Πάσχα στο ξενοδοχείο Μεγάλη Βρεταννία

Το τρίπτυχο «παράδοση, γεύση και φιλοξενία» δίνει τον εορταστικό τόνο το Πάσχα στο ιστορικό ορόσημο του αθηναϊκού κέντρου.

GB Roof Garden

Στολίδι στην καρδιά της πρωτεύουσας με υποδειγματικό μοτίβο φιλοξενίας και αισθητική – ωδή στην κομψή πολυτέλεια, το ξενοδοχείο Μεγάλη Βρεταννία προσφέρει μια ευρεία γκάμα πασχαλινών επιλογών που περιλαμβάνουν από εκλεκτά δώρα έως φίνες γαστρονομικές προτάσεις. 

GB Roof Garden

Στα ράφια και τις προθήκες του "GB Corner Gifts & Flavors” θα βρείτε τα πιο ξεχωριστά πασχαλινά δώρα για τους αγαπημένους σας: από μοναδικές συνθέσεις δώρων, χειροποίητες λαμπάδες με το χαρακτηριστικό άρωμα του ξενοδοχείου, είδη σπιτιού με ιδιαίτερη αισθητική, κομψά ενδύματα και αξεσουάρ, καθώς και αυθεντικά έργα τέχνης που θα εκτιμήσουν δεόντως οι λάτρεις του είδους. Ξεχωριστή όμως θέση στις φετινές πασχαλινές προτάσεις του GB Corner έχει το εντυπωσιακό σοκολατένιο αυγό-κομψοτέχνημα υψηλής ζαχαροπλαστικής του εξαιρετικού Pastry Chef Αλέξανδρου Κούφα, από bitter σοκολάτα Valrhona 66%, με καρδιά από τραγανή πραλίνα δημητριακών και αλατισμένη καραμέλα γάλακτος. Φυσικά ανάλογης φινέτσας είναι η συσκευασία του, το πολυτελές Easter Egg Box του Ξενοδοχείου Μεγάλη Βρεταννία. Τα gift vouchers του ξενοδοχείου, με επιλογές για διαμονή, γευστικές εμπειρίες ή στιγμές ευεξίας, είναι επίσης ξεχωριστά δώρα που αξίζουν την προσοχή σας. 

GB Roof Garden

Το ιστορικό ξενοδοχείο όμως είναι σημαντικός γαστρονομικός προορισμός στην πρωτεύουσα, με το ανανεωμένο "GB Roof Garden” να στρώνει πασχαλινό τραπέζι με αυθεντικό αέρα παράδοσης και φόντο το εντυπωσιακό κάδρο της Ακρόπολης. Καθ’ όλη τη διάρκεια της Μεγάλης Εβδομάδας, θα υπάρχει διαθέσιμο ειδικό μενού με νηστίσιμα πιάτα και επιδόρπια ενώ μετά την Ανάσταση θα τσουγκρίσετε τα κόκκινα αυγά και θα απολαύσετε με τους αγαπημένους σας το αναστάσιμο δείπνο (10.30 μ.μ-1.00 π.μ) που υπογράφει ο Chef de Cuisine Νίκος Λιόκας. Από το τραπέζι δεν θα λείψει η παραδοσιακή μαγειρίτσα αλλά και εκλεκτά ορεκτικά, ενώ στη συνέχεια ακολουθεί ένα ντουέτο από αρνίσια κοτολέτα με λεμόνι και ρίγανη, σεφταλιά στα κάρβουνα με γιαούρτι και πατάτες φούρνου. Ο Pastry Chef Αλέξανδρος Κούφας φροντίζει για τη γλυκιά επίγευση με μια μοναδική πορτοκαλόπιτα με άνθη πορτοκαλιάς, ζελέ πορτοκαλιού με κρέμα κάρυ και σορμπέ βανίλιας Μαδαγασκάρης και ένα αρωματικό, σπιτικό τσουρέκι. 

GB Roof Garden

'Όσο για την Κυριακή του Πάσχα, το "GB Roof Garden" θα σας καλωσορίσει σε γιορτινό κλίμα, ιδανικό για να σμίξουν συγγενείς και φίλοι γύρω από ένα αυθεντικό πασχαλινό τραπέζι στην καρδιά της πόλης. Θα σας υποδεχτούν εγκάρδια με κόκκινα αυγά, ούζο και έναν πλουσιοπάροχο πασχαλινό μπουφέ με την υπογραφή του Executive Chef Αστέριου Κουστούδη (1.30 μ.μ-5 μ.μ), και όλα τα καλά: από παραδοσιακά ορεκτικά, μαγειρίτσα, σαλάτες, ζεστά πιάτα από το ελληνικό συνταγολόγιο, έως live carving stations με αρνί και χοιρινό κοντοσούβλι που κόβονται επί τόπου, δροσερά, φρεσκοκομμένα φρούτα, ελληνικά γλυκά, ολόφρεσκα ατομικά επιδόρπια και μια λαχταριστή ποικιλία από τούρτες σε διάφορες γεύσεις. Καλό Πάσχα!

Βασιλέως Γεωργίου Α' 1, Πλατεία Συντάγματος, 10564
Ώρες Λειτουργίας: Δευτέρα έως Σάββατο, 11:00 – 20:00
Πληροφορίες: +30 210 3330750
Shop online: www.grandebretagnestore.com

Διαβάστε ακόμα

Τελευταία άρθρα Εστιατόρια

"Πασατέμπος": Τοπική γεύση με ζεστό χαμόγελο στην Καστοριά

Στην πιο όμορφη γειτονιά της Καστοριάς, το "Πασατέμπος" είναι το στέκι που έχει αγαπηθεί για τη ζεστασιά του, τη φιλική του ατμόσφαιρα και τη μαγειρική του ταυτότητα, που τιμά την τοπική γη.

ΓΡΑΦΕΙ: ATHINORAMA TEAM
11/12/2025

Ένα κομψό εστιατόριο με γαλανόλευκο συνταγολόγιο στην Κηφισιά

Σε ένα ταξίδι στο γευστικό παρελθόν της χώρας, ο σεφ Γαβριήλ Κουβαράς φέρνει την ελληνική κουζίνα στο προσκήνιο, εμπλουτίζοντάς τη με δημιουργικές πινελιές.

Το "Χάραμα" σερβίρει παράδοση και γεύση με θέα το Βέρμιο

Στο Αρκοχώρι, στους πρόποδες του Βερμίου, το "Χάραμα" του Στέφανου Λαφάρα έχει αναδειχθεί σε αγαπημένο προορισμό για τους λάτρεις της αυθεντικής μακεδονίτικης κουζίνας.

"Strada": Comfort νοστιμιά στην καρδιά της πόλης της Κοζάνης

Σε προνομιακό σημείο πάνω στον πεζόδρομο, το "Strada" στην Κοζάνη αποτελεί σταθερό σημείο αναφοράς από το 2007.

'FAOS Project': Ο Νίκος Λυμπερόπουλος μόλις άνοιξε all day στον Γέρακα

Το ολόφρεσκο all-day bakery & deli φιλοδοξεί να εξελιχθεί σε ένα στέκι για κάθε στιγμή και περίσταση.

"Πεσκέσι": Η οικειότητα του τσίπουρου και των μεζέδων στην Κοζάνη

Ζεστό, τίμιο και αθεράπευτα μερακλίδικο, το "Πεσκέσι", στο κέντρο της Κοζάνης, είναι από εκείνα τα μεζεδοπωλεία που μυρίζουν τσίπουρο πριν καν σερβιριστεί.

Somm’s Table | La Cave: Ένα νέο, νόστιμο project στο Jerár

Το off-Broadway εστιατόριο της Δάφνης και ο Χάρης Νικολούζος φιλοξενούν εκλεκτά κελάρια και φιάλες που έχουν "κάτι να πουν".