Πάσχα με την Αθήνα "στο πιάτο" στο "Olive Garden"

Το ατμοσφαιρικό εστιατόριο του ξενοδοχείου "Titania" του ομίλου της H Hotels Collection, στην καρδιά της Αθήνας, μάς υποδέχεται στρώνοντας πασχαλινό τραπέζι με φόντο τη μαγευτική θέα της πόλης.

OLIVE GARDEN

Το rooftop εστιατόριο "Olive Garden”, του ξενοδοχείου "Titania”, μάς προσκαλεί να γιορτάσουμε την Κυριακή του Πάσχα προσφέροντας μια ξεχωριστή γαστρονομική εμπειρία με φόντο την πανοραμική θέα της Ακρόπολης, του Λυκαβηττού και της Αθήνας. 

OLIVE GARDEN

Το σύγχρονης αισθητικής εστιατόριο του εμβληματικού ξενοδοχείου είναι το στολίδι του στέμματος στην εμπειρία φιλοξενίας του "Titania" και μας προσκαλεί σε ένα ταξίδι γεύσεων με κοσμοπολίτικο χαρακτήρα που αναδεικνύει την αξία της εντοπιότητας με υψηλής ποιότητας υλικά. Με σήμα την ελιά και θέα που κόβει την ανάσα, το "Olive Garden" δεν είναι απλώς μια σικάτη απόδραση στο κέντρο της Αθήνας, αλλά ένα έμβλημα της κλασικής κομψότητας της πόλης ενώ η δημιουργική σύνθεση της εμπειρίας στον 11ο όροφο του ξενοδοχείου, φημίζεται για τη φινέτσα και το αυθεντικό ελληνικό πρόσημό της. 

OLIVE GARDEN

Την Κυριακή του Πάσχα, οι επισκέπτες θα απολαύσουν μια ποικιλία παραδοσιακών πασχαλινών εδεσμάτων, με την επιμέλεια της έμπειρης ομάδας της κουζίνας, που περιλαμβάνει επιλογές οικείες, φτιαγμένες με μεράκι και σεβασμό στην παράδοση. Από τον πλούσιο μπουφέ της μέρας θα επιλέξετε ορεκτικά όπως μελιτζανόπιτα με καπνιστό τυρί και πατατοσαλάτα με αγκινάρες και καπνιστή πανσέτα, πιάτα όπως χοιρινό εξοχικό, παραδοσιακό κοκορέτσι και αρνάκι σε αμπελόβεργες με συνοδευτικά όπως πατάτες με δεντρολίβανο, ενώ θα γλυκαθείτε με ποικιλία από γλυκάκια ταψιού, προφιτερόλ γάλακτος, και παρφέ με μάνγκο και ξηρούς καρπούς. 

Τιμή ανά άτομο: 50 € | Μπουφές από 1 μ.μ - 4 μ.μ

Περισσότερες πληροφορίες

Olive Garden (The)

(ξεν. «Titania») Πανεπιστημίου 52, κέντρο
  • Εστιατόρια

Διαβάστε ακόμα

Τελευταία άρθρα Εστιατόρια

"Πασατέμπος": Τοπική γεύση με ζεστό χαμόγελο στην Καστοριά

Στην πιο όμορφη γειτονιά της Καστοριάς, το "Πασατέμπος" είναι το στέκι που έχει αγαπηθεί για τη ζεστασιά του, τη φιλική του ατμόσφαιρα και τη μαγειρική του ταυτότητα, που τιμά την τοπική γη.

ΓΡΑΦΕΙ: ATHINORAMA TEAM
11/12/2025

Ένα κομψό εστιατόριο με γαλανόλευκο συνταγολόγιο στην Κηφισιά

Σε ένα ταξίδι στο γευστικό παρελθόν της χώρας, ο σεφ Γαβριήλ Κουβαράς φέρνει την ελληνική κουζίνα στο προσκήνιο, εμπλουτίζοντάς τη με δημιουργικές πινελιές.

Το "Χάραμα" σερβίρει παράδοση και γεύση με θέα το Βέρμιο

Στο Αρκοχώρι, στους πρόποδες του Βερμίου, το "Χάραμα" του Στέφανου Λαφάρα έχει αναδειχθεί σε αγαπημένο προορισμό για τους λάτρεις της αυθεντικής μακεδονίτικης κουζίνας.

"Strada": Comfort νοστιμιά στην καρδιά της πόλης της Κοζάνης

Σε προνομιακό σημείο πάνω στον πεζόδρομο, το "Strada" στην Κοζάνη αποτελεί σταθερό σημείο αναφοράς από το 2007.

'FAOS Project': Ο Νίκος Λυμπερόπουλος μόλις άνοιξε all day στον Γέρακα

Το ολόφρεσκο all-day bakery & deli φιλοδοξεί να εξελιχθεί σε ένα στέκι για κάθε στιγμή και περίσταση.

"Πεσκέσι": Η οικειότητα του τσίπουρου και των μεζέδων στην Κοζάνη

Ζεστό, τίμιο και αθεράπευτα μερακλίδικο, το "Πεσκέσι", στο κέντρο της Κοζάνης, είναι από εκείνα τα μεζεδοπωλεία που μυρίζουν τσίπουρο πριν καν σερβιριστεί.

Somm’s Table | La Cave: Ένα νέο, νόστιμο project στο Jerár

Το off-Broadway εστιατόριο της Δάφνης και ο Χάρης Νικολούζος φιλοξενούν εκλεκτά κελάρια και φιάλες που έχουν "κάτι να πουν".