Ο Κώστας Κούφαλης είναι ο νέος chef de cuisine της "Σπονδής"

Εσωτερική μεταγραφή στην κουζίνα του βραβευμένου εστιατορίου.

Ο σεφ Κώστας Κούφαλης στη Σπονδή @spondi_restaurant

Ο κύκλος του Άγγελου Λάντου στη βραβευμένη με Χρυσό Σκούφο και αστέρι Michelin "Σπονδή" ολοκληρώθηκε, με τον σημαντικό σεφ να αποχωρεί μετά από 17 χρόνια. Όμως το κορυφαίο γαστρονομικό σποτ της οδού Πύρρωνος ετοιμάζεται να ανοίξει έναν άλλο, σημαντικό κύκλο, με τον Κώστα Κούφαλη να αποτελεί τον καινούριο του chef de cuisine.

Ο σεφ Κούφαλης βρίσκεται στη "Σπονδή" από το 2016, έχοντας περάσει σχεδόν από κάθε πόστο της κουζίνας της, με ένα διάλειμμα αρκετών μηνών ώστε να εργαστεί στο Ηνωμένο Βασίλειο και πιο συγκεκριμένα στο περίφημο "Fat Duck" του Heston Blumenthal. Πριν από αυτά, είχε θητεύσει στο πλευρό του Χρύσανθου Καραμoλέγκου, στη βραβευμένη με Χρυσό Σκούφο "Τομάτα".

Η Σπονδή
@spondi_restaurant

Ακολούθησε το Αθηνόραμα στο Facebook και το Instagram.

Περισσότερες πληροφορίες

Σπονδή

Πύρρωνος 5, Παγκράτι
  • Εστιατόρια

Διαβάστε ακόμα

Τελευταία άρθρα Εστιατόρια

Γιάννη Παρίκο, τι θα τρώμε στον Κέδρο, στη Λυκόβρυση;

Ο βραβευμένος σεφ ανοίγει σε λίγες ημέρες το καινούριο του εστιατόριο στα ΒΠ. Μιλά για όσα ετοιμάζει στο 'α'.

ΓΡΑΦΕΙ: ΜΠΑΜΠΗς ΔΟΥΚΑς
02/05/2025

Anther. Ένα εστιατόριο ανθίζει στην πλατεία Αγίας Ειρήνης

Το καινούριο εστιατόριο στην πλατεία της Αγίας Ειρήνης ξανακαλεί στην περιοχή το κοινό που την ανακάλυψε.

Ιταλική Κουζίνα 2.0: Οι νέοι κανόνες της τρικολόρε γεύσης

Η δημοφιλέστερη γαστρονομική κουλτούρα του πλανήτη πρωταγωνιστεί πια σε πολλά και διαφορετικά σενάρια στην εστιατορική Αθήνα, αλλά και πολύ πιο μακριά από αυτήν. Και ερμηνεύεται υπό πρίσματα πρωτοπόρα, διαφορετικά και, φυσικά, νόστιμα.

Αβέρτα: Νέα ταβέρνα δένει στο Κουφονήσι

Παραδοσιακή κουζίνα δίχως όρια σε ένα από τα πιο όμορφα σημεία της νησιωτικής Ελλάδας.

Ora by Ettore Botrini

Το κεντρικό εστιατόριο του "One & Only Aesthesis" στη Γλυφάδα, με τον head chef Φάνη Καραδήμα να υλοποιεί τις δημιουργίες του Έκτορα Μποτρίνι, διεκδικεί τον τίτλο του καλύτερου γευστικού ατού στο πολυτελές resort, αλλά και μια θέση ανάμεσα στις γευστικές προτάσεις πρώτης γραμμής του παραλιακού μετώπου.

"Beereus Gastropub": Μια ολοκαίνουργια ιρλανδική παμπ με ελληνική ψυχή

Στα πρότυπα ιρλανδικής παμπ, στην εμφάνιση, αλλά με μια πλούσια γαστρονομική ούγια η "Beereus Gastropub" μόλις έπιασε λιμάνι στον Πειραιά.

Το Athens Street Food Festival επιστρέφει νοστιμότερο από ποτέ στο Γκάζι

Όπως κάθε Μάιο, έτσι και φέτος, το πιο λαχταριστό φεστιβάλ της πόλης επανέρχεται στο Παλιό Αμαξοστάσιο του Ο.Σ.Υ. - Τι ανυπομονούμε να δοκιμάσουμε.