VeriTable

Ζεστός, κομψός χώρος στα πρότυπα γαλλικού bistrot με cosy πατάρι, όπου κυριαρχεί το ξύλο. Ο chef-patron Alain Parodi προτείνει πιάτα επιπέδου, με βάση την κλασική γαλλική κουζίνα, ακολουθώντας τα υλικά της εποχής, σε ένα μενού που αλλάζει καθημερινά. Ενδιαφέρουσα συλλογή γαλλικών τυριών μικρών παραγωγών, που προτείνονται και σε πλατό ως συνοδεία κρασιού και κλασικά γαλλικά επιδόρπια, από τα οποία ξεχωρίζει ένα εμβληματικό baba au rhum. Πλούσια λίστα κρασιών, που δίνει έμφαση στον γαλλικό αμπελώνα. Top Notch

Διεύθυνση:

Tηλ:

Τιμές:

€60 - €85

Πληροφορίες:

Και μεσημ. Κλειστά Κυρ., Δευτ.

Σχετικά άρθρα

VeriTable

Καλύτερο από ποτέ το εστιατόριο του Alain Parodi προτείνει μια υποδειγματική γαλλική μπιστρονομία.

ΓΡΑΦΕΙ: ΔΗΜΗΤΡΗς ΑΝΤΩΝΟΠΟΥΛΟς
14/12/2023
14,5

Τα αστέρια Michelin στα εστιατόρια της Αθήνας για το 2023

Τρία νέα αστέρια, καινούριες προσθήκες και γευστικές σταθερές του οδηγού Michelin για τα εστιατόρια της Αθήνας, κατά τη χρονιά που διανύουμε.

Πιάτα-ποιήματα στα εστιατόρια της Αθήνας

Ποιος είπε πως η αθηναϊκή γεύση δεν μπορεί να βρει θέση στη σημερινή Παγκόσμια Ημέρα Ποίησης;

Τρώγοντας και πίνοντας στο μικρό Παρίσι των Αθηνών

Εστιατόρια, μπαρ και όλα τα υπόλοιπα μέρη που φέρνουν κάτι από γαλλική κουλτούρα στα γευστικά δρώμενα της πόλης.

VeriTable

Μετά την είσοδο του εστιατορίου του στις προτάσεις του guide Michelin για την Αθήνα, ο Alain Parodi ενισχύει τη γαλλική bistronomie με νοστιμιά και χάρη. Θα περιμέναμε να τον μιμηθούν και άλλοι σεφ στην πρωτεύουσα.

H Αδριανείου στο Νέο Ψυχικό τα έχει όλα

Σε μικρο-πιάτσα με μεγάλη δυναμική εξελίσσεται ο δρόμος αυτός του Νέου Ψυχικού που μιλά άπταιστα ιταλικά, γαλλικά, θαλασσινά αλλά και γλυκά.

12 νέες ιδέες για delivery και take away

Μέχρι να ανοίξουν κανονικά τις πόρτες τους σε έναν μήνα περίπου, ιδού ορισμένα αθηναϊκά στέκια που μόλις ξεκίνησαν νόστιμη προθέρμανση.