Μπεμπέκα

Η παλιά μονοκατοικία στολίζεται με παιδικές ζωγραφιές στους τοίχους, μπαλόνια, χαρταετούς και μαυροπίνακες, έχει μωσαϊκά στο πάτωμα και χωρίζεται σε δωματιάκια που δημιουργούν γωνιές με άρωμα νοσταλγίας και αθωότητας. Μεζέδες από διάφορα μέρη της Ελλάδας, κρεατικά στη σχάρα, θαλασσινές επιλογές και μαγειρευτά. Τραπεζάκια έξω στη λουλουδιασμένη αυλή με την πορτοκαλιά, όταν ο καιρός το επιτρέπει.

Διεύθυνση:

Tηλ:

Τιμές:

€18 - €24

Πληροφορίες:

Και μεσημ.

Σχετικά άρθρα

Στη 'Μπεμπέκα' για τα νέα της πιάτα

Η απολαυστική νεοταβέρνα του Χαλανδρίου προσθέτει κάποιες έξτρα αφορμές νοστιμιάς για να την επισκεφθείς.

ΓΡΑΦΕΙ: ATHINORAMA TEAM
20/11/2023

Πάσχα στην Αθήνα: Εστιατόρια και ταβέρνες για μια νόστιμη Ανάσταση και Λαμπρή

Το ρητό θέλει Χριστούγεννα στην πόλη και Πάσχα στο χωριό, αν όμως για φέτος ξεμείνετε στην πρωτεύουσα (ή αν η πρωτεύουσα είναι το χωριό σας), δε χάλασε κι ο κόσμος: οι παρακάτω προτάσεις σας φωνάζουν "δέβρο έξω", με μαγειρίτσες και μεζεδάκια να στρώνουν το δρόμο.

''Μπεμπέκα'': Μαμαδίστικη κουζίνα σε έναν κήπο όνειρο

Σπάνιες τοπικές συνταγές με μαμαδίστικη φροντίδα.

6 ραντεβού με τον μπακαλιάρο για την 25η Μαρτίου

Αν το τριήμερο που πλησιάζει σας βρει στην πόλη, ιδού 6 ιδέες για να απολαύσετε το τιμώμενο έδεσμα της 25ης Μαρτίου σε εκδοχή κλασική ή και νεωτερική.

Πριν ανοίξει η εστίαση, επτά εστιατόρια και deli νοστιμίζουν το (τελευταίο) Πάσχα κατ' οίκον

Με το βλέμμα στραμμένο στην επανεκκίνηση της εστίασης, σταχυολογούμε ενδιαφέρουσες ιδέες που θα πασπαλίσουν τις πασχαλινές ημέρες στο σπίτι με τις γεύσεις και τα αρώματα της παράδοσης.

Η 25η Μαρτίου θέλει τον μπακαλιάρο της και αυτά τα εστιατόρια τον φέρνουν σπίτι μας

Ιδού πέντε εστιατόρια που θα μας προμηθεύσουν στο σπίτι το τιμώμενο έδεσμα της ημέρας και άλλες σαρακοστιανές νοστιμιές.

Την Καθαρά Δευτέρα η ιωδιούχα φρεσκάδα έρχεται σπίτι

Με την Καθαρά Δευτέρα αλλά και τη Σαρακοστή σε απόσταση ιωδιούχας αναπνοής σταχυολογούμε ενδιαφέρουσες ιδέες που μας επιτρέπουν να απολαύσουμε όλα τα θαλασσινά καλούδια από την άνεση του σπιτιού μας.