Ατμοσφαιρικό Πάσχα και ασύγκριτες γεύσεις στο "Daios Βar Restaurant"

Brunch, lunch και dinner σε έναν όμορφο, φιλόξενο χώρο στα κεντρικά της Θεσσαλονίκης.

Daios Βar Restaurant

Ένας φιλόξενος χώρος με θέα στη θάλασσα και στο πορφυρό ηλιοβασίλεμα περιμένει όποιον επισκεφτεί τη συμπρωτεύουσα τη Μεγάλη Εβδομάδα. Το ατμοσφαιρικό "Daios Βar Restaurant" δίνει τη δυνατότητα τόσο στους επισκέπτες του ξενοδοχείου όσο και στους ανθρώπους της πόλης να απολαύσουν την πολύ προσεγμένη και μοντέρνα μεσογειακή κουζίνα καθώς και αυθεντικές ελληνικές σπεσιαλιτέ. Όλα τα πιάτα είναι φτιαγμένα από αγνά υλικά, επιλεγμένα από διάφορες γωνιές της Ελλάδος που με τη μαεστρία των ανθρώπων της κουζίνας μετατρέπονται σε γαστρονομικές απολαύσεις.

Γήινα χρώματα και φυσικά υλικά όπως τα ξύλινα δάπεδα και η σύγχρονη επίπλωση πλάθουν ένα χώρο με απέραντη θέα στο Θερμαϊκό που αποπνέει απλότητα και ηρεμία. Η απλότητα υπερισχύει ακόμη και στον τρόπο που τα αγνά και φρέσκα υλικά χρησιμοποιούνται για τη δημιουργία εκλεκτών πιάτων.

Daios Βar Restaurant

Το "Daios Βar Restaurant" αποτελεί ιδανική επιλογή ακόμη και για τους πιο απαιτητικούς επισκέπτες που επιθυμούν να απολαύσουν έναν αυθεντικό ιταλικό εσπρέσο ή ένα θεσπέσιο γεύμα με γεύσεις και αρώματα της Μεσογείου. Ετοιμαστείτε για ένα μοναδικό γαστρονομικό ταξίδι που θα ξεπεράσει τις προσδοκίες σας. Ιδανικό για κάθε ώρα και περίσταση, το εστιατόριο διαθέτει brunch, lunch και dinner μενού καθώς και μία εκλεκτή λίστα κρασιών.

Daios Βar Restaurant

Για να γιορτάσει την πασχαλινή περίοδο, ο σεφ του "Daios Βar Restaurant" Σωτήρης Αραμπίδης έχει ετοιμάσει ένα ξεχωριστό, αναστάσιμο μενού, εμπνευσμένο από την ελληνική παράδοση (διαθέσιμο από 19/4). Το εστιατόριο μάς καλωσορίζει με ένα ποτήρι αφρώδους οίνου και στη συνέχεια μπαίνει κατευθείαν στο ψητό: παραδοσιακή μαγειρίτσα, συνοδευόμενη από σαλάτα με τραγανό προσούτο, βινεγκρέτ κουμκουάτ, παλαιωμένη γραβιέρα και σπαράγγια. Το αρνί δεν θα μπορούσε να λείπει από το γιορτινό μενού, το οποίο έχει σιγομαγειρευτεί και σερβίρεται με μπεσαμέλ καπνισμένης μελιτζάνας και σάλτσα από κρασί Porto. Η κρέμα Αρμενοβίλ με την αλατισμένη καραμέλα και το καραμελωμένο αμύγδαλο ολοκληρώνει τη γευστική μας εμπειρία (€80/άτομο).

Daios Βar Restaurant

Αν αγαπήσετε το εστιατόριό του, μπορείτε να επεκτείνετε τη διαμονή σας στη Θεσσαλονίκη μένοντας σε μία από τις πολυτελείς σουίτες του "Daios Luxury Living", έναν χώρο που επαναπροσδιορίζει την έννοια της υψηλής φιλοξενίας στην ευρύτερη περιοχή της Μακεδονίας.

Λεωφόρος Νίκης 59, Θεσσαλονίκη, +302310250200, www.daioshotels.com/el/daios-bar-restaurant/FB: Daios Luxury Living, IG: @ daiosluxuryliving

Διαβάστε ακόμα

Τελευταία άρθρα Εστιατόρια

To Nobu Food Festival είναι και πάλι εδώ

Το πολυαναμενόμενο φεστιβάλ γεύσης επιστρέφει και φέτος με μία ξεχωριστή διαδρομή που ενώνει τρεις κοσμοπολίτικους ελληνικούς προορισμούς: την Αθήνα, την Πάρο και τη Μύκονο.

ΓΡΑΦΕΙ: ΜΠΑΜΠΗς ΔΟΥΚΑς
16/06/2025

Gajah: Το μυστικό νησί της Αθήνας είναι και πάλι εδώ

Το εξωτικό bar restaurant στη σκιά του ΣΕΦ επιστρέφει για ένα ακόμη θέρος και σερβίρει νέα πιάτα με έμπνευση από την Ιταλία.

Σε αυτή την ταβέρνα του 1930, οι Αθηναίοι πηγαίνουν ξανά και ξανά

Γεύσεις χωρίς μυστικά, κρασιά που θα έβρισκες σε γκραν ρεστοράν, έργα τέχνης αλλά, κυρίως, μία μόνιμη αίσθηση διακοπών κάνουν τη διαφορά.

Πού θα φας σήμερα ένα από τα καλύτερα παγωτά της Ελλάδας

Μία ξεχωριστή μέρα αυθεντικής γεύσης σε ένα απροσδόκητο σημείο.

Στη Μαργαρώ ζει ακόμα η παλιά ψαροταβέρνα της γειτονιάς

Ξεκίνησε σαν ταβερνάκι για τον κόσμο του λιμανιού, έφτασε να είναι προορισμός. Η Μαργαρώ προσφέρει εκείνη την απλή, καθημερινή "έξοδο για ψαράκι" που έχει λείψει καιρό τώρα από την πόλη, Κι αυτό στηρίζει τη διαχρονική επιτυχία της.

S. Pellegrino: Μας υποδέχεται στο "Sissitio Rhodes Fine Art, Taste & Culture"

Στην καρδιά της μεσαιωνικής πόλης της Ρόδου, το ανανεωμένο στέκι-σημείο αναφοράς στο νησί των Ιπποτών για την ολιστική εμπειρία εξόδου που προσφέρει, ανοίγει διάπλατα και φέτος τη γαστρονομική του βεντάλια, πλήρως συντονισμένο με τις διεθνείς τάσεις της αγοράς.