Video walkthrough: Η Ναταλία Δραγούμη δοκιμάζει το "Feedέλ", ένα γαστρονομικό μεζεδοπωλείο όχι σαν όλα τ' άλλα!

Το "Feedέλ" φέρνει το ρυθμό και τη ζωντάνια του παραδοσιακού ελληνικού οικογενειακού τραπεζιού στο σήμερα.

Feedel Γλυφάδα

Με έμπνευση από το παραδοσιακό ελληνικό οικογενειακό τραπέζι και μια δημιουργική fusion ματιά που παντρεύει το μοντέρνο με το οικείο, το "Feedέλ" έχει καθιερωθεί ως σημείο αναφοράς στη σύγχρονη αθηναϊκή σκηνή.  Η Ναταλία Δραγούμη, λάτρης της καλοφαγίας, το πρόσθεσε στην gourmet ατζέντα της!    

​​Feedel

Το "Feedέλ" δεν είναι απλώς ένα μεζεδοπωλείο, είναι ένας γαστρονομικός προορισμός που υμνεί την ουσία της παρέας και την τέχνη της μοιρασιάς. Στον ατμοσφαιρικό χώρο του στη Γλυφάδα, οι γεύσεις αφηγούνται ιστορίες, τα πιάτα προκαλούν διάλογο και κάθε επίσκεψη γίνεται εμπειρία με αυθεντικότητα, ρυθμό και ζωντάνια που ενώνει ανθρώπους απ’ όλη την πόλη γύρω από το ίδιο τραπέζι.

​​Feedel

Από τα πιάτα που συναντάμε στο νέο μενού του Χρηστου Γλωσσίδη, αίσθηση κάνει το ωμό λαβράκι καρπάτσιο με χυμό μανταρινιού και καπαρόμηλα, αλλά και το ψητό φιλέτο λαβράκι με μαστίχα και μάραθο. Εμπλουτισμένες είναι και οι κοπές κρέατος όπου βρίσκουμε, πλέον, και Ribeye από Αμερική ή Ουρουγουάη, καθώς και Picanha, Flap και Flank.

Feedel Γλυφάδα

Ανάμεσα στα νέα πιάτα ξεχωρίζει το σιγομαγειρεμένο πόδι αρνιού στη λαδόκολλα με δενδρολίβανο, μουστάρδα και μέλι, ενώ ιδιαίτερη θέση έχει και το σουβλάκι κοτόπουλου με τσιμιτσούρι και γιαούρτι πάνω σε flatbread. Φυσικά, με την πρώτη ευκαιρία θα δοκιμάσουμε και την εκδοχή του "Feedέλ" για την καρμπονάρα με σύγκλινο Μάνης και κρόκο αυγού, ενώ από τα διαχρονικά αγαπημένα το απόλυτο best seller παραμένει το μοσχαρίσιο brisket με χυλοπιτάκι, σιρόπι σφενδάμου και θυμάρι.

Feedel Γλυφάδα

Μην ξεχνάμε ότι στο "Feedέλ”, μεγάλο μέρος των πρώτων υλών –κρέατα αλλά και λαχανικά όπως λαχανίδα, ραντίτσιο, λάχανο, ακόμη και αστακός– περνούν από τη φωτιά του ξυλόφουρνου Josper, που προσδίδει ένταση, βάθος και αρωματική πολυπλοκότητα στη γεύση.

​​Feedel Γλυφάδα

Feedel Γλυφάδα

Στα γλυκά, το βάσκικο cheesecake με καραμέλα βουτύρου επανέρχεται ανανεωμένο – πλέον φόρμας, σε θερμοκρασία δωματίου, ακόμα πιο απολαυστικό – ενώ το ρυζόγαλο με sticky rice, ροδόνερο και παγωτό κανέλα έχει γίνει σταθερό χιτ. Παραμένει, φυσικά, και το χειροποίητο παγωτό μηχανής βανίλια-σοκολάτα, signature επιλογή του "Feedέλ”.

Feedel Γλυφάδα

Tip: Στο μπαρ, ο έμπειρος Θωμάς Τζιάμο υπογράφει κοκτέιλ με βάση ελληνικά αποστάγματα, bitters και φρούτα εποχής. Το speakeasy "Walter Bar" με street food που έκανε αίσθηση στην ταράτσα της Γλυφάδας μετακομίζει το χειμώνα στο κέντρο, στην οδό Κτενά.

Feedέλ Asador, Αλ. Ζέρβα 24 & Κύπρου, Γλυφάδα, feedelrestaurant.com,
FB: Feedέλ Asador,
INSTAGRAM: @feedel_asador

 

Διαβάστε ακόμα

Τελευταία άρθρα Εστιατόρια

Γευστική απόδραση στα Δωδεκάνησα μέσω Γλυφάδας, με το εξαιρετικό 'Hellas'

Ο Κυριάκος Ιακωβίδης και η Ειρήνη Γεωργουδιού έφεραν γεύσεις και αρώματα από το βραβευμένο εστιατορίο τους "Hellas" της Ρόδου στη χριστουγεννιάτικη ατμόσφαιρα του Ark, δημιουργώντας μια γευστική απόδραση στα Δωδεκάνησα.

ΓΡΑΦΕΙ: ΠΩΛΙΝΑ ΠΑΡΑΣΚΕΥΟΠΟΥΛΟΥ
25/11/2025

Για φίνα μοσχίδα, φιλέτο προβατίνας και κόκορα παστιτσάδα στον Νέο Κόσμο

Μία από τις πιο ξεχωριστές γαστροταβέρνες της πόλης, τιμά με το δικό της τρόπο την ελληνική και μεσογειακή γευστική παράδοση.

Νέες "Anthes" γεύσεις από τον Ιπποκράτη Αναγνωστέλη

Το νέο μενού στο όμορφο εστιατόριο και μπαρ του κέντρου έχει μοντέρνες ελληνικές γεύσεις που τις θέλεις πολύ.

Symposion 2025: Το χειροποίητο σε άλλο λέβελ

Στη Μεγαλόπολη υπάρχει ένα παραδοσιακό ελληνικό μαγειρείο νέας γενιάς που ανεβάζει επίπεδο στο σπιτικό εποχικό φαγητό.

'Smoku': Η επιστροφή του Δημήτρη Κατριβέση στην Αθήνα

Ο χαρισματικός δημιουργός, μαζί με τον αστεράτο Ebbe Vollmer δίνουν ξανά ζωή σε μία από τις δημοφιλέστερες αθηναϊκές στοές, με ένα φιλόδοξο και ενδιαφέρον κόνσεπτ.

Το πιάτο της εβδομάδας: Τα nuggets κουνελιού στο 'Jerár'

Κάθε εβδομάδα, ένα μέλος της γευσιγνωστικής ομάδας του 'α', ξεχωρίζει ένα από τα πιάτα που δοκίμασε στα εστιατόρια της πόλης.

Στο Κουκάκι, για την ελληνική κουζίνα μιας άλλης εποχής

Με νοσταλγική διάθεση και σε ένα θεατρικό σκηνικό, δοκιμάζεις πιάτα με μνήμη και οικειότητα.