''The Zillers'': Γαστρονομική φινέτσα με πρώτο πιάτο Ακρόπολη

Μια ταράτσα λουσμένη στο φως προσφέρει τις καλύτερες γευστικές εμπειρίες.

ΖΙλλερσ

Προικισμένο με μια από τις πιο εντυπωσιακές βίστες του Παρθενώνα, το βραβευμένο roof restaurant του Κέντρου είναι ένα από τα πιο φίνα σημεία της πόλης για ντελικάτες γεύσεις σε κομψό περιβάλλον με κοσμοπολίτικη αύρα. Ανοιχτή από νωρίς το πρωί, για τον πρώτο καφέ της ημέρας συνοδεία κομψών breakfast προτάσεων, αλλά και για lunch breaks με casual, ελληνικές στροφές, η ταράτσα του "The Zillers" φορά τα πιο σαγηνευτικά της όταν ο ήλιος πέφτει και η ανοιχτή του σάλα λούζεται στην ατμοσφαιρική αχλή της Ακρόπολης και της φωτισμένης Μητρόπολης.

The Zillers

Σταθερός σκηνοθέτης της γαστρονομικής κομψότητας που ξεδιπλώνεται στη βεράντα του "The Zillers", ο Παύλος Κυριάκης ξεδιπλώνει εδώ την δημιουργική του φινέτσα μέσα από δύο degustation μενού, με πιάτα όπως το καλκάνι με beurre blanc, αυγά πέστροφας, άγριο σέλινο και μύδια, ενώ τη δική του πινελιά προσθέτει ο βραβευμένος ως chef ptissier της χρονιάς, Γιώργος Πλατινός, με τις γλυκές δημιουργίες του. 

Zillers


Τις γαστρονομικές προτάσεις του "The Zillers" συμπληρώνουν τα προσεγμένα cocktails με premium ετικέτες για βάση τους, αλλά και η καλοδουλεμένη wine list με εξαιρετικές επιλογές από τον ελληνικό αμπελώνα. 

Περισσότερες πληροφορίες

Zillers (The)

(ξεν. «The Zillers») Μητροπόλεως 54, κέντρο
  • Εστιατόρια

Τελευταία άρθρα Εστιατόρια

Τα 1000 κορυφαία εστιατόρια του κόσμου σύμφωνα με τη La Liste

Ο έγκριτος γαλλικός εστιατορικός θεσμός ξεχωρίζει τους γαστρονομικούς ναούς του τώρα. Ποια ελληνικά σποτ συναντάμε στη φετινή λίστα.

ΓΡΑΦΕΙ: ΜΠΑΜΠΗς ΔΟΥΚΑς
02/12/2025

Όλα όσα έγιναν στην τελετή απονομής των γαστρονομικών βραβείων Χρυσοί Σκούφοι Κύπρου 2025

Ο κορυφαίος γαστρονομικός θεσμός της Κύπρου, από το "αθηνόραμα" και τον "Φιλελεύθερο", ανέδειξε για πέμπτη χρονιά τα καλύτερα εστιατόρια του νησιού με μια λαμπερή τελετή απονομής την Τετάρτη 26/11 στο "Four Seasons" της Λεμεσού.

Ένα μητροπολιτικό bar restaurant με ελληνική ψυχή στον Πειραιά

Προορισμός εκλεκτής καλοφαγίας για όσους βολτάρουν στο μεγάλο λιμάνι.

'Sanchez' χωρίς το 'Dirty' στο Ψυχικό

Η συνύπαρξη γαστρονομίας, ποτού και ψυχαγωγίας καθιστά το δημοφιλές σημείο του Ψυχικού έναν από τους πιο ελκυστικούς μεξικάνικους προορισμούς της πόλης - πλέον, πιο cozy από ποτέ.

Το πιάτο της εβδομάδας: Κατσικίσιο τυρί με κερήθρα και αγουρέλαιο στο 'Λινού Σουμπάσης και ΣΙΑ'

Κάθε εβδομάδα, ένα μέλος της γευσιγνωστικής ομάδας του 'α', ξεχωρίζει ένα από τα πιάτα που δοκίμασε στα εστιατόρια της πόλης.

Μια ανανεωμένη γαστρονομική εμπειρία στο eclectic eatery του κέντρου

Ο αξιόλογος σεφ Νίκος Ζέρβος παρουσιάζει ένα νέο μενού με άποψη και νοστιμιά.