Video walkthrough: H Ναταλία Δραγούμη για steak & lobster στο "Moocasa"

Το πρωτοποριακό concept στο Νέο Ηράκλειο ενδείκνυται για νόστιμες συμπράξεις στεριάς και θάλασσας.

Moocasa

Το "Moocasa" δεν είναι απλά ένα ακόμη εστιατόριο της πόλης αλλά ένα θαρραλέο γευστικό εγχείρημα που τολμά και φέρνει πρώτο στην Ελλάδα το concept "steak & lobster”. Η Ναταλία Δραγούμη, με διάθεση "surf & turf" περνά ένα βράδυ στο πανέμορφο Moocasa για να δοκιμάσει τα καλούδια του και να βιώσει την απόλυτη φιλοξενία στον κομψό χώρο του.

Ένα μενού σε premium κοπές κρεάτων αλλά και σε ολόφρεσκους αστακούς και στρείδια που καταφθάνουν καθημερινά από τη Βρετάνη δύσκολα αφήνει ασυγκίνητο κάθε αληθινό foodie.

Moocasa
© Λεωνίδας Τούμπανος

Σε ένα κομψό εσωτερικό όπου οι κρεμαστοί κήποι συνυπάρχουν με τους εντυπωσιακούς πολυελαίους και το λευκό μάρμαρο με όμορφες λεπτομέρειες και πιάνοντας θέση σε κάποια από τα άνετα τραπέζια του "Moocasa", βιώνεις την ευφάνταστη σύμπραξη στεριάς και θάλασσας, σε ένα φροντισμένο γαστρονομικό σενάριο που συνδυάζει την τέχνη του ποιοτικού κρέατος με τη φρεσκάδα του αστακού και των στρειδιών.

Η άριστη πρώτη ύλη, προφανώς, πρωταγωνιστεί, επιτρέποντας στο οργανικά φυσικό umami και στις ισορροπημένες αντιθέσεις σε υφές και γεύσεις να κάνουν τα δικά τους. 

Moocasa

Όλα τα παραπάνω -και φυσικά με την αντίστοιχη φροντίδα και προσοχή από την ομάδα της κουζίνας- μεταφράζονται στην πράξη σε επιλογές -μεταξύ άλλων- σαν τις έξοχα ψημένες porterhouse και tomahawk, τα πληθωρικά κεφτεδάκια από Wagyu, τα dumplings αστακού και τα στρείδια "Amazon" με μπέικον, ξινή κρέμα και χαβιάρι. Στο πλάι όλων αυτών, προσεγμένα cocktails και μία σωστά δομημένη λίστα κρασιών.


Info

Μαρίνου Αντύπα 62-66, Νέο Ηράκλειο

Τηλ. 210 2750006

FB: Moocasa steak & lobster

IG: @moocasa_athens

Περισσότερες πληροφορίες

Moocasa

Μαρίνου Αντύπα 62-66, Ν. Ηράκλειο
  • Εστιατόρια

Διαβάστε ακόμα

Τελευταία άρθρα Εστιατόρια

Ο Rasmus Munk είναι -και πάλι- ο καλύτερος σεφ του κόσμου

Ο Σκανδιναβός γευσιπλάστης βρέθηκε για δεύτερη συνεχή χρονιά στην κορυφή των The Best Chef Awards.

ΓΡΑΦΕΙ: ΜΠΑΜΠΗς ΔΟΥΚΑς
03/10/2025

Στο ιστορικό κτήριο 'Κωστής Παλαμάς' του ΕΚΠΑ, υπάρχει πια ένα εστιατόριο ελληνικής κουζίνας

Έχεις δοκιμάσει ποτέ κασσιώτικα ντολμαδάκια και αρνί φρικασέ σε ακαδημαϊκό περιβάλλον;

'Pino': Σπιρτάδα ρωμαϊκής τρατορίας και ωραία πίτσα στη Γλυφάδα

Πήραμε μια πρώτη γεύση από το τι ακριβώς μαγειρεύει ο βραβευμένος με Χρυσό Σκούφο και αστέρι Michelin Luca Piscazzi στο νέο εστιατόριό του, στα ΝΠ.

Στη Νέα Πεντέλη για το νέο burger spot 'Both Burgers and Buns'

Xειροποίητα ψωμάκια και ζουμερά μπιφτέκια, signature cocktails και hot-dogs, λουκουμάδες και feelgood vibes στα ΒΠ.

Ένα κεράκι στην τούρτα για το Sea Satin Athens

Το σημαντικό brand της Μυκόνου γιορτάζει 1 χρόνο παρουσίας στην Αθηναϊκή Ριβιέρα, το Σάββατο 4 Οκτωβρίου.

Πώς θα βρεθείς στα καλύτερα εστιατόρια της Μυκόνου και θα φας σε σούπερ τιμές

Το πιο δημοφιλές γαστρονομικό event της χρονιάς είναι εδώ, και μας καλεί να ζήσουμε κορυφαίες γαστρονομικές συγκινήσεις σε εξαιρετικές τιμές – ιδανική για ένα γαστρονομικό ταξίδι εξπρές στα κορυφαία εστιατόρια της Μυκόνου.

Στην κουλ γαστροταβέρνα του Νέου Κόσμου για φιλέτο προβατίνας και λευκό Negroni με χαμομήλι

Η Strouga είναι ένα σποτ που συγκεντρώνει τα φώτα στη δημοφιλή πλέον γειτονιά.