Μονμάρτη Wine Bar Restau: Η γαλλική ψυχή της Θεσσαλονίκης

μονμαρτη

Στην καρδιά της Καλαμαριάς, η "Μονμάρτη Wine Bar Restau" μεταφέρει λίγη από τη μαγεία του Παρισιού στη Θεσσαλονίκη. Ένα wine bar-restaurant με προσωπικότητα, όπου η εκλεπτυσμένη αισθητική συναντά την αληθινή φιλοξενία και τη βαθιά νοστιμιά.

μονμαρτη

Ο χώρος, με τα γαλλικά διακοσμητικά στοιχεία και τη ζεστή ατμόσφαιρα, προσκαλεί για χαλάρωση κάθε στιγμή της ημέρας – από ένα απολαυστικό brunch μέχρι ένα δείπνο γεμάτο φινέτσα και αρώματα κρασιού.

μονμαρτη

Η κουζίνα, με την υπογραφή της σεφ Εύας Καπετανίδου, παντρεύει τη μεσογειακή απλότητα με τις σύγχρονες τεχνικές, προσφέροντας πιάτα που ισορροπούν ανάμεσα στην παράδοση και τη δημιουργία. Το κελάρι φιλοξενεί μια επιλεγμένη συλλογή κρασιών, ενώ οι συχνές οινικές βραδιές αποτελούν εμπειρίες από μόνες τους.

μονμαρτη

Η "Μονμάρτη" δεν είναι απλώς ένας χώρος φαγητού, είναι ένας προορισμός για όσους αγαπούν την ατμόσφαιρα, τη γεύση και τη ζωή. Με μια γουλιά Παρισιού, και μια μπουκιά Θεσσαλονίκης.

Θεμιστοκλή Σοφούλη 92, Καλαμαριά, 2310414814, Μονμάρτη Wine Bar Restau, @monmarti_winebar

Διαβάστε Επίσης

Διαβάστε ακόμα

Τελευταία άρθρα Εστιατόρια

Στον Χολαργό, για ένα εστιατόριο που τιμά την πεμπτουσία του ελληνικού τραπεζιού

Στο επίκεντρο της γευστικής διεργασίας εδώ ο μεζές, με εκλεκτές πρώτες ύλες του, που προέρχονται από μικρούς παραγωγούς από κάθε γωνιά της χώρας.

ΓΡΑΦΕΙ: ΟΔΥΣΣΕΑς ΤΣΑΚΟς
08/12/2025

Τα κυριακάτικα τραπέζια της Αθήνας που αξίζει να δοκιμάσεις

Και brunch και lunch, σε τραπέζια που αξίζουν την προσοχή σου για την πιο ανέμελη ημέρα της εβδομάδας.

Λένε πως αυτά τα κεμπαπάκια στην Κυψέλη είναι από τα πιο ζουμερά της πόλης

Με φόντο την πλατεία του Άγιου Γεώργιου, τα απολαμβάνεις μαζί με άλλες λιχουδιές σε έναν χώρο γεμάτο ζεστασιά.

Κάτι πολύ νόστιμο συνέβη το περασμένο Σάββατο στο Παγκράτι

Το Ex Machina του Άνταμ Κοντοβά όχι μόνο βρίσκεται σε γαστρονομική φόρμα αλλά θα μας απασχολήσει σοβαρά και με τα 4 hands event του.

Μία από τις πιο φίνες κερκυραϊκές κουζίνες για ένα βράδυ στην Αθήνα

Η υπέροχη γευστική πρόταση του Αριστοτέλη Μέγκουλα και του "Pomo d’ Oro" σερβίρεται για μία και μόνο νύχτα στο "Ark".

Temps Perdu: Το καινοτόμο dough lab ξεφουρνίζει και στο κέντρο της Αθήνας

Ένα σημείο που συνδυάζει τη γαλλική γαστρονομική παράδοση με τη μοντέρνα, βιομηχανική αισθητική, με απώτερο σκοπό να αναδείξει την αίσθηση του 'χαμένου' χρόνου, ο οποίος μέσα από τις εμπειρίες των γεύσεων αναβιώνεται και, τελικά, 'ξανακερδίζεται'.