Ατμοσφαιρικό Πάσχα και ασύγκριτες γεύσεις στο "Daios Βar Restaurant"

Brunch, lunch και dinner σε έναν όμορφο, φιλόξενο χώρο στα κεντρικά της Θεσσαλονίκης.

Daios Βar Restaurant

Ένας φιλόξενος χώρος με θέα στη θάλασσα και στο πορφυρό ηλιοβασίλεμα περιμένει όποιον επισκεφτεί τη συμπρωτεύουσα τη Μεγάλη Εβδομάδα. Το ατμοσφαιρικό "Daios Βar Restaurant" δίνει τη δυνατότητα τόσο στους επισκέπτες του ξενοδοχείου όσο και στους ανθρώπους της πόλης να απολαύσουν την πολύ προσεγμένη και μοντέρνα μεσογειακή κουζίνα καθώς και αυθεντικές ελληνικές σπεσιαλιτέ. Όλα τα πιάτα είναι φτιαγμένα από αγνά υλικά, επιλεγμένα από διάφορες γωνιές της Ελλάδος που με τη μαεστρία των ανθρώπων της κουζίνας μετατρέπονται σε γαστρονομικές απολαύσεις.

Γήινα χρώματα και φυσικά υλικά όπως τα ξύλινα δάπεδα και η σύγχρονη επίπλωση πλάθουν ένα χώρο με απέραντη θέα στο Θερμαϊκό που αποπνέει απλότητα και ηρεμία. Η απλότητα υπερισχύει ακόμη και στον τρόπο που τα αγνά και φρέσκα υλικά χρησιμοποιούνται για τη δημιουργία εκλεκτών πιάτων.

Daios Βar Restaurant

Το "Daios Βar Restaurant" αποτελεί ιδανική επιλογή ακόμη και για τους πιο απαιτητικούς επισκέπτες που επιθυμούν να απολαύσουν έναν αυθεντικό ιταλικό εσπρέσο ή ένα θεσπέσιο γεύμα με γεύσεις και αρώματα της Μεσογείου. Ετοιμαστείτε για ένα μοναδικό γαστρονομικό ταξίδι που θα ξεπεράσει τις προσδοκίες σας. Ιδανικό για κάθε ώρα και περίσταση, το εστιατόριο διαθέτει brunch, lunch και dinner μενού καθώς και μία εκλεκτή λίστα κρασιών.

Daios Βar Restaurant

Για να γιορτάσει την πασχαλινή περίοδο, ο σεφ του "Daios Βar Restaurant" Σωτήρης Αραμπίδης έχει ετοιμάσει ένα ξεχωριστό, αναστάσιμο μενού, εμπνευσμένο από την ελληνική παράδοση (διαθέσιμο από 19/4). Το εστιατόριο μάς καλωσορίζει με ένα ποτήρι αφρώδους οίνου και στη συνέχεια μπαίνει κατευθείαν στο ψητό: παραδοσιακή μαγειρίτσα, συνοδευόμενη από σαλάτα με τραγανό προσούτο, βινεγκρέτ κουμκουάτ, παλαιωμένη γραβιέρα και σπαράγγια. Το αρνί δεν θα μπορούσε να λείπει από το γιορτινό μενού, το οποίο έχει σιγομαγειρευτεί και σερβίρεται με μπεσαμέλ καπνισμένης μελιτζάνας και σάλτσα από κρασί Porto. Η κρέμα Αρμενοβίλ με την αλατισμένη καραμέλα και το καραμελωμένο αμύγδαλο ολοκληρώνει τη γευστική μας εμπειρία (€80/άτομο).

Daios Βar Restaurant

Αν αγαπήσετε το εστιατόριό του, μπορείτε να επεκτείνετε τη διαμονή σας στη Θεσσαλονίκη μένοντας σε μία από τις πολυτελείς σουίτες του "Daios Luxury Living", έναν χώρο που επαναπροσδιορίζει την έννοια της υψηλής φιλοξενίας στην ευρύτερη περιοχή της Μακεδονίας.

Λεωφόρος Νίκης 59, Θεσσαλονίκη, +302310250200, www.daioshotels.com/el/daios-bar-restaurant/FB: Daios Luxury Living, IG: @ daiosluxuryliving

Διαβάστε ακόμα

Τελευταία άρθρα Εστιατόρια

My Cookie Dough: Γλυκιά άφιξη με αέρα Λονδίνου στο αθηναϊκό κέντρο

Η ζύμη μπισκότου γίνεται το νέο viral γλύκισμα της πόλης και να πού πρέπει να πας για να την γευτείς.

ΓΡΑΦΕΙ: ΚΡΙΣΤΥ ΠΕΡΡΗ
05/09/2025

Σε αυτό το μεζεδοπωλείο των Άνω Πετραλώνων, το κλασικό είναι το καλύτερο

Παίρνει το όνομά του από ποίημα του Ελύτη, βγάζει τραπεζάκια έξω και σερβίρει γεύση μερακλίδικη.

Μια κατακόκκινη βραδιά γαστρονομίας και οίνου στη Μεγάλη Βρεταννία

Τι συμβαίνει όταν η ελληνική τομάτα συναντά το εκλεκτό Ξινόμαυρο σε ένα γευστικό δείπνο;

Στο 'Neropistolo' κάνουν πάρτι με pastries για να μπει σωστά η νέα σεζόν

Το new age bakery του κέντρου επιστρέφει με ένα ολοήμερο πάρτι, γεμάτο ζύμες και μουσικές.

Γιατί τα vegan εστιατόρια κλείνουν ή πλέον βάζουν και κρέας στο μενού τους

Μερικές σκέψεις πάνω στο φαινόμενο, με αφορμή την πρόσφατη στροφή του φημισμένου 'Eleven Madison Park' στη Νέα Υόρκη.

To 'Emiliano Zapata' είναι μια μεξικάνικη έκπληξη στον Κορυδαλλό

Γεύσεις γεμάτες ένταση και ένας πανέμορφος χώρος συνθέτουν ένα ενδιαφέρον δίπτυχο.

Λένε πως στη Νέα Ερυθραία υπάρχει μία από τις ομορφότερες αυλές των ΒΠ

Το all-day στέκι με κοσμοπολίτικο αέρα και ανεμελιά έχει καταφέρει να ξεχωρίσει και συνεχίζει να το κάνει και το φθινόπωρο.