Εβδομάδα και Πάσχα στην Αθήνα: Ένας οδηγός της τελευταίας στιγμής

Σε περίπτωση που δεν επιλέξεις Πάσχα στο χωριό (ή στο νησί), οι παρακάτω γραμμές σε ενδιαφέρουν.

Το 'Albion' παραμένει σουξέ του Ψυχικού

Ένα από τα πιο ατμοσφαιρικά bar restaurants της πόλης διατηρεί ατόφια τα ατού του και επενδύει περαιτέρω σε αυτά.

Η Ναταλία Δραγούμη μαθαίνει πώς γλεντάει η Θεσσαλονίκη στο "Mamalouka"

Το εστιατόριο που έγραψε τον ορισμό του πολυπρόσωπου dining στη Θεσσαλονίκη, σερβίρει ελληνικό food for the soul σε κεφάτη, φιλική ατμόσφαιρα, που μπορεί να φιλοξενήσει οικογενειακά, παρεΐστικα, αλλά κι επαγγελματικά γεύματα, με την ίδια ευκολία που μπορεί και να σε ανεβάσει στο τραπέζι από τη μια στιγμή στην άλλη.

Τα νέα "Αστέρια" ανατέλλουν στον ουρανό της Γλυφάδας

Με ολοκαίνουργιο πρόσωπο και δύο νέα εστιατόρια ετοιμάζεται να επιστρέψει κοντά μας η θρυλική χερσόνησος του αθηναϊκού καλοκαιριού.