Ατμοσφαιρικό Πάσχα και ασύγκριτες γεύσεις στο "Daios Βar Restaurant"

Brunch, lunch και dinner σε έναν όμορφο, φιλόξενο χώρο στα κεντρικά της Θεσσαλονίκης.

Daios Βar Restaurant

Ένας φιλόξενος χώρος με θέα στη θάλασσα και στο πορφυρό ηλιοβασίλεμα περιμένει όποιον επισκεφτεί τη συμπρωτεύουσα τη Μεγάλη Εβδομάδα. Το ατμοσφαιρικό "Daios Βar Restaurant" δίνει τη δυνατότητα τόσο στους επισκέπτες του ξενοδοχείου όσο και στους ανθρώπους της πόλης να απολαύσουν την πολύ προσεγμένη και μοντέρνα μεσογειακή κουζίνα καθώς και αυθεντικές ελληνικές σπεσιαλιτέ. Όλα τα πιάτα είναι φτιαγμένα από αγνά υλικά, επιλεγμένα από διάφορες γωνιές της Ελλάδος που με τη μαεστρία των ανθρώπων της κουζίνας μετατρέπονται σε γαστρονομικές απολαύσεις.

Γήινα χρώματα και φυσικά υλικά όπως τα ξύλινα δάπεδα και η σύγχρονη επίπλωση πλάθουν ένα χώρο με απέραντη θέα στο Θερμαϊκό που αποπνέει απλότητα και ηρεμία. Η απλότητα υπερισχύει ακόμη και στον τρόπο που τα αγνά και φρέσκα υλικά χρησιμοποιούνται για τη δημιουργία εκλεκτών πιάτων.

Daios Βar Restaurant

Το "Daios Βar Restaurant" αποτελεί ιδανική επιλογή ακόμη και για τους πιο απαιτητικούς επισκέπτες που επιθυμούν να απολαύσουν έναν αυθεντικό ιταλικό εσπρέσο ή ένα θεσπέσιο γεύμα με γεύσεις και αρώματα της Μεσογείου. Ετοιμαστείτε για ένα μοναδικό γαστρονομικό ταξίδι που θα ξεπεράσει τις προσδοκίες σας. Ιδανικό για κάθε ώρα και περίσταση, το εστιατόριο διαθέτει brunch, lunch και dinner μενού καθώς και μία εκλεκτή λίστα κρασιών.

Daios Βar Restaurant

Για να γιορτάσει την πασχαλινή περίοδο, ο σεφ του "Daios Βar Restaurant" Σωτήρης Αραμπίδης έχει ετοιμάσει ένα ξεχωριστό, αναστάσιμο μενού, εμπνευσμένο από την ελληνική παράδοση (διαθέσιμο από 19/4). Το εστιατόριο μάς καλωσορίζει με ένα ποτήρι αφρώδους οίνου και στη συνέχεια μπαίνει κατευθείαν στο ψητό: παραδοσιακή μαγειρίτσα, συνοδευόμενη από σαλάτα με τραγανό προσούτο, βινεγκρέτ κουμκουάτ, παλαιωμένη γραβιέρα και σπαράγγια. Το αρνί δεν θα μπορούσε να λείπει από το γιορτινό μενού, το οποίο έχει σιγομαγειρευτεί και σερβίρεται με μπεσαμέλ καπνισμένης μελιτζάνας και σάλτσα από κρασί Porto. Η κρέμα Αρμενοβίλ με την αλατισμένη καραμέλα και το καραμελωμένο αμύγδαλο ολοκληρώνει τη γευστική μας εμπειρία (€80/άτομο).

Daios Βar Restaurant

Αν αγαπήσετε το εστιατόριό του, μπορείτε να επεκτείνετε τη διαμονή σας στη Θεσσαλονίκη μένοντας σε μία από τις πολυτελείς σουίτες του "Daios Luxury Living", έναν χώρο που επαναπροσδιορίζει την έννοια της υψηλής φιλοξενίας στην ευρύτερη περιοχή της Μακεδονίας.

Λεωφόρος Νίκης 59, Θεσσαλονίκη, +302310250200, www.daioshotels.com/el/daios-bar-restaurant/FB: Daios Luxury Living, IG: @ daiosluxuryliving

Διαβάστε ακόμα

Τελευταία άρθρα Εστιατόρια

Δύο ταβέρνες, ένα μενού, για μια μόνο μέρα στην Αθήνα

Η Taverna Paris έρχεται από την Πόλη του Φωτός στα Άνω Πετράλωνα και την Ταβέρνα Οικονόμου, σε ένα άχαστο gathering, τη Δευτέρα 3 Νοεμβρίου.

ΓΡΑΦΕΙ: ΜΠΑΜΠΗς ΔΟΥΚΑς
24/10/2025

Στο BurntBone οι εκλεκτές κοπές έχουν τον πρώτο λόγο

Το καρνιβορικό στέκι της Αγίου Κωνσταντίνου μπορεί να περηφανεύεται για άρτια ψησίματα σε premium κρέατα.

Μερικά από τα καλύτερα εστιατόρια της Ελλάδας δίνουν και φέτος ραντεβού στην Αθηναϊκή Ριβιέρα

Βραβευμένοι σεφ από δέκα εστιατόρια της χώρας έρχονται να μαγειρέψουν την ξεχωριστή κουζίνα τους στο Symposio at Ark, το φεστιβάλ-θεσμό που συνδιοργανώνουν το "Ark" και το "αθηνόραμα". Κλείστε θέση.

Τα αγαπημένα εστιατόρια και μπαρ του George Calombaris στην Αθήνα

Ένας από τους διασημότερους Αυστραλούς σεφ έχει κυπριακές ρίζες και μεγάλη αγάπη για την πόλη. Ας δούμε τα μέρη που προτείνει στους followers του.

Στο Ovio για την World Pasta Day

Το δημοφιλές εστιατόριο προσκαλεί τους λάτρεις των ζυμαρικών σε μια μοναδική εμπειρία γεύσης και ατμόσφαιρας.

Ιταλική κουζίνα με ανατρεπτική ματιά στο νέο εστιατόριο της πλατείας Αγίας Ειρήνης

Στην πλέον δημοφιλή πλατεία του ιστορικού κέντρου, το 'Brera' έχει μιλανέζικο αέρα και πολυπρόσωπη νοστιμιά.