Sister: Delivery with a twist από το αγαπημένο εστιατόριο του Ψυχικού

Το Sister Delivery δεν είναι μια δεύτερη εκδοχή του μενού — είναι μία curated εμπειρία που αξίζει.

σ

Το Sister, το μπαρ-εστιατόριο που από το περασμένο καλοκαίρι εμφανίστηκε στην πιάτσα του Ψυχικού και έγινε αμέσως σημείο προσέλευσης τόσο για το φαγητό, όσο και για το ποτό και την υπέροχη ατμόσφαιρα, προσφέρει πλέον και υπηρεσία delivery (with a twist).

σιστερ

λ

Στο μενού συναντά κανείς κλασικά πιάτα που έχουν αγαπηθεί και θεωρούνται πλέον signature για το Sister, όπως τα Chicken Satay Sticks, τα αρωματικά Spring Rolls, τα χειροποίητα Dumplings, την πικάντικη και δροσερή Papaya Salad, το πλούσιο και αρωματικό Red Curry, το διαχρονικό Pad Thai, αλλά και το εμβληματικό Peking Duck. Κερασάκι στην τούρτα το homemade tomato-based Bloody Mary (regular ή virgin) που είναι ακριβώς ό,τι πρέπει για τα καλοκαιρινά βράδια στην πόλη.

ο

Η κατηγορία Family Style είναι φτιαγμένη για το κέντρο του τραπεζιού — πιάτα που μοιράζονται, σε ρυθμούς ανεπιτήδευτους, ακριβώς όπως στο εστιατόριο και υπογραμμίζουν την σημασία του φαγητού και των σχέσεων μεταξύ φίλων.
Κάθε πιάτο ετοιμάζεται καθημερινά, με φρέσκα, επιλεγμένα υλικά από τοπικούς παραγωγούς, χωρίς εξαιρέσεις.

πα

Το Sister Delivery δεν είναι μια δεύτερη εκδοχή του μενού — είναι μία curated εμπειρία με την ίδια γευστική φιλοσοφία, αισθητική και ποιότητα που χαρακτηρίζουν την παρουσία του στην αθηναϊκή σκηνή και σίγουρα αξίζει να το δοκιμάσεις.

π

Άλλωστε δεν χρησιμοποιείται τυχαία το μότο spiced with care.

Θα το βρεις στο wolt και στο efood

Διαβάστε ακόμα

Τελευταία άρθρα Εστιατόρια

Στου Ψυρρή παίζει ένα από τα πιο urban cool μέρη της Αθήνας

Νόστιμη κουζίνα, listening bar, ανοιχτόκαρδος χώρος, κοσμοπιλίτικη εσάνς, όμορφη αυλή, όλα σε ένα.

ΓΡΑΦΕΙ: ΟΔΥΣΣΕΑς ΤΣΑΚΟς
14/10/2025

Τα μαγαζιά της Αθήνας που είναι viral στο TikTok (και γιατί συμβαίνει αυτό)

Αναφορές στην ποπ κουλτούρα, πρωτότυπη αισθητική ή πιάτα που σε προκαλούν να τα βγάλεις φωτογραφία. Ποια είναι τα μαγαζιά της Αθήνας που συγκεντρώνουν πολλά likes και γιατί.

Το Ex Machina γίνεται 2 ετών και το γιορτάζει με έναν εκλεκτό καλεσμένο

Δύο κεράκια στην τούρτα για το sui generis εστιατόριο του Άνταμ Κοντοβά, με ένα ξεχωριστό dinner στις 25 Οκτωβρίου.

Στο 'Dopios Glyfada' για μεζεδοφαγία με φαντασία κι εντοπιότητα διά χειρός Χριστόφορου Πέσκια

Δεύτερη έδρα για το δημοφιλές new style μεζεδοπωλείο που συνεχίζει το ταξίδι του στα νότια προάστια της πόλης.

Ένα μικρό εστιατόριο με μεγάλα κότσια στη Νέα Ερυθραία

Δίπλα ακριβώς στο οικογενειακό ιχθυοπωλείο, ο σεφ Μιχάλης Κεχαγιόγλου μας προκαλεί να δούμε με άλλο μάτι την έννοια του ψαρομεζέ, μέσα από ένα μενού 12 πιάτων μοντέρνας ψαροφαγίας, που αλλάζουν κάθε 12 μέρες.

Για λίγες ακόμη ημέρες, μπορείς να δοκιμάσεις τα καλύτερα εστιατόρια σε σπέσιαλ τιμές

Το πιο δημοφιλές γαστρονομικό χάπενινγκ της χρονιάς ολοκληρώνεται στις 15/10. Προλαβαίνετε να δοκιμάσετε βραβευμένα εστιατόρια ανά την Ελλάδα να σχεδιάζουν ειδικά μενού σε εξαιρετικές τιμές.

Όταν το κοντοσούβλι μπαρμπούνι συνάντησε το ocean negroni

Η cocktail list του Τραβόλτα με την υπογραφή του head bartender και mixologist Δημήτρη Παπαϊωάννου εισάγει νέα δεδομένα στην ποιοτική ψαροφαγία.