Sister: Delivery with a twist από το αγαπημένο εστιατόριο του Ψυχικού

Το Sister Delivery δεν είναι μια δεύτερη εκδοχή του μενού — είναι μία curated εμπειρία που αξίζει.

σ

Το Sister, το μπαρ-εστιατόριο που από το περασμένο καλοκαίρι εμφανίστηκε στην πιάτσα του Ψυχικού και έγινε αμέσως σημείο προσέλευσης τόσο για το φαγητό, όσο και για το ποτό και την υπέροχη ατμόσφαιρα, προσφέρει πλέον και υπηρεσία delivery (with a twist).

σιστερ

λ

Στο μενού συναντά κανείς κλασικά πιάτα που έχουν αγαπηθεί και θεωρούνται πλέον signature για το Sister, όπως τα Chicken Satay Sticks, τα αρωματικά Spring Rolls, τα χειροποίητα Dumplings, την πικάντικη και δροσερή Papaya Salad, το πλούσιο και αρωματικό Red Curry, το διαχρονικό Pad Thai, αλλά και το εμβληματικό Peking Duck. Κερασάκι στην τούρτα το homemade tomato-based Bloody Mary (regular ή virgin) που είναι ακριβώς ό,τι πρέπει για τα καλοκαιρινά βράδια στην πόλη.

ο

Η κατηγορία Family Style είναι φτιαγμένη για το κέντρο του τραπεζιού — πιάτα που μοιράζονται, σε ρυθμούς ανεπιτήδευτους, ακριβώς όπως στο εστιατόριο και υπογραμμίζουν την σημασία του φαγητού και των σχέσεων μεταξύ φίλων.
Κάθε πιάτο ετοιμάζεται καθημερινά, με φρέσκα, επιλεγμένα υλικά από τοπικούς παραγωγούς, χωρίς εξαιρέσεις.

πα

Το Sister Delivery δεν είναι μια δεύτερη εκδοχή του μενού — είναι μία curated εμπειρία με την ίδια γευστική φιλοσοφία, αισθητική και ποιότητα που χαρακτηρίζουν την παρουσία του στην αθηναϊκή σκηνή και σίγουρα αξίζει να το δοκιμάσεις.

π

Άλλωστε δεν χρησιμοποιείται τυχαία το μότο spiced with care.

Θα το βρεις στο wolt και στο efood

Διαβάστε ακόμα

Τελευταία άρθρα Εστιατόρια

Ένα burger με φουά γκρα και ένα με φρέσκια τρούφα σε περιμένουν στο Smash ‘n Bun

Από τις 18 Δεκεμβρίου έως και τις 3 Ιανουαρίου, οι λάτρεις του μπιφτεκόψωμου θα έχουν την ευκαιρία να δοκιμάσουν δυο ξεχωριστά limited burger στο δημοφιλές σποτ του Κολωνακίου.

ΓΡΑΦΕΙ: ΟΔΥΣΣΕΑς ΤΣΑΚΟς
12/12/2025

Τι γεύση μας αφήνουν οι 'old new recipes' του Nonnas, στην Πλάκα

Ο γνωστός και από την τηλεόραση σεφ Ηλίας Κιαζόλι κάνει το πρώτο επιχειρηματικό του βήμα σε κεντρικότατο σημείο της δημοφιλούς γειτονιάς.

"Σίλφιον" στα Γιάννενα: Με σεβασμό στην πρώτη ύλη και την ουσία

Στην καρδιά των Ιωαννίνων, το "Σίλφιον" φέρνει νέο αέρα στον σύγχρονο γαστρονομικό χάρτη της πόλης.

"Μεσογειακή Κουζίνα Αντωνιάδης"

Φρεσκομαγειρεμένα πιάτα που ισορροπούν ανάμεσα στο αυθεντικό και το comfort.

Η 'Ζιγκοάλα' μόλις ήρθε στην Ομόνοια και είναι υπέροχη

Το επόμενο εστιατορικό ντάρλινγκ της Αθήνας άνοιξε πριν λίγα 24ώρα και έχει άποψη, απλότητα και νοστιμιά.

Ένα κομψό εστιατόριο με γαλανόλευκο συνταγολόγιο στην Κηφισιά

Σε ένα ταξίδι στο γευστικό παρελθόν της χώρας, ο σεφ Γαβριήλ Κουβαράς φέρνει την ελληνική κουζίνα στο προσκήνιο, εμπλουτίζοντάς τη με δημιουργικές πινελιές.

"Διόνυσος": Τοπική κουζίνα με χαρακτήρα στην Αριδαία

Στην Όρμα της Αλμωπίας, λίγα μόλις χιλιόμετρα από τα ξακουστά ιαματικά λουτρά Πόζαρ, ο "Διόνυσος" στέκει εδώ και τρεις δεκαετίες ως αυθεντικός πρεσβευτής της τοπικής αλλά και ευρύτερα μακεδονίτικης γαστρονομίας.