Παραδοσιακό Πάσχα στο "Zohοs"

Το εστιατόριο στην καρδιά της Πλάκας στρώνει πασχαλινό τραπέζι με πιάτα που τιμούν την τελετουργία του μεζέ και της συλλογικής απόλαυσης.

zohós

Ο "Zohόs”, το γαστρονομικό καταφύγιο στον όμορφα διαμορφωμένο κήπο του "Electra Palace Athens” στην καρδιά της Πλάκας, τιμά τη μεγάλη γιορτή της Λαμπρής με μια γευστική βεντάλια πιάτων οικείας νοστιμιάς, που επιμελείται ο Group Executive Chef Σάκης Βενέτης. Ο Σεφ εμπνέεται από όλα τα αγαθά της ελληνικής κουζίνας, και, σε συνεργασία με ντόπιους παραγωγούς, κτηνοτρόφους και ψαράδες, φροντίζει στα τραπέζια να φτάνουν πιάτα αυθεντικά, βαθιά νόστιμα, φτιαγμένα με φρέσκα ποιοτικά υλικά.

Zohos Αφιέρωμα Διακοπές Πάσχα στην Ελλάδα Αθήνα

Zohos Αφιέρωμα Διακοπές Πάσχα στην Ελλάδα Αθήνα

Το γιορτινό γεύμα (50€) προλογίζει ο δίσκος με τις σαλάτες και τα ορεκτικά με προζυμένιο ψωμί και έξτρα παρθένο ελαιόλαδο, ελληνική σαλάτα, πικάντικη τυροκαυτερή, τζατζίκι, ντολμαδάκια γιαλαντζί με αρωματικό γιαούρτι και χειροποίητη χωριάτικη χορτόπιτα δίνοντας τη σκυτάλη στα μαστόρικα ψημένα κρεατικά που σερβίρονται στη μέση: το αργοψημένο αρνάκι Νάξου, το παραδοσιακό κοκορέτσι και το μανιάτικο λουκάνικο με πορτοκάλι. Πατάτες φούρνου με δενδρολίβανο και ντομάτα στα κάρβουνα με λαδορίγανη συνοδεύουν το παραδοσιακό τσιμπούσι ενώ η πορτοκαλόπιτα με σοκολάτα και το παγωτό καϊμάκι θα σας γλυκάνου στο τέλος. Για τα παιδιά, υπάρχει διαθέσιμο και ειδικό μενού (18€) με σαλάτα αγγουροντομάτα, μπιφτεκάκια, κοτόπουλο στήθος, πατάτες τηγανητές και παγωτό σε διάφορες γεύσεις ώστε να μην μείνει κανείς παραπονεμένος.

Zohos Αφιέρωμα Διακοπές Πάσχα στην Ελλάδα


Ξεν. Electra Palace Athens, Ναυάρχου Νικοδήμου 18-20, Αθήνα, 21 0337 0035, https://zohosathens.com/, IG: @zohos_athens

Διαβάστε ακόμα

Τελευταία άρθρα Εστιατόρια

"Πασατέμπος": Τοπική γεύση με ζεστό χαμόγελο στην Καστοριά

Στην πιο όμορφη γειτονιά της Καστοριάς, το "Πασατέμπος" είναι το στέκι που έχει αγαπηθεί για τη ζεστασιά του, τη φιλική του ατμόσφαιρα και τη μαγειρική του ταυτότητα, που τιμά την τοπική γη.

ΓΡΑΦΕΙ: ATHINORAMA TEAM
11/12/2025

Ένα κομψό εστιατόριο με γαλανόλευκο συνταγολόγιο στην Κηφισιά

Σε ένα ταξίδι στο γευστικό παρελθόν της χώρας, ο σεφ Γαβριήλ Κουβαράς φέρνει την ελληνική κουζίνα στο προσκήνιο, εμπλουτίζοντάς τη με δημιουργικές πινελιές.

Το "Χάραμα" σερβίρει παράδοση και γεύση με θέα το Βέρμιο

Στο Αρκοχώρι, στους πρόποδες του Βερμίου, το "Χάραμα" του Στέφανου Λαφάρα έχει αναδειχθεί σε αγαπημένο προορισμό για τους λάτρεις της αυθεντικής μακεδονίτικης κουζίνας.

"Strada": Comfort νοστιμιά στην καρδιά της πόλης της Κοζάνης

Σε προνομιακό σημείο πάνω στον πεζόδρομο, το "Strada" στην Κοζάνη αποτελεί σταθερό σημείο αναφοράς από το 2007.

'FAOS Project': Ο Νίκος Λυμπερόπουλος μόλις άνοιξε all day στον Γέρακα

Το ολόφρεσκο all-day bakery & deli φιλοδοξεί να εξελιχθεί σε ένα στέκι για κάθε στιγμή και περίσταση.

"Πεσκέσι": Η οικειότητα του τσίπουρου και των μεζέδων στην Κοζάνη

Ζεστό, τίμιο και αθεράπευτα μερακλίδικο, το "Πεσκέσι", στο κέντρο της Κοζάνης, είναι από εκείνα τα μεζεδοπωλεία που μυρίζουν τσίπουρο πριν καν σερβιριστεί.

Somm’s Table | La Cave: Ένα νέο, νόστιμο project στο Jerár

Το off-Broadway εστιατόριο της Δάφνης και ο Χάρης Νικολούζος φιλοξενούν εκλεκτά κελάρια και φιάλες που έχουν "κάτι να πουν".