Video walkthrough: H Ναταλία Δραγούμη για steak & lobster στο "Moocasa"

Το πρωτοποριακό concept στο Νέο Ηράκλειο ενδείκνυται για νόστιμες συμπράξεις στεριάς και θάλασσας.

Moocasa

Το "Moocasa" δεν είναι απλά ένα ακόμη εστιατόριο της πόλης αλλά ένα θαρραλέο γευστικό εγχείρημα που τολμά και φέρνει πρώτο στην Ελλάδα το concept "steak & lobster”. Η Ναταλία Δραγούμη, με διάθεση "surf & turf" περνά ένα βράδυ στο πανέμορφο Moocasa για να δοκιμάσει τα καλούδια του και να βιώσει την απόλυτη φιλοξενία στον κομψό χώρο του.

Ένα μενού σε premium κοπές κρεάτων αλλά και σε ολόφρεσκους αστακούς και στρείδια που καταφθάνουν καθημερινά από τη Βρετάνη δύσκολα αφήνει ασυγκίνητο κάθε αληθινό foodie.

Moocasa
© Λεωνίδας Τούμπανος

Σε ένα κομψό εσωτερικό όπου οι κρεμαστοί κήποι συνυπάρχουν με τους εντυπωσιακούς πολυελαίους και το λευκό μάρμαρο με όμορφες λεπτομέρειες και πιάνοντας θέση σε κάποια από τα άνετα τραπέζια του "Moocasa", βιώνεις την ευφάνταστη σύμπραξη στεριάς και θάλασσας, σε ένα φροντισμένο γαστρονομικό σενάριο που συνδυάζει την τέχνη του ποιοτικού κρέατος με τη φρεσκάδα του αστακού και των στρειδιών.

Η άριστη πρώτη ύλη, προφανώς, πρωταγωνιστεί, επιτρέποντας στο οργανικά φυσικό umami και στις ισορροπημένες αντιθέσεις σε υφές και γεύσεις να κάνουν τα δικά τους. 

Moocasa

Όλα τα παραπάνω -και φυσικά με την αντίστοιχη φροντίδα και προσοχή από την ομάδα της κουζίνας- μεταφράζονται στην πράξη σε επιλογές -μεταξύ άλλων- σαν τις έξοχα ψημένες porterhouse και tomahawk, τα πληθωρικά κεφτεδάκια από Wagyu, τα dumplings αστακού και τα στρείδια "Amazon" με μπέικον, ξινή κρέμα και χαβιάρι. Στο πλάι όλων αυτών, προσεγμένα cocktails και μία σωστά δομημένη λίστα κρασιών.


Info

Μαρίνου Αντύπα 62-66, Νέο Ηράκλειο

Τηλ. 210 2750006

FB: Moocasa steak & lobster

IG: @moocasa_athens

Περισσότερες πληροφορίες

Moocasa

Μαρίνου Αντύπα 62-66, Ν. Ηράκλειο
  • Εστιατόρια

Διαβάστε ακόμα

Τελευταία άρθρα Εστιατόρια

Ένα κεράκι στην τούρτα για το Bagatelle Athens

Το διάσημο global spot γιορτάζει 1 χρόνο παρουσίας στην Αθηναϊκή Ριβιέρα, τo Σάββατο 22 Νοεμβρίου.

ΓΡΑΦΕΙ: ΟΔΥΣΣΕΑς ΤΣΑΚΟς
18/11/2025

Ολόφρεσκο μενού στο πιο προνομιούχο "Balcony" με θέα την Ακρόπολη

Κομψό μπαλκόνι στο Κουκάκι "μαγειρεύει" καινούργιες προτάσεις μοντέρνας ελληνικής κουζίνας.

Η νοσταλγία της παλιάς Αθήνας μαγειρεύεται στην πλατεία Αγίας Ειρήνης

Φλοράλ ταπετσαρίες, βίντατζ έπιπλα, παλιά πορσελάνινα πιάτα και εκείνη η θαλπωρή που θυμίζει σπιτική κουζίνα.

Ο Λευτέρης Τσούγκας "καταλαμβάνει" το "Brera" για brunch

Ο σεφ με τη βραβευμένη με δυο αστέρια Michelin ομάδα του κάνει ένα pop-up takeover και υπογράφει ένα brunch menu, για τρεις ακόμα Κυριακές.

Στο Μαρούσι, για μια αστική νότα ελληνικής κουζίνας

Ο ιδιόκτητος λαχανόκηπος στην Παιανία προσφέρει εκλεκτή πρώτη ύλη, που συναντά κι άλλα εξαίρετα υλικά, τα οποία μεταμορφώνεται σε πιάτα με οικειότητα και νοστιμιά.

Το πιάτο της εβδομάδας: Αρνίσιος σβέρκος Βόνιτσας με χόρτα φρικασέ στο 'Vezené'

Κάθε εβδομάδα, ένα μέλος της γευσιγνωστικής ομάδας του 'α', ξεχωρίζει ένα από τα πιάτα που δοκίμασε στα εστιατόρια της πόλης.

Ο Δημήτρης Δημητριάδης ανανεώνει το ενδιαφέρον μας για το "Φίτα"

Η sui generis ταβέρνα του Νέου Κόσμου δείχνει να διανύει περίοδο φόρμας στη δεύτερη ζωή της, με γεύσεις που μιλούν ελληνικά με τη δύναμη της παράδοσης και της κατσαρόλας.