Πάσχα με την Αθήνα "στο πιάτο" στο "Olive Garden"

Το ατμοσφαιρικό εστιατόριο του ξενοδοχείου "Titania" του ομίλου της H Hotels Collection, στην καρδιά της Αθήνας, μάς υποδέχεται στρώνοντας πασχαλινό τραπέζι με φόντο τη μαγευτική θέα της πόλης.

OLIVE GARDEN

Το rooftop εστιατόριο "Olive Garden”, του ξενοδοχείου "Titania”, μάς προσκαλεί να γιορτάσουμε την Κυριακή του Πάσχα προσφέροντας μια ξεχωριστή γαστρονομική εμπειρία με φόντο την πανοραμική θέα της Ακρόπολης, του Λυκαβηττού και της Αθήνας. 

OLIVE GARDEN

Το σύγχρονης αισθητικής εστιατόριο του εμβληματικού ξενοδοχείου είναι το στολίδι του στέμματος στην εμπειρία φιλοξενίας του "Titania" και μας προσκαλεί σε ένα ταξίδι γεύσεων με κοσμοπολίτικο χαρακτήρα που αναδεικνύει την αξία της εντοπιότητας με υψηλής ποιότητας υλικά. Με σήμα την ελιά και θέα που κόβει την ανάσα, το "Olive Garden" δεν είναι απλώς μια σικάτη απόδραση στο κέντρο της Αθήνας, αλλά ένα έμβλημα της κλασικής κομψότητας της πόλης ενώ η δημιουργική σύνθεση της εμπειρίας στον 11ο όροφο του ξενοδοχείου, φημίζεται για τη φινέτσα και το αυθεντικό ελληνικό πρόσημό της. 

OLIVE GARDEN

Την Κυριακή του Πάσχα, οι επισκέπτες θα απολαύσουν μια ποικιλία παραδοσιακών πασχαλινών εδεσμάτων, με την επιμέλεια της έμπειρης ομάδας της κουζίνας, που περιλαμβάνει επιλογές οικείες, φτιαγμένες με μεράκι και σεβασμό στην παράδοση. Από τον πλούσιο μπουφέ της μέρας θα επιλέξετε ορεκτικά όπως μελιτζανόπιτα με καπνιστό τυρί και πατατοσαλάτα με αγκινάρες και καπνιστή πανσέτα, πιάτα όπως χοιρινό εξοχικό, παραδοσιακό κοκορέτσι και αρνάκι σε αμπελόβεργες με συνοδευτικά όπως πατάτες με δεντρολίβανο, ενώ θα γλυκαθείτε με ποικιλία από γλυκάκια ταψιού, προφιτερόλ γάλακτος, και παρφέ με μάνγκο και ξηρούς καρπούς. 

Τιμή ανά άτομο: 50 € | Μπουφές από 1 μ.μ - 4 μ.μ

Περισσότερες πληροφορίες

Olive Garden (The)

(ξεν. «Titania») Πανεπιστημίου 52, κέντρο
  • Εστιατόρια

Διαβάστε ακόμα

Τελευταία άρθρα Εστιατόρια

Η ιστορία της street food αυτοκρατορίας Taco Bell, που ανοίγει κατάστημα και στην Αθήνα

Η pop κουλτούρα των tacos καταφθάνει προσεχώς και στην ελληνική πρωτεύουσα. Και αυτά είναι όλα όσα χρειάζεται να γνωρίζεις για τα Taco Bell.

ΓΡΑΦΕΙ: ΜΠΑΜΠΗς ΔΟΥΚΑς
29/04/2025

Μια Τύπου Ταβέρνα μόλις άνοιξε στο Παγκράτι

Σε έναν μοντέρνας αισθητικής χώρο και σε ένα... κλασικό εστιατορικό σημείο, θα φας κατσικάκι κλέφτικο, παϊδάκια και κοκορέτσι.

Πώς και γιατί βρέθηκε στην Τήνο ένας από τους κορυφαίους σεφ του πλανήτη

Μία εμπειρία ζωής βίωσε στο κυκλαδίτικο νησί ο κορυφαίος Daniel Humm. Ο πολυβραβευμένος διεθνούς φήμης σεφ και ιδιοκτήτης του θρυλικού Eleven Madison Park της Νέας Υόρκης, βρέθηκε στην Ελλάδα επιθυμώντας να γνωρίσει σε βάθος και να εμπνευστεί από τον γαστρονομικό της πλούτο.

Ο Παύλος Κυριάκης μιλά ιταλικά στο Odori

Το δημοφιλές σποτ της πλατείας Αγίων Θεοδώρων περνά στην Τrattoria/ Vermuteria φάση του, με επικεφαλής της γεύσης του τον πολυβραβευμένο σεφ.

Τα Taco Bell έρχονται στην Αθήνα

Ελλάδα, είσαι έτοιμη για Crunchy Taco;

Δυο ενδιαφέρουσες αφίξεις στη Ζάκυνθο με υπογραφή Σταύρου Υφαντίδη

Ο βραβευμένος σεφ ετοιμάζει διπλό χτύπημα, αναβαθμίζοντας την κουζίνα του δημοφιλούς "Movida" και συστήνοντας στο νησί την έννοια του fine baking μέσα από τη boulangerie Venier, σε συνεργασία με τον έμπειρο chef pâtissier Αλέξανδρου Παπαγεωργίου.

Στα θέρετρα του Ομίλου Sani/Ikos η γαστρονομία είναι ομαδική υπόθεση

Eν όψει του Sani Gourmet 2025, του γαστρονομικού φεστιβάλ που, από τις 11 Ιουλίου έως τις 22 Αυγούστου, θα δώσει στους επισκέπτες του Sani Resort την ευκαιρία να γνωρίσουν και να γευτούν μερικούς από τους σημαντικότερους σεφ του κόσμου, μιλάμε με τους ανθρώπους πίσω από τις γεύσεις των πολυτελών Sani / Ikos Resorts και μαθαίνουμε περισσότερα για τη μοναδική στη χώρα καινοτομία της Γαστρονομικής Επιτροπής του Ομίλου.