Λένε πως αυτό το υπερμπέργκερ είναι το πιο καυτό της πόλης

Τι ακριβώς περιέχει, πού θα το φας και γιατί δεν έχεις δοκιμάσει κάτι αντίστοιχο στη ζωή σου.

Λένε πως αυτό το υπερμπέργκερ είναι το πιο καυτό της πόλης

Σε περίπτωση που για οποιονδήποτε λόγο στη ζωή σου είχες αναρωτηθεί τι θα συμβεί αν το δημοφιλές Μπαρ Μπεε Κιου συναντήσει τα Cheetos Flamin’ Hot, τότε οι απαντήσεις βρίσκονται ανάμεσα σε δυο buns και ένα burger σκέτη φωτιά.

Τα Μπαρ Μπεε Κιου, σε μια αν μη τι άλλο εύφλεκτη έως εκρηκτική συνεργασία με τα Cheetos Flamin’ Hot παρουσιάζουν το Μπεεργκερ του Μήνα - το FLAMIN’ HOT.

Το "φλογερό" burger σερβίρεται από τις 20 Μαρτίου και απευθύνεται σε foodies που αγαπούν την ένταση και δεν φοβούνται να ανεβάσουν τη θερμοκρασία στο πιάτο τους. 'Όσοι το δοκιμάσουν, θα ζήσουν μια εμπειρία που ακροβατεί ανάμεσα στη γεύση και τη φωτιά – και φτάνει στα κόκκινα.

Ιδανικό τερέν για να το πράξει; Σε όλα τα καταστήματα Μπαρ Μπεε Κιου – αλλά αν θες να ζήσεις την εμπειρία στο πιο φρέσκο και ανανεωμένο περιβάλλον, τότε ο αριθμός 7 της Αγγέλου Μεταξά, στο Πασαλιμάνι, σε περιμένει.

Λένε πως αυτό το υπερμπέργκερ είναι το πιο καυτό της πόλης 1

Σε έναν εντυπωσιακό διώροφο χώρο με μεταμοντέρνα αισθητική που κουβαλά το χρώμα του Πειραιά -με παιχνιδιάρικη διακόσμηση αλλά και τολμηρές λεπτομέρειες- τα παράλληλα σύμπαντα του τραγανού, του πικάντικου και του ακαταμάχητου έρχονται σε πλήρη ευθυγράμμιση και ανοίγουν τις αγκάλες τους σε εκείνους που ψάχνουν την ένταση σε κάθε μπουκιά.

Μέσα στην απολαυστική 'φωτιά' συνυπάρχουν  αφράτο πατατόψωμο λουσμένο με red cheddar sauce και πούδρα Cheetos Flamin' Hot, 2 μοσχαρίσια μπιφτέκια 100 γραμμαρίων για extra απόλαυση, Cheetos Flamin' Hot που απογειώνουν την ένταση, spicy mayo, διπλό edam και πικάντικη Flamin' cream cheese.

Αξίζει, τέλος, να γνωρίζεις πως το Μπεεργκερ του Μήνα αποτελεί έναν λατρεμένο θεσμό των Μπαρ Μπεε Κιου, σε μία ακόμη κίνηση-ματ για τους burger lovers. Βλέπεις, η αστείρευτη δημιουργικότητα των συνταγών και οι απολαυστικές, πληθωρικές γεύσεις δύσκολα αφήνουν κάποιον ασυγκίνητο.

Λένε πως αυτό το υπερμπέργκερ είναι το πιο καυτό της πόλης 2

Αυτό το burger είναι μόνο για δυνατούς παίκτες. Μπορείς να το αντέξεις;

Ακολούθησε το Αθηνόραμα στο Facebook και το Instagram.

Διαβάστε ακόμα

Τελευταία άρθρα Εστιατόρια

Σπύρο Πεδιαδιτάκη, τι τρώμε στο ολοκαίνουριο "Orbital";

Η ομάδα πίσω από τα "Άκρα", δηλαδή το δίδυμο Γιάννης Λουκάκης – Σπύρος Πεδιαδιτάκης, παρέα με τον Βασίλη Κότσικα έχουν ήδη βάλει μπρος έναν μοντέρνο γαστρονομικό πολυχώρο, που θα ξεδιπλώσει όλα του τα πρόσωπα τις επόμενες εβδομάδες και θα συζητηθεί πολύ.

ΓΡΑΦΕΙ: ΙΩΣΗΦ ΠΡΩΙΜΑΚΗς
16/09/2025

Luca Piscazzi, τι τρώμε στο καινούριο σου "Pino" στη Γλυφάδα;

Ο ιταλός σεφ του βραβευμένου με Χρυσό Σκούφο "Pelagos" έκανε το πρώτο, ολόδικό του επιχειρηματικό βήμα με το "Pino" στη Γλυφάδα: μια μοντέρνα τρατορία αφιερωμένη στις γεύσεις της Ρώμης, και μας μιλά για όλα τα νόστιμα που δοκιμάζουμε εκεί.

Κρασί με υπογραφή Κτήματος Μπαϊρακτάρη στα Vibo Bistrot

Τα Vibo Bistrot σε Γλυφάδα και Πειραιά προτείνουν µια ιδιαίτερη οινική εµπειρία.

Όλα τα νέα εστιατόρια και τα φρέσκα σενάρια της σεζόν στην Αθήνα

Νέα εστιατόρια και μπόλικα microbakeries, φρεσκαρισμένα κόνσεπτ και ταβέρνες, street food αφίξεις και καινούριες λιχουδιές για το κοινό της πρωτεύουσας, προσεχώς.

Για απογευματινό τσάι στον Πύργο Βασιλίσσης

Μία αριστοκρατική παρουσίαση με θέμα την παράδοση του απογευματινού τσαγιού κατά το Βρετανικό έθιμο.

O "Κάβος 1964" στα Ίσθμια είναι η ψαροταβέρνα στα καλύτερά της

Κρυμμένη στις παρυφές της παλιάς Ε/Ο Κορίνθου - Επιδαύρου, η κλασική ψαροταβέρνα της οικογένειας Βλάσση παραμένει στον αφρό της ψαροφαγίας χάρη στην αγαπησιάρικη ατμόσφαιρα και την κορυφαία πρώτη ύλη, την οποία δε διστάζει να δει και με μοντέρνα ματιά.

Ημέρες Βραβευμένης Γαστρονομίας 2025: Save the date για τη μεγάλη γαστρονομική γιορτή!

Το "α", οι Χρυσοί Σκούφοι, τα Βραβεία Ελληνικής Κουζίνας και η Τράπεζα Πειραιώς σάς προσκαλούν στον πιο δημοφιλή γαστρονομικό θεσμό της χρονιάς, για να γευτείτε προκλητικά μενού σε ειδικές τιμές στα βραβευμένα εστιατόρια της Ελλάδας!