11 χρόνια "Botrini's" με εορταστικό μενού και Riesling

Το γαστρονομικό όνειρο του Έκτορα Μποτρίνι συμπληρώνει μία 11άδα ετών ζωής και το γιορτάζει αναλόγως, στις 12 Οκτωβρίου.

11 χρόνια Botrini's

Το εστιατόριο "Botrini's" αποτέλεσε την εκπλήρωση ενός μεγάλου ονείρου του Έκτορα Μποτρίνι, που επιθυμούσε να μοιραστεί τις χαρές της ζωής σε ένα κοινό τραπέζι με φίλους και αγαπημένους. Η δημιουργία του εστιατορίου του όμως πέτυχε πολλά παραπάνω, φτάνοντας μέχρι το υψηλότερο επίπεδο -όπως μαρτυρούν άλλωστε και οι συνεχόμενες βραβεύσεις στους Χρυσούς Σκούφους και τον οδηγό Michelin- πάντοτε με σεβασμό στην εποχικότητα, στην ποιότητα και στην εντοπιότητα των υλικών.

11 χρόνια Botrini's 2

Κρατώντας πάντοτε ως οδηγό τα χαμόγελα, τις χαρές, τις γνωριμίες, τα νόστιμα φαγητά, τα ωραία κρασιά και τις δικές φωνές όλων εκείνων που βρέθηκαν υπό οποιοδήποτε πόστο ή ρόλο στην κομψή σάλα ή το δροσερό κήπο του Χαλανδρίου, το "Botrini’s" παρουσιάζει στις 12 Οκτωβρίου ένα ειδικά διαμορφωμένο, εορταστικό μενού 15 σταδίων, πλαισιωμένο με τα κρασιά του Weingut Emrich Schönleber, ενός εκ των κορυφαίων κτημάτων της Γερμανίας, κυρίως για τα ξηρά του Riesling.

11 χρόνια Botrini's 1

11 χρόνια Botrini's 3

Το μενού της συγκεκριμένης ημέρας περιλαμβάνει εμβληματικά πιάτα του -πολλά εκ των οποίων αποτυπώνουν την εξελικτική πορεία τόσο του ίδιου όσο και του εστιατορίου μέσα στα χρόνια- σαν την carbonara corfiot, τον ξιφία carpaccio με τον τρόπο των ψαράδων στη νήσο Elba, αναφορά σε μια κερκυ­ραϊκή νεραντζοσαλάτα και σορμπέ πιπεριάς, το "Gastro Esperanto" (μία πολύ ιδιαίτερη τάρτα με φύλλο λαδιού, κολοκύθι, τηνιακό καρίκι και τρούφα) κ.α. 

Η τιμή του μενού θα είναι €170/άτομο. Αναλυτικά το μενού: 

Περισσότερες πληροφορίες

Botrini’s

Βασ. Γεωργίου Β΄ 24Β, Χαλάνδρι
  • Εστιατόρια

Διαβάστε ακόμα

Τελευταία άρθρα Εστιατόρια

Στους πρόποδες της Πάρνηθας, θα δοκιμάσεις ρουστίκ και στιλάτη κουζίνα

Εδώ και μισό αιώνα, αυτή η ταβέρνα στους Θρακομακεδόνες κουμπώνει το κλασικό με το μοντέρνο σε ένα μαγαζί με βαθιά ρουστικάνικη καρδιά.

ΓΡΑΦΕΙ: ΓΕΩΡΓΙΑ ΑΝΔΡΩΝΗ
26/11/2025

Το 'GiO' γυρνά στο χειμερινό του "σπίτι"

Δεύτερη σεζόν για το αξιόλογο ιταλικό εστιατόριο στο The Margi.

Το Sunday Roast σερβίρεται ξανά στο Vezené

Στο τραπέζι μπαίνουν κλασικά κυριακάτικα, κάποια νέα entries, νόστιμες παρασπονδίες και ωραίες υπερβολές που αξίζουν.

Γευστική απόδραση στα Δωδεκάνησα μέσω Γλυφάδας, με το εξαιρετικό 'Hellas'

Ο Κυριάκος Ιακωβίδης και η Ειρήνη Γεωργουδιού έφεραν γεύσεις και αρώματα από το βραβευμένο εστιατορίο τους "Hellas" της Ρόδου στη χριστουγεννιάτικη ατμόσφαιρα του Ark, δημιουργώντας μια γευστική απόδραση στα Δωδεκάνησα.

Για φίνα μοσχίδα, φιλέτο προβατίνας και κόκορα παστιτσάδα στον Νέο Κόσμο

Μία από τις πιο ξεχωριστές γαστροταβέρνες της πόλης, τιμά με το δικό της τρόπο την ελληνική και μεσογειακή γευστική παράδοση.

Νέες "Anthes" γεύσεις από τον Ιπποκράτη Αναγνωστέλη

Το νέο μενού στο όμορφο εστιατόριο και μπαρ του κέντρου έχει μοντέρνες ελληνικές γεύσεις που τις θέλεις πολύ.

Symposion 2025: Το χειροποίητο σε άλλο λέβελ

Στη Μεγαλόπολη υπάρχει ένα παραδοσιακό ελληνικό μαγειρείο νέας γενιάς που ανεβάζει επίπεδο στο σπιτικό εποχικό φαγητό.