Λαχταράς παραδοσιακά μαγειρευτά και σπιτικό μπακαλιάρο σκορδαλιά; Η "Μεσογειακή Κουζίνα" του Σωκράτη Αντωνιάδη σου κάνει το τραπέζι!

Ένα καλό μαγειρευτό θέλει μαστοριά οπότε όταν το βρούμε, δεν έχουμε παρά να το εκτιμήσουμε. Το «Μεσογειακή κουζίνα» στο Ν. Ηράκλειο, ανήκει σε αυτήν ακριβώς την κατηγορία.

ΑΝΤΩΝΙΑΔΗΣ

Μπορεί να μην διαθέτει τραπέζια για να καθίσουμε και να λειτουργεί αποκλειστικά με διανομές αλλά και επί τόπου παραλαβές, όμως το φαγητό του είναι φροντισμένο, καθησυχαστικά νόστιμο, φτιαγμένο με μεράκι, σεβασμό στην φρέσκια πρώτη ύλη και μαστοριά, δηλαδή αυτό ακριβώς που αναζητάμε στο πιάτο μας είτε βρισκόμαστε στο σπίτι είτε στο διάλειμμα για φαγητό στη δουλειά. Το "Αντωνιάδης Μεσογειακή Κουζίνα", στο Ν. Ηράκλειο του Σωκράτη Αντωνιάδη, σεφ με πολυετή εμπειρία στη γνήσια ελληνική κουζίνα και τις σπεσιαλιτέ της, έρχεται λοιπόν να δώσει λύση στα καθημερινά μας γεύματα όταν η κατσαρόλα στο σπίτι έχει ρεπό. Η αποστολή του; Να φέρει την ποιοτική ελληνική κουζίνα σε κάθε σπίτι, κάθε μέρα κάνοντας τα γεύματά μας μοναδικά απολαυστικά. 

ΑΝΤΩΝΙΑΔΗΣ

Η αχνιστή εμπειρία του σπιτικού φαγητού, λιτή και απέριττη, φτάνει στα χέρια σας με υλικά αποκλειστικά μικρών Ελλήνων παραγωγών, που έχουν πρώτο ρόλο, αφού ο σεφ και ιδιοκτήτης του μαγαζιού με αυτόν τον τρόπο εξασφαλίζει όχι μόνο την γνησιότητα των γεύσεων αλλά και τη διατροφική τους αξία. Κάθε πιάτο κουβαλά την ουσία της γευστικής θαλπωρής των οικογενειακών τραπεζιών, οι μερίδες είναι χορταστικές και οι επιλογές, που ανανεώνονται τακτικά, πολλές. Εξαίρεση στον κανόνα των επιλογών η 25η Μαρτίου, που μαγειρεύουν αποκλειστικά μπακαλιάρο με αφράτη σκορδαλιά και ωραιότατη ξιδάτη παντζαροσαλάτα. 

ΑΝΤΩΝΙΑΔΗΣ

ΑΝΤΩΝΙΑΔΗΣ

Η παραγγελία φαγητού εδώ είναι πιο εύκολη από ποτέ και όσο νωρίτερα το κάνετε, εξασφαλίζετε τη μερίδα σας συμβάλλοντας επίσης στην καλύτερη διαχείριση των ποσοτήτων που μαγειρεύονται. Αν μάλιστα είστε αρκετά προνοητικοί και το κάνετε από την προηγούμενη εβδομάδα είτε για ένα ολοκληρωμένο μενού είτε για ένα πιάτο, έχετε έκπτωση έως και 20%. Διόλου τυχαία είναι η επιλογή σίτισης όχι μόνο νοικοκυριών αλλά και ολόκληρων εταιρειών.

Πλαπούτα 22, Ν. Ηράκλειο, 210 2855240, FB: Αντωνιάδης Μεσογειακή Κουζίνα, IG: @ antoniadis_kouzina, sokratisantoniadis.gr/el

Διαβάστε ακόμα

Τελευταία άρθρα Εστιατόρια

Μία από τις πιο φίνες κερκυραϊκές κουζίνες για ένα βράδυ στην Αθήνα

Η υπέροχη γευστική πρόταση του Αριστοτέλη Μέγκουλα και του "Pomo d’ Oro" σερβίρεται για μία και μόνο νύχτα στο "Ark".

ΓΡΑΦΕΙ: ATHINORAMA TEAM
05/12/2025

Temps Perdu: Το καινοτόμο dough lab ξεφουρνίζει και στο κέντρο της Αθήνας

Ένα σημείο που συνδυάζει τη γαλλική γαστρονομική παράδοση με τη μοντέρνα, βιομηχανική αισθητική, με απώτερο σκοπό να αναδείξει την αίσθηση του 'χαμένου' χρόνου, ο οποίος μέσα από τις εμπειρίες των γεύσεων αναβιώνεται και, τελικά, 'ξανακερδίζεται'.

"Kykloi by Priceless": Ένας νέος κύκλος γαστρονομίας ανοίγει στον Κεραμικό

Με τον βραβευμένο με Michelin Παύλο Κυριάκη στο τιμόνι της κουζίνας, το "Kykloi by Priceless" προσφέρει μια γαστρονομική εμπειρία που αξίζει να ζήσεις.

Το πιο designάτο μπαλκόνι της Αθήνας σερβίρει και έξοχη ελληνική κουζίνα

Θέα από την Ακρόπολη έως τον Λυκαβηττό, έργα του Jeff Koons και πεντανόστιμο γιουβέτσι αστακού.

Το πιο δημοφιλές μεζεδοπωλείο της Αθήνας κλείνει έναν χρόνο λειτουργίας και το γιορτάζει

Σημερα, Τετάρτη 3 Δεκεμβρίου, στο Θησείο και από τις 18.30, σε περιμένει μια γιορτή με μουσική, κεράσματα, τσίπουρο και, φυσικά, αυθεντική ελληνική κουζίνα.

Τέχνη και γαστρονομία στο Οινοποιείο Ντουράκη

Τρεις "συλλεκτικές" βραδιές στις 7, 8 και 9 Δεκεμβρίου, φέρνουν στο χανιώτικο οινοποιείο γαστρονομία διεθνών διακρίσεων για περιορισμένες θέσεις, με αφορμή την εικαστική έκθεση του σεφ Ιωσήφ Πετρόφ.