"GiO" στο ξενοδοχείο "The Margi" : Η ιταλική φινέτσα της Αθηναϊκής Ριβιέρας σε καλοκαιρινή διάθεση

GIO

Μετά από έναν χειμώνα που το καθιέρωσε ως σημείο αναφοράς για την αυθεντική ιταλική κουζίνα στην Αθήνα, το GiO υποδέχεται το καλοκαίρι στην ονειρική πισίνα του ξενοδοχείου "The Margi" στη Βουλιαγμένη. Σε μια ατμόσφαιρα κομψότητας και χαλάρωσης, η πολυεπίπεδη γαστρονομία της Μπότας συναντά την αύρα της Ριβιέρας, προσφέροντας μια εμπειρία υψηλής αισθητικής και γεύσης.

GIO

Έχοντας μπολιάσει το κομψό εστιατορικό του στιλ με μοντέρνο αέρα, το "GiO" συνεχίζει το δρόμο του στην φινετσάτη πλευρά της δημιουργικής κουζίνας με την υπογραφή του πολυβραβευμένου σεφ Παναγιώτη Γιακαλή. Σ’ ένα μενού που συνδυάζει ιταλική αυθεντικότητα με μεσογειακή απλότητα, ο σεφ προικίζει με το λεπτό του άγγιγμα πιάτα όπως τα scaloppine al limone με φίνο άρωμα λεμονιού, τα gnocchi al Tartufo με άγριο άρωμα τρούφας και τα linguine με καραβίδα σε μια ανάλαφρη σάλτσα που αιχμαλωτίζει το ελληνικό καλοκαίρι στο πιάτο.

GIO

Παράλληλα, κοσμοπολίτικη αύρα φέρνουν στο μενού τα επιδόρπια, τα οποία είναι υπόθεση του Μανώλη Στήθους, βραβευμένου ως "Chef Pâtissier της Χρονιάς" στους Χρυσούς Σκούφους. Η σοκολατένια Mousse au chocolat και το αέρινο Affogato κλείνουν το δείπνο με νότες απόλαυσης και φινέτσας. Εκλεκτά υλικά που προέρχονται απευθείας από τη Margi Farm αναδεικνύονται με προχωρημένες τεχνικές, ενώ η επιμελημένη wine list και τα ευφάνταστα cocktails του Κωνσταντίνου Καρασάββα απογειώνουν τη γευστική εμπειρία.

The Margi Hotel Λητούς 11, Βουλιαγμένη, 210 8929160, themargi.gr

Διαβάστε ακόμα

Τελευταία άρθρα Εστιατόρια

Ο Rasmus Munk είναι -και πάλι- ο καλύτερος σεφ του κόσμου

Ο Σκανδιναβός γευσιπλάστης βρέθηκε για δεύτερη συνεχή χρονιά στην κορυφή των The Best Chef Awards.

ΓΡΑΦΕΙ: ΜΠΑΜΠΗς ΔΟΥΚΑς
03/10/2025

Στο ιστορικό κτήριο 'Κωστής Παλαμάς' του ΕΚΠΑ, υπάρχει πια ένα εστιατόριο ελληνικής κουζίνας

Έχεις δοκιμάσει ποτέ κασσιώτικα ντολμαδάκια και αρνί φρικασέ σε ακαδημαϊκό περιβάλλον;

'Pino': Σπιρτάδα ρωμαϊκής τρατορίας και ωραία πίτσα στη Γλυφάδα

Πήραμε μια πρώτη γεύση από το τι ακριβώς μαγειρεύει ο βραβευμένος με Χρυσό Σκούφο και αστέρι Michelin Luca Piscazzi στο νέο εστιατόριό του, στα ΝΠ.

Στη Νέα Πεντέλη για το νέο burger spot 'Both Burgers and Buns'

Xειροποίητα ψωμάκια και ζουμερά μπιφτέκια, signature cocktails και hot-dogs, λουκουμάδες και feelgood vibes στα ΒΠ.

Ένα κεράκι στην τούρτα για το Sea Satin Athens

Το σημαντικό brand της Μυκόνου γιορτάζει 1 χρόνο παρουσίας στην Αθηναϊκή Ριβιέρα, το Σάββατο 4 Οκτωβρίου.

Πώς θα βρεθείς στα καλύτερα εστιατόρια της Μυκόνου και θα φας σε σούπερ τιμές

Το πιο δημοφιλές γαστρονομικό event της χρονιάς είναι εδώ, και μας καλεί να ζήσουμε κορυφαίες γαστρονομικές συγκινήσεις σε εξαιρετικές τιμές – ιδανική για ένα γαστρονομικό ταξίδι εξπρές στα κορυφαία εστιατόρια της Μυκόνου.

Στην κουλ γαστροταβέρνα του Νέου Κόσμου για φιλέτο προβατίνας και λευκό Negroni με χαμομήλι

Η Strouga είναι ένα σποτ που συγκεντρώνει τα φώτα στη δημοφιλή πλέον γειτονιά.