Λαχταράς παραδοσιακά μαγειρευτά και σπιτικό μπακαλιάρο σκορδαλιά; Η "Μεσογειακή Κουζίνα" του Σωκράτη Αντωνιάδη σου κάνει το τραπέζι!

Ένα καλό μαγειρευτό θέλει μαστοριά οπότε όταν το βρούμε, δεν έχουμε παρά να το εκτιμήσουμε. Το «Μεσογειακή κουζίνα» στο Ν. Ηράκλειο, ανήκει σε αυτήν ακριβώς την κατηγορία.

ΑΝΤΩΝΙΑΔΗΣ

Μπορεί να μην διαθέτει τραπέζια για να καθίσουμε και να λειτουργεί αποκλειστικά με διανομές αλλά και επί τόπου παραλαβές, όμως το φαγητό του είναι φροντισμένο, καθησυχαστικά νόστιμο, φτιαγμένο με μεράκι, σεβασμό στην φρέσκια πρώτη ύλη και μαστοριά, δηλαδή αυτό ακριβώς που αναζητάμε στο πιάτο μας είτε βρισκόμαστε στο σπίτι είτε στο διάλειμμα για φαγητό στη δουλειά. Το "Αντωνιάδης Μεσογειακή Κουζίνα", στο Ν. Ηράκλειο του Σωκράτη Αντωνιάδη, σεφ με πολυετή εμπειρία στη γνήσια ελληνική κουζίνα και τις σπεσιαλιτέ της, έρχεται λοιπόν να δώσει λύση στα καθημερινά μας γεύματα όταν η κατσαρόλα στο σπίτι έχει ρεπό. Η αποστολή του; Να φέρει την ποιοτική ελληνική κουζίνα σε κάθε σπίτι, κάθε μέρα κάνοντας τα γεύματά μας μοναδικά απολαυστικά. 

ΑΝΤΩΝΙΑΔΗΣ

Η αχνιστή εμπειρία του σπιτικού φαγητού, λιτή και απέριττη, φτάνει στα χέρια σας με υλικά αποκλειστικά μικρών Ελλήνων παραγωγών, που έχουν πρώτο ρόλο, αφού ο σεφ και ιδιοκτήτης του μαγαζιού με αυτόν τον τρόπο εξασφαλίζει όχι μόνο την γνησιότητα των γεύσεων αλλά και τη διατροφική τους αξία. Κάθε πιάτο κουβαλά την ουσία της γευστικής θαλπωρής των οικογενειακών τραπεζιών, οι μερίδες είναι χορταστικές και οι επιλογές, που ανανεώνονται τακτικά, πολλές. Εξαίρεση στον κανόνα των επιλογών η 25η Μαρτίου, που μαγειρεύουν αποκλειστικά μπακαλιάρο με αφράτη σκορδαλιά και ωραιότατη ξιδάτη παντζαροσαλάτα. 

ΑΝΤΩΝΙΑΔΗΣ

ΑΝΤΩΝΙΑΔΗΣ

Η παραγγελία φαγητού εδώ είναι πιο εύκολη από ποτέ και όσο νωρίτερα το κάνετε, εξασφαλίζετε τη μερίδα σας συμβάλλοντας επίσης στην καλύτερη διαχείριση των ποσοτήτων που μαγειρεύονται. Αν μάλιστα είστε αρκετά προνοητικοί και το κάνετε από την προηγούμενη εβδομάδα είτε για ένα ολοκληρωμένο μενού είτε για ένα πιάτο, έχετε έκπτωση έως και 20%. Διόλου τυχαία είναι η επιλογή σίτισης όχι μόνο νοικοκυριών αλλά και ολόκληρων εταιρειών.

Πλαπούτα 22, Ν. Ηράκλειο, 210 2855240, FB: Αντωνιάδης Μεσογειακή Κουζίνα, IG: @ antoniadis_kouzina, sokratisantoniadis.gr/el

Διαβάστε ακόμα

Τελευταία άρθρα Εστιατόρια

Ο πιο εξωτικός κήπος του Κολωνακίου επιστρέφει με μια φρέσκια πρόταση

Το Nikkei έφυγε, το Woowoo Garden έρχεται στα ορεινά της δημοφιλούς γειτονιάς.

ΓΡΑΦΕΙ: ΟΔΥΣΣΕΑς ΤΣΑΚΟς
30/04/2025

Video walkthrough: Η Ναταλία Δραγούμη σε ένα fusion κοσμοπολίτικο ταξίδι στο "Ιguazu"

Η γνωστή ηθοποιός συναντά το λατινοαμερικανικό ταμπεραμέντο στην καρδιά της πόλης.

Kuchisabishii: Το δημοφιλές Tuk Tuk ετοιμάζει νέο, ιαπωνικό εστιατόριο

Mια γιαπωνέζικη comfort 'καντίνα', μια izakaya, που θα σερβίρει ράμεν, γκιόζες, katsu curry και katsu burger βρίσκεται στα σκαριά από τον Μπάμπη Ασκερίδη.

Τα αγαπημένα εστιατόρια του Βαγγέλη Περρή

Κάθε εβδομάδα, ένας αναγνωρίσιμος κάτοικος της πρωτεύουσας μας μιλά για τα αγαπημένα του στέκια.

Τα καυτά openings της Γλυφάδας

Διεθνή κι εγχώρια brands, αλλά και νέα ανεξάρτητα openings έχουν ήδη αρχίσει να κάνουν τη Γλυφάδα και τη γειτονιά της έναν από τους πιο ζωηρούς γαστρονομικούς προορισμούς του λεκανοπεδίου, κι αυτή εδώ είναι η μόνη λίστα που θα χρειαστείς για να συντονιστείς με τις εξελίξεις της αθηναϊκής κόστας.

"Ήταν ένα μικρό καράβι" και δένει στη Γλυφάδα

Ο Αντώνης Ψάλτης και ένα από τα σημαντικότερα εστιατόρια της Τήνου σερβίρουν για ένα βράδυ στην Αθήνα και το "Ark".

Η ιστορία της street food αυτοκρατορίας Taco Bell, που ανοίγει κατάστημα και στην Αθήνα

Η pop κουλτούρα των tacos καταφθάνει προσεχώς και στην ελληνική πρωτεύουσα. Και αυτά είναι όλα όσα χρειάζεται να γνωρίζεις για τα Taco Bell.