Το 'Survivor' συναντά το 'MasterChef' στο 'Chefs vs. Wild'

Ένα ριάλιτι-διαγωνισμός μαγειρικής που φέρνει την επιβίωση στο επίκεντρο του μενού.

CHEF VS WILD Hulu

Επιβίωσε, συγκέντρωσε, μαγείρεψε. Οι κανόνες μοιάζουν να είναι εξαιρετικά απλοί όσο και απόλυτοι στο νέο show του Hulu 'Chefs vs. Wild', το οποίο δε θυμίζει σε τίποτα όλα όσα έχεις δει έως τώρα όσον αφορά σειρές και εκπομπές που άπτονται άμεσα της μαγειρικής. Αυτή τη φορά, οι σεφ-παίκτες αφήνονται μόνοι τους στη φύση, έχοντας ως στόχο αφενός να ανταποκριθούν στις δυσκολίες που αυτή γεννά και αφετέρου να καταφέρουν να παρουσιάσουν καλύτερα πιάτα από τους ανταγωνιστές τους, με υλικά που θα βρουν εκεί έξω. 

Όχι ένα ακόμη cooking show

Τα παραπάνω, ίσως και να αποτελούν σχεδόν φυσική συνέχεια της ολοένα και μεγαλύτερης προσπάθειας των cooking shows και διαγωνισμών/ριάλιτι να καταστήσουν τη μαγειρική όλο και πιο περίπλοκη ή, αν προτιμάς, ακόμη και προκλητική σε κάποιες των περιπτώσεων. Πιθανότατα να έχεις διαπιστώσει κάτι αντίστοιχο σε μικρότερη κλίματα στο 'Next Level Chef' του Gordon Ramsay ή στο 'Is It Cake?' του Netflix. 

Αρχικά, να πέσει το trailer:

Εδώ όμως μιλάμε για ανύψωση του πήχη, προφανώς προς χάριν του ενδιαφέροντος και της τηλεθέασης. Οι συμμετέχοντες στο 'Chefs vs. Wild' είναι όλοι τους επαγγελματίες σεφ, οι περισσότεροι εκ των οποίων έχουν παρουσιάσει έντονο ενδιαφέρον και δραστηριότητα όσον αφορά το foraging, τις κοπές του κρέατος και γενικότερα τεχνικές και συνήθειες που αναμένεται να τους βοηθήσουν ιδιαιτέρως στο εν λόγω "παιχνίδι". 

Ανάμεσά τους η Katie Coss, που στο παρελθόν ήταν executive chef στο 'Husk' του σημαντικού Sean Brock, στο Νάσβιλ του Τένεσί, ή ο βραβευμένος με James Beard Award Alan Bergo, γνωστός για το χρόνο που περνά στη μελέτη φυτών και μανιταριών στην ευρύτερη περιοχή του Ουισκόνσιν.

> Διάβασε ακόμη: Ο "Φάρος" στον Μύτικα είναι μία ψαροταβέρνα-εμπειρία

Οι διαγωνιζόμενοι θα πρέπει να κυνηγήσουν, να ψαρέψουν, να συλλέξουν φυτά και να μαγειρέψουν, όλα στη μέση του πουθενά και στο γενικότερο κόνσεπτ του 'wilderness kitchen', ώστε να παρουσιάσουν το καλύτερο δυνατό αποτέλεσμα για τον πρώτο καλεσμένο, που θα είναι ο celebrity chef, restaurateur και entrepreneur Kiran Jethwa. Ο νικητής της όλης διαδικασίας θα απολαύσει κάποια προνόμια, τα οποία θα παίξουν σημαντικό ρόλο στην εξέλιξη του show.

Το 'Chefs vs. Wild' κάνει πρεμιέρα στις 26 Σεπτεμβρίου.
 

Διαβάστε ακόμα

Τελευταία άρθρα Εστιατόρια

My Cookie Dough: Γλυκιά άφιξη με αέρα Λονδίνου στο αθηναϊκό κέντρο

Η ζύμη μπισκότου γίνεται το νέο viral γλύκισμα της πόλης και να πού πρέπει να πας για να την γευτείς.

ΓΡΑΦΕΙ: ΚΡΙΣΤΥ ΠΕΡΡΗ
05/09/2025

Σε αυτό το μεζεδοπωλείο των Άνω Πετραλώνων, το κλασικό είναι το καλύτερο

Παίρνει το όνομά του από ποίημα του Ελύτη, βγάζει τραπεζάκια έξω και σερβίρει γεύση μερακλίδικη.

Μια κατακόκκινη βραδιά γαστρονομίας και οίνου στη Μεγάλη Βρεταννία

Τι συμβαίνει όταν η ελληνική τομάτα συναντά το εκλεκτό Ξινόμαυρο σε ένα γευστικό δείπνο;

Στο 'Neropistolo' κάνουν πάρτι με pastries για να μπει σωστά η νέα σεζόν

Το new age bakery του κέντρου επιστρέφει με ένα ολοήμερο πάρτι, γεμάτο ζύμες και μουσικές.

Γιατί τα vegan εστιατόρια κλείνουν ή πλέον βάζουν και κρέας στο μενού τους

Μερικές σκέψεις πάνω στο φαινόμενο, με αφορμή την πρόσφατη στροφή του φημισμένου 'Eleven Madison Park' στη Νέα Υόρκη.

To 'Emiliano Zapata' είναι μια μεξικάνικη έκπληξη στον Κορυδαλλό

Γεύσεις γεμάτες ένταση και ένας πανέμορφος χώρος συνθέτουν ένα ενδιαφέρον δίπτυχο.

Λένε πως στη Νέα Ερυθραία υπάρχει μία από τις ομορφότερες αυλές των ΒΠ

Το all-day στέκι με κοσμοπολίτικο αέρα και ανεμελιά έχει καταφέρει να ξεχωρίσει και συνεχίζει να το κάνει και το φθινόπωρο.