Πάσχα στο ξενοδοχείο Μεγάλη Βρεταννία

Το τρίπτυχο «παράδοση, γεύση και φιλοξενία» δίνει τον εορταστικό τόνο το Πάσχα στο ιστορικό ορόσημο του αθηναϊκού κέντρου.

GB Roof Garden

Στολίδι στην καρδιά της πρωτεύουσας με υποδειγματικό μοτίβο φιλοξενίας και αισθητική – ωδή στην κομψή πολυτέλεια, το ξενοδοχείο Μεγάλη Βρεταννία προσφέρει μια ευρεία γκάμα πασχαλινών επιλογών που περιλαμβάνουν από εκλεκτά δώρα έως φίνες γαστρονομικές προτάσεις. 

GB Roof Garden

Στα ράφια και τις προθήκες του "GB Corner Gifts & Flavors” θα βρείτε τα πιο ξεχωριστά πασχαλινά δώρα για τους αγαπημένους σας: από μοναδικές συνθέσεις δώρων, χειροποίητες λαμπάδες με το χαρακτηριστικό άρωμα του ξενοδοχείου, είδη σπιτιού με ιδιαίτερη αισθητική, κομψά ενδύματα και αξεσουάρ, καθώς και αυθεντικά έργα τέχνης που θα εκτιμήσουν δεόντως οι λάτρεις του είδους. Ξεχωριστή όμως θέση στις φετινές πασχαλινές προτάσεις του GB Corner έχει το εντυπωσιακό σοκολατένιο αυγό-κομψοτέχνημα υψηλής ζαχαροπλαστικής του εξαιρετικού Pastry Chef Αλέξανδρου Κούφα, από bitter σοκολάτα Valrhona 66%, με καρδιά από τραγανή πραλίνα δημητριακών και αλατισμένη καραμέλα γάλακτος. Φυσικά ανάλογης φινέτσας είναι η συσκευασία του, το πολυτελές Easter Egg Box του Ξενοδοχείου Μεγάλη Βρεταννία. Τα gift vouchers του ξενοδοχείου, με επιλογές για διαμονή, γευστικές εμπειρίες ή στιγμές ευεξίας, είναι επίσης ξεχωριστά δώρα που αξίζουν την προσοχή σας. 

GB Roof Garden

Το ιστορικό ξενοδοχείο όμως είναι σημαντικός γαστρονομικός προορισμός στην πρωτεύουσα, με το ανανεωμένο "GB Roof Garden” να στρώνει πασχαλινό τραπέζι με αυθεντικό αέρα παράδοσης και φόντο το εντυπωσιακό κάδρο της Ακρόπολης. Καθ’ όλη τη διάρκεια της Μεγάλης Εβδομάδας, θα υπάρχει διαθέσιμο ειδικό μενού με νηστίσιμα πιάτα και επιδόρπια ενώ μετά την Ανάσταση θα τσουγκρίσετε τα κόκκινα αυγά και θα απολαύσετε με τους αγαπημένους σας το αναστάσιμο δείπνο (10.30 μ.μ-1.00 π.μ) που υπογράφει ο Chef de Cuisine Νίκος Λιόκας. Από το τραπέζι δεν θα λείψει η παραδοσιακή μαγειρίτσα αλλά και εκλεκτά ορεκτικά, ενώ στη συνέχεια ακολουθεί ένα ντουέτο από αρνίσια κοτολέτα με λεμόνι και ρίγανη, σεφταλιά στα κάρβουνα με γιαούρτι και πατάτες φούρνου. Ο Pastry Chef Αλέξανδρος Κούφας φροντίζει για τη γλυκιά επίγευση με μια μοναδική πορτοκαλόπιτα με άνθη πορτοκαλιάς, ζελέ πορτοκαλιού με κρέμα κάρυ και σορμπέ βανίλιας Μαδαγασκάρης και ένα αρωματικό, σπιτικό τσουρέκι. 

GB Roof Garden

'Όσο για την Κυριακή του Πάσχα, το "GB Roof Garden" θα σας καλωσορίσει σε γιορτινό κλίμα, ιδανικό για να σμίξουν συγγενείς και φίλοι γύρω από ένα αυθεντικό πασχαλινό τραπέζι στην καρδιά της πόλης. Θα σας υποδεχτούν εγκάρδια με κόκκινα αυγά, ούζο και έναν πλουσιοπάροχο πασχαλινό μπουφέ με την υπογραφή του Executive Chef Αστέριου Κουστούδη (1.30 μ.μ-5 μ.μ), και όλα τα καλά: από παραδοσιακά ορεκτικά, μαγειρίτσα, σαλάτες, ζεστά πιάτα από το ελληνικό συνταγολόγιο, έως live carving stations με αρνί και χοιρινό κοντοσούβλι που κόβονται επί τόπου, δροσερά, φρεσκοκομμένα φρούτα, ελληνικά γλυκά, ολόφρεσκα ατομικά επιδόρπια και μια λαχταριστή ποικιλία από τούρτες σε διάφορες γεύσεις. Καλό Πάσχα!

Βασιλέως Γεωργίου Α' 1, Πλατεία Συντάγματος, 10564
Ώρες Λειτουργίας: Δευτέρα έως Σάββατο, 11:00 – 20:00
Πληροφορίες: +30 210 3330750
Shop online: www.grandebretagnestore.com

Διαβάστε ακόμα

Τελευταία άρθρα Εστιατόρια

Τα αγαπημένα εστιατόρια και μπαρ του George Calombaris στην Αθήνα

Ένας από τους διασημότερους Αυστραλούς σεφ έχει κυπριακές ρίζες και μεγάλη αγάπη για την πόλη. Ας δούμε τα μέρη που προτείνει στους followers του.

ΓΡΑΦΕΙ: ΚΡΙΣΤΥ ΠΕΡΡΗ
24/10/2025

Στο Ovio για την World Pasta Day

Το δημοφιλές εστιατόριο προσκαλεί τους λάτρεις των ζυμαρικών σε μια μοναδική εμπειρία γεύσης και ατμόσφαιρας.

Ιταλική κουζίνα με ανατρεπτική ματιά στο νέο εστιατόριο της πλατείας Αγίας Ειρήνης

Στην πλέον δημοφιλή πλατεία του ιστορικού κέντρου, το 'Brera' έχει μιλανέζικο αέρα και πολυπρόσωπη νοστιμιά.

Το Sister τη βλέπει λαϊκά και πάλι, κάθε Κυριακή

Τα μεσημέρια της πιο ανέμελης ημέρας της εβδομάδας παίρνουν ξανά απροσδόκητα διασκεδαστική τροπή στο thai bar restaurant του Ψυχικού.

Το Hafu του Σωτήρη Κοντιζά ανοίγει πλέον και το μεσημέρι

Σε περίπτωση που αναζητούσες μια ακόμη επιλογή για lunch στο αθηναϊκό κέντρο, μόλις τη βρήκες.

Το τέλος του πράσινου αστεριού της Michelin ίσως να μην αφορά τελικά κανέναν

Ο περίφημος γαστρονομικός οδηγός αφαιρεί αθόρυβα τα Green Stars και δε δίνει λογαριασμό πουθενά. Ήταν όμως ποτέ το πράσινο αστέρι κάτι περισσότερο από ένα επικοινωνιακό πυροτέχνημα;

Flame: Η νέα εποχή ενός αγαπημένου εστιατορίου στη Βούλα

Με fine casual φιλοσοφία και μενού που ξεχωρίζει για τη γεύση και την ισορροπία του, το Flame επανασυστήνεται ως all-day προορισμός με χαρακτήρα.