"Zuzuto": μύρισε ramen στους Αμπελόκηπους

Η διάσημη ιαπωνική σούπα έχει την τιμητική της στο καινούργιο στέκι που «κρύβεται» κοντά στη Μιχαλακοπούλου.

zuzuto

Cozy και ανοιχτόκαρδο, το μικρό ιαπωνικό εστιατόριο "Zuzuto" με την ιδιαίτερη αγάπη για τα ramen σήκωσε αυλαία πριν λίγους μήνες κοντά στη Μιχαλακοπούλου. Το δημιούργησαν η Mary Ann Dela Vega και ο Cariño Guinabn θέλοντας να φτιάξουν έναν χώρο αφιερωμένο στη διάσημη ιαπωνική σούπα, ύστερα από την δημοφιλία που συνάντησαν τα DIY Ramen Kits που είχαν λανσάρει κατά τη διάρκεια της προηγούμενης καραντίνας. Οι ζωμοί όσο και τα noodles που μπαίνουν στα ramen είναι χειροποίητα και προτείνονται σε διάφορες εκδοχές, όπως το Hearty Miso με γλυκό καλαμπόκι και βούτυρο σκόρδου ή το καυτερό Devil Red με μανιτάρι kikurage και λάδι τσίλι. Από την ανοικτή κουζίνα καταφτάνουν ακόμα πολλά και διάφορα ορεκτικά, όπως γαρίδες tempura, gyozas και bao buns, υγιεινά bowls με ρύζι και μοσχάρι σε διάφορες παραλλαγές, καθώς και sushi που ακολουθεί ως επί το πλείστον μίνιμαλ φιλοσοφία. Περισσότερα θα σας πούμε σύντομα. 

Περισσότερες πληροφορίες

Zuzuto Ramen

Χαλκηδόνος 66, Αμπελόκηποι
  • Ethnic κουζίνες

Διαβάστε ακόμα

Τελευταία άρθρα Εστιατόρια

Ένα concept απευθείας από το Βερολίνο φέρνει στην Αθήνα πρωινό που δεν τελειώνει ποτέ

Το διάσημο all-day breakfast concept που καθιέρωσε το πρωινό ως εμπειρία ανεξαρτήτως ώρας, καταφθάνει και στην ελληνική πρωτεύουσα με το Benedict Berlin.

ΓΡΑΦΕΙ: ΟΔΥΣΣΕΑς ΤΣΑΚΟς
13/12/2025

Τα εστιατόρια και οι ταβέρνες του χειμώνα

Τα μέρη που θα νοστιμίσουν τα χειμερινά ταξίδια σου σε όλη την Ελλάδα.

Η "Thigaterra" στο Ηράκλειο μας μυεί στο slow food της Μεγαλονήσου

Στον όμορφο χώρο του δημιουργικού κρητικού εστιατορίου στην Αμμουδάρα του Ηρακλείου, που αξίζει την προσοχή μας στα χειμερινά ταξίδια μας στην Κρήτη, εκλεκτά τοπικά προϊόντα του νησιού αλλά και της υπόλοιπης Ελλάδος αναδεικνύονται δημιουργικά.

Ένα burger με φουά γκρα και ένα με φρέσκια τρούφα σε περιμένουν στο Smash ‘n Bun

Από τις 18 Δεκεμβρίου έως και τις 3 Ιανουαρίου, οι λάτρεις του μπιφτεκόψωμου θα έχουν την ευκαιρία να δοκιμάσουν δυο ξεχωριστά limited burger στο δημοφιλές σποτ του Κολωνακίου.

Τι γεύση μας αφήνουν οι 'old new recipes' του Nonnas, στην Πλάκα

Ο γνωστός και από την τηλεόραση σεφ Ηλίας Κιαζόλι κάνει το πρώτο επιχειρηματικό του βήμα σε κεντρικότατο σημείο της δημοφιλούς γειτονιάς.

"Σίλφιον" στα Γιάννενα: Με σεβασμό στην πρώτη ύλη και την ουσία

Στην καρδιά των Ιωαννίνων, το "Σίλφιον" φέρνει νέο αέρα στον σύγχρονο γαστρονομικό χάρτη της πόλης.

"Μεσογειακή Κουζίνα Αντωνιάδης"

Φρεσκομαγειρεμένα πιάτα που ισορροπούν ανάμεσα στο αυθεντικό και το comfort.