Πάσχα στο Ark: Ένα γιορτινό ταξίδι στις αυθεντικές γεύσεις της Ελλάδας

To Τραπέζι του Σεφ στο Ark 2

Η άνοιξη φέρνει μαζί της το πιο λαμπρό τραπέζι του χρόνου, και το "Ark" σας προσκαλεί να γιορτάσετε το Πάσχα με ένα μενού που τιμά την ελληνική παράδοση και τις εξαιρετικές πρώτες ύλες της χώρας μας. Ο σεφ Γιάννης Μπαξεβάνης, με βαθιά αγάπη για τα ελληνικά προϊόντα και τη γαστρονομική μας κληρονομιά, έχει ετοιμάσει το γιορτινό μενού εμπνευσμένο από το αυθεντικό πασχαλινό τραπέζι, γεμάτο γεύσεις που ενώνουν οικογένεια και φίλους γύρω από τη χαρά της γιορτής.

Γιάννης Μπαξεβάνης Ark

Πασχαλινές γεύσεις με υπογραφή "Ark"

Ξεκινώντας το γεύμα, όσοι θα βρεθούν στο "Ark" την ημέρα του Πάσχα θα απολαύσουν παραδοσιακά ορεκτικά, όπως το καπνιστό λουκάνικο Καρύστου με χόρτα και κρέμα λιωμένης φέτας, τα κλασικά γιαπράκια αυγολέμονο με αρνί και μοσχάρι, αλλά και το λατρεμένο κοκορέτσι, που δεν λείπει από κανένα ελληνικό πασχαλινό τραπέζι. Στα κυρίως, το αρνί στον φούρνο με πατάτες και πουρέ μελιτζάνας, το κατσικάκι με σταμναγκάθι και κρέμα αγκινάρας, αλλά και το αρωματικό γιούλμπασι με αρνί και χοιρινό στη λαδόκολλα, που λιώνει στο στόμα, θα έχουν την τιμητική τους.

Κλείνοντας, οι καλεσμένοι θα γλυκαθούν με μια αυθεντική ποικιλία από πασχαλινά γλυκά Κρήτης, τιμώντας τη μακρά παράδοση των γιορτινών γεύσεων της Μεγαλονήσου. 

Γιάννης Μπαξεβάνης Ark

Γιάννης Μπαξεβάνης Ark

Στο "Ark", κάθε πιάτο είναι η αποτύπωση της παράδοσης και της ελληνικότητας στις γεύσεις. Με σεβασμό στα εκλεκτά υλικά και τις τοπικές παραδόσεις, φέτος το Πάσχα θα απολαύσετε ένα αυθεντικό τραπέζι και τη χαρά της ελληνικής φιλοξενίας.

Περισσότερες πληροφορίες

Ark

Γρ. Λαμπράκη 2, Αστέρια Γλυφάδας
  • Εστιατόρια

Διαβάστε ακόμα

Τελευταία άρθρα Εστιατόρια

"Πασατέμπος": Τοπική γεύση με ζεστό χαμόγελο στην Καστοριά

Στην πιο όμορφη γειτονιά της Καστοριάς, το "Πασατέμπος" είναι το στέκι που έχει αγαπηθεί για τη ζεστασιά του, τη φιλική του ατμόσφαιρα και τη μαγειρική του ταυτότητα, που τιμά την τοπική γη.

ΓΡΑΦΕΙ: ATHINORAMA TEAM
11/12/2025

Ένα κομψό εστιατόριο με γαλανόλευκο συνταγολόγιο στην Κηφισιά

Σε ένα ταξίδι στο γευστικό παρελθόν της χώρας, ο σεφ Γαβριήλ Κουβαράς φέρνει την ελληνική κουζίνα στο προσκήνιο, εμπλουτίζοντάς τη με δημιουργικές πινελιές.

Το "Χάραμα" σερβίρει παράδοση και γεύση με θέα το Βέρμιο

Στο Αρκοχώρι, στους πρόποδες του Βερμίου, το "Χάραμα" του Στέφανου Λαφάρα έχει αναδειχθεί σε αγαπημένο προορισμό για τους λάτρεις της αυθεντικής μακεδονίτικης κουζίνας.

"Strada": Comfort νοστιμιά στην καρδιά της πόλης της Κοζάνης

Σε προνομιακό σημείο πάνω στον πεζόδρομο, το "Strada" στην Κοζάνη αποτελεί σταθερό σημείο αναφοράς από το 2007.

'FAOS Project': Ο Νίκος Λυμπερόπουλος μόλις άνοιξε all day στον Γέρακα

Το ολόφρεσκο all-day bakery & deli φιλοδοξεί να εξελιχθεί σε ένα στέκι για κάθε στιγμή και περίσταση.

"Πεσκέσι": Η οικειότητα του τσίπουρου και των μεζέδων στην Κοζάνη

Ζεστό, τίμιο και αθεράπευτα μερακλίδικο, το "Πεσκέσι", στο κέντρο της Κοζάνης, είναι από εκείνα τα μεζεδοπωλεία που μυρίζουν τσίπουρο πριν καν σερβιριστεί.

Somm’s Table | La Cave: Ένα νέο, νόστιμο project στο Jerár

Το off-Broadway εστιατόριο της Δάφνης και ο Χάρης Νικολούζος φιλοξενούν εκλεκτά κελάρια και φιάλες που έχουν "κάτι να πουν".