
Το "Moocasa" δεν είναι απλά ένα ακόμη εστιατόριο της πόλης αλλά ένα θαρραλέο γευστικό εγχείρημα που τολμά και φέρνει πρώτο στην Ελλάδα το concept "steak & lobster”. Η Ναταλία Δραγούμη, με διάθεση "surf & turf" περνά ένα βράδυ στο πανέμορφο Moocasa για να δοκιμάσει τα καλούδια του και να βιώσει την απόλυτη φιλοξενία στον κομψό χώρο του.
Ένα μενού σε premium κοπές κρεάτων αλλά και σε ολόφρεσκους αστακούς και στρείδια που καταφθάνουν καθημερινά από τη Βρετάνη δύσκολα αφήνει ασυγκίνητο κάθε αληθινό foodie.

Σε ένα κομψό εσωτερικό όπου οι κρεμαστοί κήποι συνυπάρχουν με τους εντυπωσιακούς πολυελαίους και το λευκό μάρμαρο με όμορφες λεπτομέρειες και πιάνοντας θέση σε κάποια από τα άνετα τραπέζια του "Moocasa", βιώνεις την ευφάνταστη σύμπραξη στεριάς και θάλασσας, σε ένα φροντισμένο γαστρονομικό σενάριο που συνδυάζει την τέχνη του ποιοτικού κρέατος με τη φρεσκάδα του αστακού και των στρειδιών.
Η άριστη πρώτη ύλη, προφανώς, πρωταγωνιστεί, επιτρέποντας στο οργανικά φυσικό umami και στις ισορροπημένες αντιθέσεις σε υφές και γεύσεις να κάνουν τα δικά τους.

Όλα τα παραπάνω -και φυσικά με την αντίστοιχη φροντίδα και προσοχή από την ομάδα της κουζίνας- μεταφράζονται στην πράξη σε επιλογές -μεταξύ άλλων- σαν τις έξοχα ψημένες porterhouse και tomahawk, τα πληθωρικά κεφτεδάκια από Wagyu, τα dumplings αστακού και τα στρείδια "Amazon" με μπέικον, ξινή κρέμα και χαβιάρι. Στο πλάι όλων αυτών, προσεγμένα cocktails και μία σωστά δομημένη λίστα κρασιών.
Info
Μαρίνου Αντύπα 62-66, Νέο Ηράκλειο
Τηλ. 210 2750006
IG: @moocasa_athens