
Μετά από έναν χειμώνα που το καθιέρωσε ως σημείο αναφοράς για την αυθεντική ιταλική κουζίνα στην Αθήνα, το GiO υποδέχεται το καλοκαίρι στην ονειρική πισίνα του ξενοδοχείου "The Margi" στη Βουλιαγμένη. Σε μια ατμόσφαιρα κομψότητας και χαλάρωσης, η πολυεπίπεδη γαστρονομία της Μπότας συναντά την αύρα της Ριβιέρας, προσφέροντας μια εμπειρία υψηλής αισθητικής και γεύσης.

Έχοντας μπολιάσει το κομψό εστιατορικό του στιλ με μοντέρνο αέρα, το "GiO" συνεχίζει το δρόμο του στην φινετσάτη πλευρά της δημιουργικής κουζίνας με την υπογραφή του πολυβραβευμένου σεφ Παναγιώτη Γιακαλή. Σ’ ένα μενού που συνδυάζει ιταλική αυθεντικότητα με μεσογειακή απλότητα, ο σεφ προικίζει με το λεπτό του άγγιγμα πιάτα όπως τα scaloppine al limone με φίνο άρωμα λεμονιού, τα gnocchi al Tartufo με άγριο άρωμα τρούφας και τα linguine με καραβίδα σε μια ανάλαφρη σάλτσα που αιχμαλωτίζει το ελληνικό καλοκαίρι στο πιάτο.

Παράλληλα, κοσμοπολίτικη αύρα φέρνουν στο μενού τα επιδόρπια, τα οποία είναι υπόθεση του Μανώλη Στήθους, βραβευμένου ως "Chef Pâtissier της Χρονιάς" στους Χρυσούς Σκούφους. Η σοκολατένια Mousse au chocolat και το αέρινο Affogato κλείνουν το δείπνο με νότες απόλαυσης και φινέτσας. Εκλεκτά υλικά που προέρχονται απευθείας από τη Margi Farm αναδεικνύονται με προχωρημένες τεχνικές, ενώ η επιμελημένη wine list και τα ευφάνταστα cocktails του Κωνσταντίνου Καρασάββα απογειώνουν τη γευστική εμπειρία.
The Margi Hotel Λητούς 11, Βουλιαγμένη, 210 8929160, themargi.gr