Λαχταράς παραδοσιακά μαγειρευτά και σπιτικό μπακαλιάρο σκορδαλιά; Η "Μεσογειακή Κουζίνα" του Σωκράτη Αντωνιάδη σου κάνει το τραπέζι!

Ένα καλό μαγειρευτό θέλει μαστοριά οπότε όταν το βρούμε, δεν έχουμε παρά να το εκτιμήσουμε. Το «Μεσογειακή κουζίνα» στο Ν. Ηράκλειο, ανήκει σε αυτήν ακριβώς την κατηγορία.

ΑΝΤΩΝΙΑΔΗΣ

Μπορεί να μην διαθέτει τραπέζια για να καθίσουμε και να λειτουργεί αποκλειστικά με διανομές αλλά και επί τόπου παραλαβές, όμως το φαγητό του είναι φροντισμένο, καθησυχαστικά νόστιμο, φτιαγμένο με μεράκι, σεβασμό στην φρέσκια πρώτη ύλη και μαστοριά, δηλαδή αυτό ακριβώς που αναζητάμε στο πιάτο μας είτε βρισκόμαστε στο σπίτι είτε στο διάλειμμα για φαγητό στη δουλειά. Το "Αντωνιάδης Μεσογειακή Κουζίνα", στο Ν. Ηράκλειο του Σωκράτη Αντωνιάδη, σεφ με πολυετή εμπειρία στη γνήσια ελληνική κουζίνα και τις σπεσιαλιτέ της, έρχεται λοιπόν να δώσει λύση στα καθημερινά μας γεύματα όταν η κατσαρόλα στο σπίτι έχει ρεπό. Η αποστολή του; Να φέρει την ποιοτική ελληνική κουζίνα σε κάθε σπίτι, κάθε μέρα κάνοντας τα γεύματά μας μοναδικά απολαυστικά. 

ΑΝΤΩΝΙΑΔΗΣ

Η αχνιστή εμπειρία του σπιτικού φαγητού, λιτή και απέριττη, φτάνει στα χέρια σας με υλικά αποκλειστικά μικρών Ελλήνων παραγωγών, που έχουν πρώτο ρόλο, αφού ο σεφ και ιδιοκτήτης του μαγαζιού με αυτόν τον τρόπο εξασφαλίζει όχι μόνο την γνησιότητα των γεύσεων αλλά και τη διατροφική τους αξία. Κάθε πιάτο κουβαλά την ουσία της γευστικής θαλπωρής των οικογενειακών τραπεζιών, οι μερίδες είναι χορταστικές και οι επιλογές, που ανανεώνονται τακτικά, πολλές. Εξαίρεση στον κανόνα των επιλογών η 25η Μαρτίου, που μαγειρεύουν αποκλειστικά μπακαλιάρο με αφράτη σκορδαλιά και ωραιότατη ξιδάτη παντζαροσαλάτα. 

ΑΝΤΩΝΙΑΔΗΣ

ΑΝΤΩΝΙΑΔΗΣ

Η παραγγελία φαγητού εδώ είναι πιο εύκολη από ποτέ και όσο νωρίτερα το κάνετε, εξασφαλίζετε τη μερίδα σας συμβάλλοντας επίσης στην καλύτερη διαχείριση των ποσοτήτων που μαγειρεύονται. Αν μάλιστα είστε αρκετά προνοητικοί και το κάνετε από την προηγούμενη εβδομάδα είτε για ένα ολοκληρωμένο μενού είτε για ένα πιάτο, έχετε έκπτωση έως και 20%. Διόλου τυχαία είναι η επιλογή σίτισης όχι μόνο νοικοκυριών αλλά και ολόκληρων εταιρειών.

Πλαπούτα 22, Ν. Ηράκλειο, 210 2855240, FB: Αντωνιάδης Μεσογειακή Κουζίνα, IG: @ antoniadis_kouzina, sokratisantoniadis.gr/el

Διαβάστε ακόμα

Τελευταία άρθρα Εστιατόρια

Στη 'Λέσβο' των Εξαρχείων ζει ακόμα το αυθεντικό ουζερί

Αγαπημένο στέκι δικηγόρων και φοιτητών, το μυτιληνιό ουζερί της Εμμανουήλ Μπενάκη μετράει πάνω από μισό αιώνα ζωής χωρίς να χάσει την ουσία, την εικόνα και τον παλμό του, σε πείσμα των καιρών.

ΓΡΑΦΕΙ: ΝΤΙΝΑ ΓΚΡΟΥΜΟΥΤΗ
21/10/2025

Το πρώτο Athens Asian Food Festival έρχεται αυτό το Σαββατοκύριακο στην Κυψέλη

Γεύσεις και εμπειρίες από Ιαπωνία, Κίνα, Κορέα, Ταϊλάνδη και άλλα μέρη, μαζί με DJ sets καταφθάνουν στη Δημοτική Αγορά Κυψέλης και μάλιστα με δωρεάν είσοδο.

Ένα εστιατόριο-έκπληξη στο Γαλάτσι: Ο Μιχάλης Μερζένης υπογράφει το μενού στο 'Elea'

Ο "Άσωτος" σεφ επιμελείται μια πρόταση γεύσης με πιάτα όπου τίποτα δεν είναι περιττό αλλά ούτε και τυχαίο, σε ένα σχετικά φρέσκο και ενδιαφέρον μέρος της πόλης.

Ένα από τα πιο viral αθηναϊκά street food ανοίγει και στο The Mall Athens

Tacos, burritos, quesadillas, nachos και άλλες λιχουδιές καταφθάνουν και σε δεύτερο αθηναϊκό σημείο.

Στην Chinatown της Αθήνας υπάρχει ένα από τα πιο Bourdainικά εστιατόρια της πόλης

Τι ακριβώς παίζει στο γευστικό σποτ που ακούει στο απλό όνομα 相遇面馆.

Σε αυτά τα νέα εστιατόρια και μπαρ τρώει και πίνει τώρα η Αθήνα

Ταβέρνες, microbakeries αλλά και soft clubbing, μπάρες και bar restaurants, πίτσες και καφενεία: Όλα τα φρέσκα μέρη στα οποία συχνάζει, πια, η πόλη.

Πώς και γιατί η Αθήνα γέμισε με designάτα burgerάδικα

Σε περίπτωση που είχες αναρωτηθεί πώς ζουμερά μπιφτεκόψωμα μπορούν να συνυπάρξουν με instagramικές ντιζαϊνιές, μάθε πως υπάρχουν λόγοι. Πολύ συγκεκριμένοι.