Πάσχα στο ξενοδοχείο Μεγάλη Βρεταννία

Το τρίπτυχο «παράδοση, γεύση και φιλοξενία» δίνει τον εορταστικό τόνο το Πάσχα στο ιστορικό ορόσημο του αθηναϊκού κέντρου.

GB Roof Garden

Στολίδι στην καρδιά της πρωτεύουσας με υποδειγματικό μοτίβο φιλοξενίας και αισθητική – ωδή στην κομψή πολυτέλεια, το ξενοδοχείο Μεγάλη Βρεταννία προσφέρει μια ευρεία γκάμα πασχαλινών επιλογών που περιλαμβάνουν από εκλεκτά δώρα έως φίνες γαστρονομικές προτάσεις. 

GB Roof Garden

Στα ράφια και τις προθήκες του "GB Corner Gifts & Flavors” θα βρείτε τα πιο ξεχωριστά πασχαλινά δώρα για τους αγαπημένους σας: από μοναδικές συνθέσεις δώρων, χειροποίητες λαμπάδες με το χαρακτηριστικό άρωμα του ξενοδοχείου, είδη σπιτιού με ιδιαίτερη αισθητική, κομψά ενδύματα και αξεσουάρ, καθώς και αυθεντικά έργα τέχνης που θα εκτιμήσουν δεόντως οι λάτρεις του είδους. Ξεχωριστή όμως θέση στις φετινές πασχαλινές προτάσεις του GB Corner έχει το εντυπωσιακό σοκολατένιο αυγό-κομψοτέχνημα υψηλής ζαχαροπλαστικής του εξαιρετικού Pastry Chef Αλέξανδρου Κούφα, από bitter σοκολάτα Valrhona 66%, με καρδιά από τραγανή πραλίνα δημητριακών και αλατισμένη καραμέλα γάλακτος. Φυσικά ανάλογης φινέτσας είναι η συσκευασία του, το πολυτελές Easter Egg Box του Ξενοδοχείου Μεγάλη Βρεταννία. Τα gift vouchers του ξενοδοχείου, με επιλογές για διαμονή, γευστικές εμπειρίες ή στιγμές ευεξίας, είναι επίσης ξεχωριστά δώρα που αξίζουν την προσοχή σας. 

GB Roof Garden

Το ιστορικό ξενοδοχείο όμως είναι σημαντικός γαστρονομικός προορισμός στην πρωτεύουσα, με το ανανεωμένο "GB Roof Garden” να στρώνει πασχαλινό τραπέζι με αυθεντικό αέρα παράδοσης και φόντο το εντυπωσιακό κάδρο της Ακρόπολης. Καθ’ όλη τη διάρκεια της Μεγάλης Εβδομάδας, θα υπάρχει διαθέσιμο ειδικό μενού με νηστίσιμα πιάτα και επιδόρπια ενώ μετά την Ανάσταση θα τσουγκρίσετε τα κόκκινα αυγά και θα απολαύσετε με τους αγαπημένους σας το αναστάσιμο δείπνο (10.30 μ.μ-1.00 π.μ) που υπογράφει ο Chef de Cuisine Νίκος Λιόκας. Από το τραπέζι δεν θα λείψει η παραδοσιακή μαγειρίτσα αλλά και εκλεκτά ορεκτικά, ενώ στη συνέχεια ακολουθεί ένα ντουέτο από αρνίσια κοτολέτα με λεμόνι και ρίγανη, σεφταλιά στα κάρβουνα με γιαούρτι και πατάτες φούρνου. Ο Pastry Chef Αλέξανδρος Κούφας φροντίζει για τη γλυκιά επίγευση με μια μοναδική πορτοκαλόπιτα με άνθη πορτοκαλιάς, ζελέ πορτοκαλιού με κρέμα κάρυ και σορμπέ βανίλιας Μαδαγασκάρης και ένα αρωματικό, σπιτικό τσουρέκι. 

GB Roof Garden

'Όσο για την Κυριακή του Πάσχα, το "GB Roof Garden" θα σας καλωσορίσει σε γιορτινό κλίμα, ιδανικό για να σμίξουν συγγενείς και φίλοι γύρω από ένα αυθεντικό πασχαλινό τραπέζι στην καρδιά της πόλης. Θα σας υποδεχτούν εγκάρδια με κόκκινα αυγά, ούζο και έναν πλουσιοπάροχο πασχαλινό μπουφέ με την υπογραφή του Executive Chef Αστέριου Κουστούδη (1.30 μ.μ-5 μ.μ), και όλα τα καλά: από παραδοσιακά ορεκτικά, μαγειρίτσα, σαλάτες, ζεστά πιάτα από το ελληνικό συνταγολόγιο, έως live carving stations με αρνί και χοιρινό κοντοσούβλι που κόβονται επί τόπου, δροσερά, φρεσκοκομμένα φρούτα, ελληνικά γλυκά, ολόφρεσκα ατομικά επιδόρπια και μια λαχταριστή ποικιλία από τούρτες σε διάφορες γεύσεις. Καλό Πάσχα!

Βασιλέως Γεωργίου Α' 1, Πλατεία Συντάγματος, 10564
Ώρες Λειτουργίας: Δευτέρα έως Σάββατο, 11:00 – 20:00
Πληροφορίες: +30 210 3330750
Shop online: www.grandebretagnestore.com

Διαβάστε ακόμα

Τελευταία άρθρα Εστιατόρια

Η ιστορία της street food αυτοκρατορίας Taco Bell, που ανοίγει κατάστημα και στην Αθήνα

Η pop κουλτούρα των tacos καταφθάνει προσεχώς και στην ελληνική πρωτεύουσα. Και αυτά είναι όλα όσα χρειάζεται να γνωρίζεις για τα Taco Bell.

ΓΡΑΦΕΙ: ΜΠΑΜΠΗς ΔΟΥΚΑς
29/04/2025

Μια Τύπου Ταβέρνα μόλις άνοιξε στο Παγκράτι

Σε έναν μοντέρνας αισθητικής χώρο και σε ένα... κλασικό εστιατορικό σημείο, θα φας κατσικάκι κλέφτικο, παϊδάκια και κοκορέτσι.

Πώς και γιατί βρέθηκε στην Τήνο ένας από τους κορυφαίους σεφ του πλανήτη

Μία εμπειρία ζωής βίωσε στο κυκλαδίτικο νησί ο κορυφαίος Daniel Humm. Ο πολυβραβευμένος διεθνούς φήμης σεφ και ιδιοκτήτης του θρυλικού Eleven Madison Park της Νέας Υόρκης, βρέθηκε στην Ελλάδα επιθυμώντας να γνωρίσει σε βάθος και να εμπνευστεί από τον γαστρονομικό της πλούτο.

Ο Παύλος Κυριάκης μιλά ιταλικά στο Odori

Το δημοφιλές σποτ της πλατείας Αγίων Θεοδώρων περνά στην Τrattoria/ Vermuteria φάση του, με επικεφαλής της γεύσης του τον πολυβραβευμένο σεφ.

Τα Taco Bell έρχονται στην Αθήνα

Ελλάδα, είσαι έτοιμη για Crunchy Taco;

Δυο ενδιαφέρουσες αφίξεις στη Ζάκυνθο με υπογραφή Σταύρου Υφαντίδη

Ο βραβευμένος σεφ ετοιμάζει διπλό χτύπημα, αναβαθμίζοντας την κουζίνα του δημοφιλούς "Movida" και συστήνοντας στο νησί την έννοια του fine baking μέσα από τη boulangerie Venier, σε συνεργασία με τον έμπειρο chef pâtissier Αλέξανδρου Παπαγεωργίου.

Στα θέρετρα του Ομίλου Sani/Ikos η γαστρονομία είναι ομαδική υπόθεση

Eν όψει του Sani Gourmet 2025, του γαστρονομικού φεστιβάλ που, από τις 11 Ιουλίου έως τις 22 Αυγούστου, θα δώσει στους επισκέπτες του Sani Resort την ευκαιρία να γνωρίσουν και να γευτούν μερικούς από τους σημαντικότερους σεφ του κόσμου, μιλάμε με τους ανθρώπους πίσω από τις γεύσεις των πολυτελών Sani / Ikos Resorts και μαθαίνουμε περισσότερα για τη μοναδική στη χώρα καινοτομία της Γαστρονομικής Επιτροπής του Ομίλου.