Νέο γαστρονομικό πρόσωπο για τα ξενοδοχεία MarBella Collection

Με τη σφραγίδα του Γιάννη Κιόρογλου και του Γκίκα Ξενάκη υποδέχονται τη νέα σεζόν τα MarBella Corfu και Elix.

elix

Έδιναν από την πρώτη στιγμή ιδιαίτερη σημασία στη γαστρονομία τους τα ξενοδοχεία της MarBella Collection μέσα από συνεργασίες με επώνυμους σεφ, κάτι που όπως φαίνεται ισχύει και για τη σεζόν που ξεκινά οσονούπω. Έτσι, χρέη consultant chef στο "MarBella Corfu" της Κέρκυρας αναλαμβάνει ο Γιάννης Κιόρογλου, ο οποίος διαπρέπει σε εστιατόρια του εξωτερικού όπως το La Guérite των Κανών και άλλα. Τη σφραγίδα του ταλαντούχου σεφ θα έχουν τα δύο καινούργια εστιατόρια του ξενοδοχείου που ετοιμάζονται για πρεμιέρα στις αρχές Μαϊου, και πιο συγκεκριμένα το "Celeste" που θα μοντέρνες γαλλικές γεύσεις με έμφαση στην κουζίνα της Προβηγκίας και τα υλικά της, καθώς και το "Kum Kuat" που θα σερβίρει πανασιατική κουζίνα with a twist, και πιάτα όπως το ψητό χταπόδι με σος τεργιάκι και τα αρνίσια παϊδάκια με καπνιστή μελιτζάνα και miso. Ακριβώς απέναντι τώρα, στο πιο καινούργιο "MarBella Elix" που άνοιξε πριν λίγα χρόνια στις ακτές της Θεσπρωτίας, την επιμέλεια της κουζίνας αναλαμβάνει ο Γκίκας Ξενάκης. Ο χρυσοσκουφάτος σεφ θα επικεντρωθεί στο εστιατόριο "Pearl" (φωτό) προτείνοντας πιάτα στο χαρακτηριστικό μοντέρνο ελληνικό ύφος του, δίνοντας όπως πάντα ιδιαίτερη έμφαση στις επιλεγμένες πρώτες ύλες. 

MarBella Corfu, Άγιος Ιωάννης Περιστερών, Κέρκυρα, 26610 72400
MarBella Elix, Καραβοστάσι, 26650 97000

 

Διαβάστε ακόμα

Τελευταία άρθρα Εστιατόρια

Okio

Ένα κοσμοπολίτικο fusion Ελλάδας, Μεσογείου και Ιαπωνίας με την επιμέλεια του βραβευμένου Παναγιώτη Γιακαλή στην καρδιά της πόλης.

ΓΡΑΦΕΙ: ΒΑΛΣΑΜΗς ΔΟΥΚΑΚΗς
05/11/2025

Μήπως αυτά είναι τα καλύτερα παϊδάκια της Αθήνας;

Είναι από αρνάκι γάλακτος που έρχεται εδώ από το Αγρίνιο ή τη Βόνιτσα, είναι τρυφερά κι εκφραστικά, κι έχουν σάρκα αέρινη και βαθιά κρεάτινη, χάρη στη σωστή ισορροπία ελαφρού dry aging, μαστόρικου σχαρίσματος και μετρημένου αρτύματος με αλατορίγανη και τίποτε άλλο.

Ο Γιάννης Μαρινόπουλος νέος Executive Chef στο 5άστερο Vathi Cove της Θάσου

Ο βραβευμένος σεφ αλλάζει έδρα αλλά συνεχίζει στα γνώριμα, δημιουργικά και νόστιμα, μονοπάτια, πάντοτε στο νησί του.

Πού τρώμε στη Θεσσαλονίκη του Φεστιβάλ;

Όλα τα πριν και τα μετά των προβολών, για να περάσετε τις ημέρες του 66ου Διεθνούς Φεστιβάλ Κινηματογράφου Θεσσαλονίκης σαν πραγματικοί σταρ.

Η ιταλική ελεγκάντσα του Παλαιού Φαλήρου μετρά πάνω από 40 χρόνια γευστικής ιστορίας

Το Da Bruno παραμένει σημείο αναφοράς για την αυθεντική ιταλική κουζίνα στην Αθήνα, με τον Δημήτρη Τσουκάρη να τιμά τις γευστικές παραδόσεις με σύγχρονη ματιά.

Kioku x Birdman: Exclusive take over για μία μόνο βραδιά

Το Birdman, το αγαπημένο Japanese bar + grill, γίνεται απόψε το σκηνικό μιας ξεχωριστής σύμπραξης και υποδέχεται το λονδρέζικο Kioku.

4 νέα ζαχαροπλαστεία και pastry shops που γλυκαίνουν τους Αθηναίους

Λουκουμάδες, πίτες, τάρτες, κρουασάν και πολλές ακόμα γλυκές λιχουδιές στα καινούργια spots της πόλης.