Το 'Survivor' συναντά το 'MasterChef' στο 'Chefs vs. Wild'

Ένα ριάλιτι-διαγωνισμός μαγειρικής που φέρνει την επιβίωση στο επίκεντρο του μενού.

CHEF VS WILD Hulu

Επιβίωσε, συγκέντρωσε, μαγείρεψε. Οι κανόνες μοιάζουν να είναι εξαιρετικά απλοί όσο και απόλυτοι στο νέο show του Hulu 'Chefs vs. Wild', το οποίο δε θυμίζει σε τίποτα όλα όσα έχεις δει έως τώρα όσον αφορά σειρές και εκπομπές που άπτονται άμεσα της μαγειρικής. Αυτή τη φορά, οι σεφ-παίκτες αφήνονται μόνοι τους στη φύση, έχοντας ως στόχο αφενός να ανταποκριθούν στις δυσκολίες που αυτή γεννά και αφετέρου να καταφέρουν να παρουσιάσουν καλύτερα πιάτα από τους ανταγωνιστές τους, με υλικά που θα βρουν εκεί έξω. 

Όχι ένα ακόμη cooking show

Τα παραπάνω, ίσως και να αποτελούν σχεδόν φυσική συνέχεια της ολοένα και μεγαλύτερης προσπάθειας των cooking shows και διαγωνισμών/ριάλιτι να καταστήσουν τη μαγειρική όλο και πιο περίπλοκη ή, αν προτιμάς, ακόμη και προκλητική σε κάποιες των περιπτώσεων. Πιθανότατα να έχεις διαπιστώσει κάτι αντίστοιχο σε μικρότερη κλίματα στο 'Next Level Chef' του Gordon Ramsay ή στο 'Is It Cake?' του Netflix. 

Αρχικά, να πέσει το trailer:

Εδώ όμως μιλάμε για ανύψωση του πήχη, προφανώς προς χάριν του ενδιαφέροντος και της τηλεθέασης. Οι συμμετέχοντες στο 'Chefs vs. Wild' είναι όλοι τους επαγγελματίες σεφ, οι περισσότεροι εκ των οποίων έχουν παρουσιάσει έντονο ενδιαφέρον και δραστηριότητα όσον αφορά το foraging, τις κοπές του κρέατος και γενικότερα τεχνικές και συνήθειες που αναμένεται να τους βοηθήσουν ιδιαιτέρως στο εν λόγω "παιχνίδι". 

Ανάμεσά τους η Katie Coss, που στο παρελθόν ήταν executive chef στο 'Husk' του σημαντικού Sean Brock, στο Νάσβιλ του Τένεσί, ή ο βραβευμένος με James Beard Award Alan Bergo, γνωστός για το χρόνο που περνά στη μελέτη φυτών και μανιταριών στην ευρύτερη περιοχή του Ουισκόνσιν.

> Διάβασε ακόμη: Ο "Φάρος" στον Μύτικα είναι μία ψαροταβέρνα-εμπειρία

Οι διαγωνιζόμενοι θα πρέπει να κυνηγήσουν, να ψαρέψουν, να συλλέξουν φυτά και να μαγειρέψουν, όλα στη μέση του πουθενά και στο γενικότερο κόνσεπτ του 'wilderness kitchen', ώστε να παρουσιάσουν το καλύτερο δυνατό αποτέλεσμα για τον πρώτο καλεσμένο, που θα είναι ο celebrity chef, restaurateur και entrepreneur Kiran Jethwa. Ο νικητής της όλης διαδικασίας θα απολαύσει κάποια προνόμια, τα οποία θα παίξουν σημαντικό ρόλο στην εξέλιξη του show.

Το 'Chefs vs. Wild' κάνει πρεμιέρα στις 26 Σεπτεμβρίου.
 

Διαβάστε ακόμα

Τελευταία άρθρα Εστιατόρια

Μία από τις πιο φίνες κερκυραϊκές κουζίνες για ένα βράδυ στην Αθήνα

Η υπέροχη γευστική πρόταση του Αριστοτέλη Μέγκουλα και του "Pomo d’ Oro" σερβίρεται για μία και μόνο νύχτα στο "Ark".

ΓΡΑΦΕΙ: ATHINORAMA TEAM
05/12/2025

Temps Perdu: Το καινοτόμο dough lab ξεφουρνίζει και στο κέντρο της Αθήνας

Ένα σημείο που συνδυάζει τη γαλλική γαστρονομική παράδοση με τη μοντέρνα, βιομηχανική αισθητική, με απώτερο σκοπό να αναδείξει την αίσθηση του 'χαμένου' χρόνου, ο οποίος μέσα από τις εμπειρίες των γεύσεων αναβιώνεται και, τελικά, 'ξανακερδίζεται'.

"Kykloi by Priceless": Ένας νέος κύκλος γαστρονομίας ανοίγει στον Κεραμικό

Με τον βραβευμένο με Michelin Παύλο Κυριάκη στο τιμόνι της κουζίνας, το "Kykloi by Priceless" προσφέρει μια γαστρονομική εμπειρία που αξίζει να ζήσεις.

Το πιο designάτο μπαλκόνι της Αθήνας σερβίρει και έξοχη ελληνική κουζίνα

Θέα από την Ακρόπολη έως τον Λυκαβηττό, έργα του Jeff Koons και πεντανόστιμο γιουβέτσι αστακού.

Το πιο δημοφιλές μεζεδοπωλείο της Αθήνας κλείνει έναν χρόνο λειτουργίας και το γιορτάζει

Σημερα, Τετάρτη 3 Δεκεμβρίου, στο Θησείο και από τις 18.30, σε περιμένει μια γιορτή με μουσική, κεράσματα, τσίπουρο και, φυσικά, αυθεντική ελληνική κουζίνα.

Τέχνη και γαστρονομία στο Οινοποιείο Ντουράκη

Τρεις "συλλεκτικές" βραδιές στις 7, 8 και 9 Δεκεμβρίου, φέρνουν στο χανιώτικο οινοποιείο γαστρονομία διεθνών διακρίσεων για περιορισμένες θέσεις, με αφορμή την εικαστική έκθεση του σεφ Ιωσήφ Πετρόφ.