
Η άνοιξη φέρνει μαζί της το πιο λαμπρό τραπέζι του χρόνου, και το "Ark" σας προσκαλεί να γιορτάσετε το Πάσχα με ένα μενού που τιμά την ελληνική παράδοση και τις εξαιρετικές πρώτες ύλες της χώρας μας. Ο σεφ Γιάννης Μπαξεβάνης, με βαθιά αγάπη για τα ελληνικά προϊόντα και τη γαστρονομική μας κληρονομιά, έχει ετοιμάσει το γιορτινό μενού εμπνευσμένο από το αυθεντικό πασχαλινό τραπέζι, γεμάτο γεύσεις που ενώνουν οικογένεια και φίλους γύρω από τη χαρά της γιορτής.

Πασχαλινές γεύσεις με υπογραφή "Ark"
Ξεκινώντας το γεύμα, όσοι θα βρεθούν στο "Ark" την ημέρα του Πάσχα θα απολαύσουν παραδοσιακά ορεκτικά, όπως το καπνιστό λουκάνικο Καρύστου με χόρτα και κρέμα λιωμένης φέτας, τα κλασικά γιαπράκια αυγολέμονο με αρνί και μοσχάρι, αλλά και το λατρεμένο κοκορέτσι, που δεν λείπει από κανένα ελληνικό πασχαλινό τραπέζι. Στα κυρίως, το αρνί στον φούρνο με πατάτες και πουρέ μελιτζάνας, το κατσικάκι με σταμναγκάθι και κρέμα αγκινάρας, αλλά και το αρωματικό γιούλμπασι με αρνί και χοιρινό στη λαδόκολλα, που λιώνει στο στόμα, θα έχουν την τιμητική τους.
Κλείνοντας, οι καλεσμένοι θα γλυκαθούν με μια αυθεντική ποικιλία από πασχαλινά γλυκά Κρήτης, τιμώντας τη μακρά παράδοση των γιορτινών γεύσεων της Μεγαλονήσου.


Στο "Ark", κάθε πιάτο είναι η αποτύπωση της παράδοσης και της ελληνικότητας στις γεύσεις. Με σεβασμό στα εκλεκτά υλικά και τις τοπικές παραδόσεις, φέτος το Πάσχα θα απολαύσετε ένα αυθεντικό τραπέζι και τη χαρά της ελληνικής φιλοξενίας.