Ατμοσφαιρικό Πάσχα και ασύγκριτες γεύσεις στο "Daios Βar Restaurant"

Brunch, lunch και dinner σε έναν όμορφο, φιλόξενο χώρο στα κεντρικά της Θεσσαλονίκης.

Daios Βar Restaurant

Ένας φιλόξενος χώρος με θέα στη θάλασσα και στο πορφυρό ηλιοβασίλεμα περιμένει όποιον επισκεφτεί τη συμπρωτεύουσα τη Μεγάλη Εβδομάδα. Το ατμοσφαιρικό "Daios Βar Restaurant" δίνει τη δυνατότητα τόσο στους επισκέπτες του ξενοδοχείου όσο και στους ανθρώπους της πόλης να απολαύσουν την πολύ προσεγμένη και μοντέρνα μεσογειακή κουζίνα καθώς και αυθεντικές ελληνικές σπεσιαλιτέ. Όλα τα πιάτα είναι φτιαγμένα από αγνά υλικά, επιλεγμένα από διάφορες γωνιές της Ελλάδος που με τη μαεστρία των ανθρώπων της κουζίνας μετατρέπονται σε γαστρονομικές απολαύσεις.

Γήινα χρώματα και φυσικά υλικά όπως τα ξύλινα δάπεδα και η σύγχρονη επίπλωση πλάθουν ένα χώρο με απέραντη θέα στο Θερμαϊκό που αποπνέει απλότητα και ηρεμία. Η απλότητα υπερισχύει ακόμη και στον τρόπο που τα αγνά και φρέσκα υλικά χρησιμοποιούνται για τη δημιουργία εκλεκτών πιάτων.

Daios Βar Restaurant

Το "Daios Βar Restaurant" αποτελεί ιδανική επιλογή ακόμη και για τους πιο απαιτητικούς επισκέπτες που επιθυμούν να απολαύσουν έναν αυθεντικό ιταλικό εσπρέσο ή ένα θεσπέσιο γεύμα με γεύσεις και αρώματα της Μεσογείου. Ετοιμαστείτε για ένα μοναδικό γαστρονομικό ταξίδι που θα ξεπεράσει τις προσδοκίες σας. Ιδανικό για κάθε ώρα και περίσταση, το εστιατόριο διαθέτει brunch, lunch και dinner μενού καθώς και μία εκλεκτή λίστα κρασιών.

Daios Βar Restaurant

Για να γιορτάσει την πασχαλινή περίοδο, ο σεφ του "Daios Βar Restaurant" Σωτήρης Αραμπίδης έχει ετοιμάσει ένα ξεχωριστό, αναστάσιμο μενού, εμπνευσμένο από την ελληνική παράδοση (διαθέσιμο από 19/4). Το εστιατόριο μάς καλωσορίζει με ένα ποτήρι αφρώδους οίνου και στη συνέχεια μπαίνει κατευθείαν στο ψητό: παραδοσιακή μαγειρίτσα, συνοδευόμενη από σαλάτα με τραγανό προσούτο, βινεγκρέτ κουμκουάτ, παλαιωμένη γραβιέρα και σπαράγγια. Το αρνί δεν θα μπορούσε να λείπει από το γιορτινό μενού, το οποίο έχει σιγομαγειρευτεί και σερβίρεται με μπεσαμέλ καπνισμένης μελιτζάνας και σάλτσα από κρασί Porto. Η κρέμα Αρμενοβίλ με την αλατισμένη καραμέλα και το καραμελωμένο αμύγδαλο ολοκληρώνει τη γευστική μας εμπειρία (€80/άτομο).

Daios Βar Restaurant

Αν αγαπήσετε το εστιατόριό του, μπορείτε να επεκτείνετε τη διαμονή σας στη Θεσσαλονίκη μένοντας σε μία από τις πολυτελείς σουίτες του "Daios Luxury Living", έναν χώρο που επαναπροσδιορίζει την έννοια της υψηλής φιλοξενίας στην ευρύτερη περιοχή της Μακεδονίας.

Λεωφόρος Νίκης 59, Θεσσαλονίκη, +302310250200, www.daioshotels.com/el/daios-bar-restaurant/FB: Daios Luxury Living, IG: @ daiosluxuryliving

Διαβάστε ακόμα

Τελευταία άρθρα Εστιατόρια

Η ιστορία της street food αυτοκρατορίας Taco Bell, που ανοίγει κατάστημα και στην Αθήνα

Η pop κουλτούρα των tacos καταφθάνει προσεχώς και στην ελληνική πρωτεύουσα. Και αυτά είναι όλα όσα χρειάζεται να γνωρίζεις για τα Taco Bell.

ΓΡΑΦΕΙ: ΜΠΑΜΠΗς ΔΟΥΚΑς
29/04/2025

Μια Τύπου Ταβέρνα μόλις άνοιξε στο Παγκράτι

Σε έναν μοντέρνας αισθητικής χώρο και σε ένα... κλασικό εστιατορικό σημείο, θα φας κατσικάκι κλέφτικο, παϊδάκια και κοκορέτσι.

Πώς και γιατί βρέθηκε στην Τήνο ένας από τους κορυφαίους σεφ του πλανήτη

Μία εμπειρία ζωής βίωσε στο κυκλαδίτικο νησί ο κορυφαίος Daniel Humm. Ο πολυβραβευμένος διεθνούς φήμης σεφ και ιδιοκτήτης του θρυλικού Eleven Madison Park της Νέας Υόρκης, βρέθηκε στην Ελλάδα επιθυμώντας να γνωρίσει σε βάθος και να εμπνευστεί από τον γαστρονομικό της πλούτο.

Ο Παύλος Κυριάκης μιλά ιταλικά στο Odori

Το δημοφιλές σποτ της πλατείας Αγίων Θεοδώρων περνά στην Τrattoria/ Vermuteria φάση του, με επικεφαλής της γεύσης του τον πολυβραβευμένο σεφ.

Τα Taco Bell έρχονται στην Αθήνα

Ελλάδα, είσαι έτοιμη για Crunchy Taco;

Δυο ενδιαφέρουσες αφίξεις στη Ζάκυνθο με υπογραφή Σταύρου Υφαντίδη

Ο βραβευμένος σεφ ετοιμάζει διπλό χτύπημα, αναβαθμίζοντας την κουζίνα του δημοφιλούς "Movida" και συστήνοντας στο νησί την έννοια του fine baking μέσα από τη boulangerie Venier, σε συνεργασία με τον έμπειρο chef pâtissier Αλέξανδρου Παπαγεωργίου.

Στα θέρετρα του Ομίλου Sani/Ikos η γαστρονομία είναι ομαδική υπόθεση

Eν όψει του Sani Gourmet 2025, του γαστρονομικού φεστιβάλ που, από τις 11 Ιουλίου έως τις 22 Αυγούστου, θα δώσει στους επισκέπτες του Sani Resort την ευκαιρία να γνωρίσουν και να γευτούν μερικούς από τους σημαντικότερους σεφ του κόσμου, μιλάμε με τους ανθρώπους πίσω από τις γεύσεις των πολυτελών Sani / Ikos Resorts και μαθαίνουμε περισσότερα για τη μοναδική στη χώρα καινοτομία της Γαστρονομικής Επιτροπής του Ομίλου.